Goldie pants - 3
Raspunsuri - Pagina 5
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box mj_girl, asta a fost un hoax cu ziua ta ? .de unde a aparut ideea asta cu ziua ta, scuze ca poate nu's chiar pe faza. OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson |
mey cory cu hoax-urili astea ie-te ce scrie in dreptu' meu, membru din 09/08/2009 pai azi ce e? 09/09/2009 , fix 1 luna, nu am zis io ca-n fiecare zi e ziua mea, pentru azi am gasit motivu' na.
da' mi-ai ramas datoare cu un raspuns la faza cu aluzia fina (buldozer) hai daca ziceai bocanci mai intelegeam, ca-n viata reala chiar sunt purtatoare de bocanci, ca mai intru si incaltata...nu zic nu da chiar asa buldozer
He is a special part of me !
purple_blue spune:
E ora 17.01. Timpul de "alegeri" a expirat, nu-i asa?
Deci, va rog sa va pregatiti de plecare
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
cory_box spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mj_girl
mey cory cu hoax-urili astea ie-te ce scrie in dreptu' meu, membru din 09/08/2009 pai azi ce e? 09/09/2009 , fix 1 luna, nu am zis io ca-n fiecare zi e ziua mea, pentru azi am gasit motivu' na. da' mi-ai ramas datoare cu un raspuns la faza cu aluzia fina (buldozer) hai daca ziceai bocanci mai intelegeam, ca-n viata reala chiar sunt purtatoare de bocanci, ca mai intru si incaltata...nu zic nu da chiar asa buldozer He is a special part of me ! |
tiii, dar nu mi-ar fi dat ever prin cap asa ceva...ca sarbatoresti atitea zile de la aparitia pe scena...se vede treaba ca stau prost cu romantismul
ah, si cu faza de ieri, nu era, mey, chiar buldozer-am citit si eu poanta de 3 zile si am zis s-o servesc cuiva , te-ai nimerit tu.ca la mine poantele sint ca hainele (adica prost alese), io ma imbrac dupa cum mi se nazare in ziua respectiva (oops, ca era sa zic altceva).
asa, si baga un ochi la harta lui Michael scrisa de astrojunkie.acolo ma laudam pe alocuri ca posed un amarit de costum auriu si am zis ca vrei sa te legi de viata lui, care si-asa e pe terminate .
si in legatura cu party, a intervenit ceva neprevazut (s-a stricat jet-ul ), asa ca eu ma retrag in depou.da stati, nu va bucurati, ca i'll be back soon with another cartoon (adica cu un hoax ).si apropo, mj_girl, te pomenesti ca ai ajuns la saturatie cu hoax-ul, meey, da repede te mai plictisesti de ceva
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
mj_girl spune:
[coryma bucur ca am clarificat faza cu aluzia, ma gandeam ca am scris ceva care te-a deranjat si nu stiam pentru ce sa-mi cer scuze io am zis ca spun/scriu ce gandesc din prezentare, deci cine citeste ce scriu, tre sa stie ca se risca
referior la poante si haine nu-ti fa prea mari probleme, cre ca cel mai important e sa te simti tu bine ...iar cine ne judeca dupa poante sau haine...n-are decat, da uite ce zice regele nostru
before you judge me, try hard to love me
am citit la astrograma ce ai postat si ....sincer mi-era teama de un raget...da' m-am riscat
si chiar te rog sa nu te retragi, acu' c-am lamurit-o esti invitata de onoare si vei fi anuntata asa cum ti-ai manifestat dorinta
n-am ajuns la saturatie cu hoax-urili tale da' ai intuit bine urasc rutina
mj_girl spune:
hai ca-mi veni una traznet
fetelor ca sa vedeti cat de mult va pretuiesc si ce a insemnat pentru mine aceasta luna, la ora 18.30 dupa ce regele face trecerea in revista a invitatilor, am sa tin un speech.
acu' hai pregatiti-va, decolteul la vedere si ....reverente cat mai adanci
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl [coryma bucur ca am clarificat faza cu aluzia, ma gandeam ca am scris ceva care te-a deranjat si nu stiam pentru ce sa-mi cer scuze io am zis ca spun/scriu ce gandesc din prezentare, deci cine citeste ce scriu, tre sa stie ca se risca referior la poante si haine nu-ti fa prea mari probleme, cre ca cel mai important e sa te simti tu bine ...iar cine ne judeca dupa poante sau haine...n-are decat, da uite ce zice regele nostru before you judge me, try hard to love me am citit la astrograma ce ai postat si ....sincer mi-era teama de un raget...da' m-am riscat si chiar te rog sa nu te retragi, acu' c-am lamurit-o esti invitata de onoare si vei fi anuntata asa cum ti-ai manifestat dorinta n-am ajuns la saturatie cu hoax-urili tale da' ai intuit bine urasc rutina He is a special part of me ! |
hi, hi, te-ai prins de ce te-am trimis la harta. ca sa vezi, ce fioroasa sint .numai ca , nu tre sa sperii in halul asta, ca leii is atit de lenesi ca ii pun pe altii sa urle in locul lor .
si in legatura cu invitatia, merci beaucoup, dar sotul meu mi-a taiat macaroana cind i-am zis de party , citez : "lasa tu party, i-ati obayah ca avem treaba diseara, mergem la cumpa ca vine week-end-ul".el e fecioara ca zodie, si cu astia nu te pui. .am incercat sa scot un raget, dar n-a mers.asa ca va doresc distractie, cred ca o sa fie o atmosfera foarte hot
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
mj_girl spune:
cory, citisem inainte postarea ta de la astrograma, nu stiu exact cand, poate dupa faza cu buldozerul...am incercat sa inteleg care e treaba...io cam citesc tot ce se posteaza p'aci, da' comentez doar la goldie...daca tot s-a facut subiect separat, am ales sa ma autoexilez aici, cat despre.."am incercat sa scot un raget...da n-a mers"...lasa-ne, regele tot rege...stim noi ca cel mai....rege cedeaza nu??
hai shoppinguiala placuta si nu-ti fa griji pentru noi...
lisa-marie spune:
...in sfarsit am ajuns si eu de la coafor...sunt gatita toata...tinuta mi-am ales-o..acum astept sa-mi vina parteneru' sa ma ia cu http://www.tributesabroad.co.uk/tributes/michael_nathan/limo.gif
Pana la urma a cedat insistentelor mele si a zis ca se imbraca cu...ca tot l-ati descantat de deochi....
http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Michael-Jackson-Bad-Era-michael-jackson-7076498-184-320.jpg
da' mai pe urma se schimba, sa fie mai comod....
http://mjbaltic.com/Pictures/DangerousEra.jpg
Asa ca... let's start the party!! .....
anka77 spune:
Mey pai si pe moi cui ma lasati?
V-ati gatit toate nevoie mare, ce va pasa voua .
Ma duc sa , ma aranjez , imi iau subectu cu camasa albastra din dotare si......let`s party baby
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
iona2005 spune:
fetelor uitati-va la mine ce data e trecuta in dreptul la membru asa ca petrecerea va continua pana pe 11 ca si io fac 1 luna de cand sunt membeu DC daca tot a inceput mj_girl....si il vreau in ...o sa caut io ceva si ii comunic ankai sa-l pregateasca
purple da limuzina n-ai??
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race