Goldie pants - 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27
Acum, ma gandeam si eu asa, ca sa nu mai fie incurcaturi din astea, sa ne trecem fiecare ziua de nastere in listuta fanilor, asa stie si Michael cum isi aranjeaza agenda, si pe cine in ce zi are de vizitat; si are si timp sa-si pregateasca si tinuta pentru fiecare in parte, nu sa il trimitem noi de la una la alta si sa-i cautam pantalonii pe unde or fi ramas rataciti

Pai cum???....si sa ne vina randul doar o data pe an???....nuuu nimic.....eu zic ca e mai palpitant asa pe nepregatite.........stii cum e ..atunci cand te pregatesti mai intens, atunci iti ies lucrurile pe dos...iar eu nu vreau asta zau..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

nesatula mica

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

alexia, io una sunt nascuta in ultima zi a lunii martie (am doar un singur prenume si nu e de sfant), daca stau bine sa ma gandesc...e intr-adevar ziua in care primesc cele mai multe cadouri dar...., io una consider ca ziua mea e in fiecare zi si chiar daca nu apare nimeni cu vreun cadou, imi fac singura

fetelor, referitor la party, acu sper ca nu veniti toate cu posetele sau incaltari din materia prima postata de danuta, ca de nu da bine...
ankutza tu n-ai mai terminat cu buclele alea ca baiatu asta vad ca asteapta...si inca e calm
http://www.fanpix.net/picture-gallery/992/1094992-michael-jackson-picture.htm

He is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

mmmmmj, scuze mrs. mj eu chiar am crezut ca e ziua ta, ca am tot citit aici de mai multe fete nascute in septembrie. Si chiar ma gandeam ca o sa o tinem din chef in chef cu atatea sarbatorite.Imi chinuiam neronu' sa aleg un cadou diferit pt fiecare in parte.

Deh, eu am scuza ca is blonda. Dar daca ai primit azi prea multe cadouri, pe al meu il poti returna ca promit solemn sa nu ma supar .

Alexia

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

oana, cred ca eu ar trebui sa iti ofer un cadou, fiindca tu ai fost printre primele fete care m-au abordat p'aci si tot tu mi-ai trimis userul si parola pentru mailul comun
alexia si motanik m-au invatat sa folosesc tag

oricum pentru urmatoarea nunta (dac-o divorta actualu'sot) te-am trecut pe lista nasilor, nu ne-ai povestit de nunta...sper ca n-ai eclipsat mireasa

si ce tot o dai cu neuronu', vrei sa ma faci sa ma simt prost asta daca si neuronii vopsiti se pun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Sunteti criminaleeee!Rid cu lacrimi si barbatu m`antreaba de-alaturi ce am.Acu io ce sa-i zic??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

hannen, din cate stiu io n-am omorat pe nimeni
ce-ai cautat sa cetesti acu descurca-te, las ca te-nvata anka pe unde sa scoti camasa, da' acu depinde ce culoare preferi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Sunteti criminaleeee!Rid cu lacrimi si barbatu m`antreaba de-alaturi ce am.Acu io ce sa-i zic??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

da chiar asa Hannen, zi-ne si noua de ce razi? Ca noi aici dezbatem treburi serioase

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

mj . Despre nunta, ce sa zic.....a fost ok. Am dansat cat m-au tinut muschii de la picioare, aproape non stop. Si la unele momente ma simteam privita nitel ciudat, insa la final am deslusit de ce. Din cauza rochiei, nuntasii au crezut ca sunt gravi. Si majoritatea mi-au urat la final "sa nasc in pace, sa am un bebe frumos si sanatos, sa am grija de bebe". Eu am fost toata un zambet si nu am dezmintit ideile lor. Va dati seama ce a fost in capul lor cand ma vedeau dansand din toate incheieturile. (Cred ca mi-au facut foto si o trimit la Protectia Copilului)
N-am eclipsat mireasa, nu ca nu puteam, dar am zis ca deh, sa nu fiu chiar atat de stralucitoare, ca e momentul ei..

Incep sa ma obisnuiesc cu postura de nasa, asa ca daca sunt doritoare, zic da cu mare drag.Asa ne adunam toate si tragem un chef pe cinste, la petrecerea burlacitelor. Insa musai nunta sa aiba ca tema MJ. Nasu' in drum spre mireasa a ascultat MJ, a avut bafta de un sofer cu gusturi muzicale bune.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

mj_girl, asta a fost un hoax cu ziua ta ? .de unde a aparut ideea asta, scuze ca poate nu's chiar pe faza.

OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson

Mergi la inceput