Goldie pants - 3
Raspunsuri - Pagina 19
lisa-marie spune:
Anka..imi da eroare...nu pot vedea....da'mercic de promptitudine ....vad ca tu esti pusa pe fapte mari de dimineata....nu mai ai rabdare sa se termine petrecerea.......
vezi ca faci
anka77 spune:
Incearca acum....merita
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
oana_n spune:
Neatza
mrs. mj pt discurs. a fost o surpriza placuta de dimineata.
iona . trimit mai tarziu curierul cu ceva frumos la usa, ca inca mai caut funda de pe cadou...
dana o sa vina si ziua in care dupa atata stat pe margine ne faci o demonstrarie si "intri in mijlocul petrecerii". eu mi-am luat caiet si creion sa notez, ca stiu sigur ca va fi o lectie frumoasa.
kiss u
iona2005 spune:
mrs.mj frumos speech recunosc ca m-am luat dupa tine cu contul(desi mi-au trebuit inca 2 zile sa ma hotarasc)pt.ca nu aveam curaj cand am vazut ca fetele sunt de ceva ani pe aici si ma gandeam ca se cunosc intre ele si ca voi fi o intrusa..dar nu a fost asa si pt. asta va multumesc si mai ales pt.ca nu m-ati tratat altfel de cand v-am spus de problema mea asa cum patesc de multe ori in viata reala si va spun Jos palaria
oana astept si sunt curioasa
anka poftim
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
anka77 spune:
Lisa , daca vrei sa nu dai gres io ti-o recomand pe prima , e hot rau si e tot din Bad era
inca odata http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/wdan/003.jpg
poze
anka77 spune:
Iona, sar`na de poza. , ce bine ne sta impreuna
poze
astrojunkie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 mrs.mj frumos speech recunosc ca m-am luat dupa tine cu contul(desi mi-au trebuit inca 2 zile sa ma hotarasc)pt.ca nu aveam curaj cand am vazut ca fetele sunt de ceva ani pe aici si ma gandeam ca se cunosc intre ele si ca voi fi o intrusa..dar nu a fost asa si pt. asta va multumesc si mai ales pt.ca nu m-ati tratat altfel de cand v-am spus de problema mea asa cum patesc de multe ori in viata reala si va spun Jos palaria oana astept si sunt curioasa anka poftim Heal The World Make It A Better Place For You And For Me And The Entire Human Race |
La multi ani Iona, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de toate bucuriile de pe lumea asta'=
MJ girl
anka77 spune:
Hai sa va bine-dispun
enjoy. Doamne ca frumos rade......putini sunt oamenii al caror ras imi place. Michael este pe primul loc, of course
inca ceva:
cred ca era proba suprema daca aratu asta in sala de judecata....Michael, tot respectul ..and I LOVE YOU MORE
poze
oana_n spune:
iona o floare pt tine pe langa toate urarile de bine si asta si asta