Goldie pants - 3
Raspunsuri - Pagina 12
anka77 spune:
ba sa stii ca imi place camesha aia la nebunie....dar ea a ta si nu ma bag , suntem si noi invidioase pe tine, ca prea te cheama MJ-eu in cantecele lui na, prea atenteaza toata lumea la camasa ta..... , hop si noi
.
Auzi la ea...sa nu mai intre aici, pai te iau de gulerul ala galben si te aduc inapoi cu tot cu subect.
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
oana_n spune:
mey, de atins nu ne atingem ,promitem. dar barem lasa-ne sa ne uitam si sa salivam. asa ca nu te prosti. defileaza pe ici macar sa nu ne pierdem reperu', sa stim la ce sa visam noaptea.
iona2005 spune:
mrs.MJ uite ca revin asupra deciziei si iti spun asa dar numa azi OK?
la camasa galbina imi place culoarea si ce se afla sub
ca nu renunt io la costume pt. o camasa. ..am vrut sa te testez
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
lisa-marie spune:
salutare petrecaretelor!!!
Va vad fresh pe toate...vedetzi ca maine avem alt party...pe 11 dak nu ma insel....ca tematica bataie cu apa, frisca etc, cautari de oua ......asa ca pregatirea!!!!
MJ girl, ai facut f bine ca te-ai retras la timp, dar pe noi ne-ai lasat cu ochii in soare in asteptarea speech-ului promis...
Eu..ce sa zic...mi-au cam inghesuit subectu'prin colturi fetele astea, floricica s-a pierdut.....costumul s-a sifonat....da pana la urma am scapat vii si nevatamati....abia acum ne-am trezit si noi ...
mj_girl spune:
hai ca m-am gandit mai bine, uite cum facem, fiindca voi mi-ati indeplinit dorinta oana, nasica mea draga tie iti dau camasa galbena iar tie iona fiindca iti place asa mult iti dau ce se afla sub camasa....adica tricoul
tie ankutza nu's ce sa-ti mai dau...dar iti promit ca nu voi atenta niciodata la camasa ta albastra
da sa va fie clar pe purtator nu-l dau
He is a special part of me !
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl hai ca m-am gandit mai bine, uite cum facem, fiindca voi mi-ati indeplinit dorinta oana, nasica mea draga tie iti dau camasa galbena iar tie iona fiindca iti place asa mult iti dau ce se afla sub camasa....adica tricoul tie ankutza nu's ce sa-ti mai dau...dar iti promit ca nu voi atenta niciodata la camasa ta albastra da sa va fie clar pe purtator nu-l dau He is a special part of me ! |
Pai draga mea, eu stiu ce sa imi dai. Ai fost darnica cu fetele in ceea ce priveste bustul, asa ca nu stiu cum sa spun....pot sa iau eu de la bust in jos?]
Multumesc anticipat
poze
mj_girl spune:
ankutza, vrei black pants
bine fie ai tai sunt
lasati-l fetelor macar cu cizmele
He is a special part of me !
anka77 spune:
Lisa , da` v-ati ciufulit ceva daca v-ati trezit asa tarziu.
Ntz,ntz, ntz
poze
anka77 spune:
citat din mesajul lui mj_girl ankutza, vrei black pants bine fie ai tai sunt lasati-l fetelor macar cu cizmele He is a special part of me ! |
Nuuuuuuuuuuuuu
nu asta vroiam
poze
lisa-marie spune:
citat din mesajul lui anka77 Lisa , da` v-ati ciufulit ceva daca v-ati trezit asa tarziu. Ntz,ntz, ntz |
....acuma na...eu nu vroiam sa dau din casa.....da' cand mi-a zis bobocelul "cha'mon i'll show you who's bad now!", ce credeai, ca puteam sa-i rezist???.....imi stie slabiciunile..ce sa mai..