Breaking News - 2
Raspunsuri - Pagina 9
cory_box spune:
Nelia : eu am scris intr-un mesaj mai demult ca am vazut niste poze cu Michael, Debbie si copiii.intre timp, mi-am amintit, dar n-am mai scris: erau in revista OK ! magazine.
in legatura cu Jermaine, mie cel mai mult imi place cum l-a caracterizat Taraborelli, citez : "aproape talentatul Jermaine".asta-i ca si cum ai zice ca esti putin gravida.
ce cred eu despre Jackson-si este ca trebuie sa fi avut un dinte impotriva lui Michael, pt. ca daca nu s-ar fi desprins din trupa, i-ar fi propulsat pina la urma pe toti cu talentul lui urias.
pe Derek Clontz, nu-l cred eu, am mai zis asta, numai ca amintiti-va ce a zis Michael la "This is it", citez : "See you in July".eh, mai stii ? o fi July 2010 ?!
Anka : mi-a placut filmul cu Michael/Elvis, cel mai mult m-a mirat figura aia : ridicarea pe virfuri.hm, n-as fi crezut ca o avea si Elvis.
si inca ceva : nu mi-am pus niciodata, nici macar o milisecunda problema ca, de ex.: Freddie si-a inscenat moartea.
Am I invisible because you ignore me ? - MICHAEL JACKSON
cory_box spune:
Please Vote Michael Jackson for person of the year of 2009!
Am I invisible because you ignore me ? - MICHAEL JACKSON
astrojunkie spune:
Un mic preview al trailerului de la This is It, care va fi prezentat la VMA, aici : http://www.mtv.com/videos/news/436323/michael-jacksons-this-is-it-trailer-premieres-on-sunday.jhtml#id=1620875
astrojunkie spune:
Din ce vad eu acolo, this is NOT it, ca sa zic asa, si am vazut si goldie pants, zambesc amar, cred ca o sa fie nemaipomenit filmul
lisa-marie spune:
Am gasit ceva interesant, nu stiu dak ati vazut..mie mi se par relevante unele asemanari....
lisa-marie spune:
si fotografii cu copii si MJ pe care nu le vazusem pana acum...
vai... si filmul asta....
astrojunkie spune:
Nu vazusem filmuletele, sunt geniale cele de la ei de-acasa, vazusem doar Craciunul cu Omer Bhatti...
Pe mine Blanket ma termina...
astrojunkie spune:
Lisa, cred ca e vorba de o fetita ce seamana foarte tare cu Blanket, eu asa o simt... dar nah, oricum sunt dusa, ma asteptam sa inceapa sa cante abc, you and me
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui astrojunkie Lisa, cred ca e vorba de o fetita ce seamana foarte tare cu Blanket, eu asa o simt... dar nah, oricum sunt dusa, ma asteptam sa inceapa sa cante abc, you and me |
da...acelasi cantec ma asteptam si eu sa il cante.....
iar in ceea ce priveste identitatea....nici eu nu sunt 100% convinsa ca e vb de blanket....dar dak totusi nu e, asemanarea e izbitoare....
edit: cred totusi ca m-am inselat, sigur nu e blanket...of m-a indus in eroare