Breaking News - 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor de aseara m-am apucat sa va citesc la prima parte.Am luat-o de la coada (pag.20) si-am ajuns abia la 5 ,deja mi-a luat foc motorasul
Rid ca tuta,m-ati adus iar in starea aia de ...de nu mai stiu de mine.Al meu zice ca sunteti bune de scenariste!!Sau detectivi!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Deja ma enerveaza clanul Jackson. Astia ne dau informatii cu lingurita, si pun in lingurita aia cate 3-4 arome, si apoi "ne intreaba" daca am gasit-o sau am simtit-o pe a 5-a. Deja is jalnici, ca sa nu mai vorbim de Jermaine. Mi-e tot mai antipatic.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

OFFF, astia chiar ca ma scot din sarite...mai ales Jermaine...

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Mai fetelor, eu sunt nelamurita rau cu concertul asta de la Viena............se pare ca tot mai multe vedete invitate refuza sa participe din dif motive....

http://www.libertatea.ro/stire/mary-j-blige-si-chris-brown-refuza-sa-cante-la-tributul-pentru-mj-255422.html

Eu nu stiu cu cine o sa faca Jermaine asta show-ul.......si cand te gandesti ca deja s-au vandut bilete....presimt ca o sa fie o mare cacealma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Si eu eram instare sa fac credit la banca ca sa ajung la Viena la concert

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Salut sa ma bag si eu in vorba :

@ death Mj = Hoax
Presupunand ca moartea lui Mj e un Hoax ..e om iar odata si odata va trebui sa .... (ca nu pot sa pronunt cuvantul) ... deci Michael nu putea sa faca asa ceva pentru ca si-a iubit mama si copiii mai mult ca orice pe lumea asta si nu putea sa le distruga inima ptr nimic in lumea asta . Faptul ca copiii si mama nu au plans ( o chestie des vehiculata in Ro ) se datoreaza atat culturii din care provin ( nu cred ca ati vazut americani sau europenii vestici rupandu-si parul din cap,bocind pe 30 de voci la o inmormantare ,astea is balcanisme si nu numai ) ,a psihologilor dar mai ales a timpului trecut ( adica s-au obisnuit cu ideea in 2 luni ca numai e si socul s-a mai estompat )

@ familia Jackson
..si mai ales tatal si fratii... e claar ca ei speculeaza momentul ..cine a mai vb pe plan international de Jermaine Jackson sau oricare dintre frati in ultimii 10-15-20 ani ???...li s-a dus sursa de venit ( se stie ca mai mult sau mai putin Mj le platea mai tot fratilor mai amarati si parintilor ..inclusiv ipoteca de la Encino) si acum tre sa bata cuiu cat e cald ..sincer, ma mir ca la cat insetati de bani sunt unii dintre ei ,pentru ca sunt inglobati in datorii si le plang copiii de foame ..ma mir ca au facut atatea lucruri in secret ..dar aici e claar mana lui Katerine si a celorlanti din familie ,pentru care Mj nu a insemnat in primul rand sursa de bani si mai apoi fiul/fratele ...si pentru asta o admir si o respect ..o credeam veriga slaba a familiei ,dar a aratat ca ea e seful "clanului" si totul s-a facut cum a vrut ea ...respect

@vienna :
Scuze nu vreau sa credeti ca e cu rautate sau ca am ceva cu cineva dar voi chiar credeti tot ce cititi??? (mai ales revistele colorate din Ro ))

Mary J. Blige and Akon are among the first group of artists announced for the September 26 Michael Jackson tribute concert in Vienna being put together by the late pop singer's brother Jermaine Jackson. While Chris Brown was originally announced as a performer, his participation has not been confirmed, his rep told MTV News on Tuesday (September 8).

( adicatelea M.J.blige si cu Akon vin ..Chris Brown e anuntat dar nu a confirmat ) ..sursa articolului http://www.mtv.com/news/articles/1620905/20090908/jackson_michael.jhtml ultima ora a updatarii lui 9:14 a.m. ET on 09.08.2009 ... Majoritatea site-urilor serioase (gen billboard,mtv,vtm,etc ) spun ca ei vor venii ..cateva site-uri (showbizspy.com) mici au anuntat ca nu vor veni ... o cautare pe sf google si va veti lamuri .Daca nu ar veni ar fi urat din partea lor ..in fond nu e numai un tribut pentru MJ ,dar e si un concert caritabil ...si sunt sigura ca va fi ceva frumos asa cum Mj ar fi dorit ...daca nu ii bate mama Katerine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Asa..am ajuns acasa si intru sa va spu nce am citit azi aici in ziare:
- in primul rand: cele doua vedete despre care scirati mai sus sunt confirmate, erau enumerate alaturi de ceilalti scrisi de voi
- in al doilea rand: marea surpriza a concertului vor fi....copiii lui MJ!!!! Jermaine a spus ca vor veni sigur si vor participa (cum?!) la concert. (au si inceput sa ii foloseasca )
- in al treilea rand: aparitia lui MJ va fi, asa cum ne-am gandit noi p-acilea, sub forma de holograma si cica va fi un moment unic...te cred si eu, avand in vedere protagonistul.

In orice caz, cred ca de cand e Viena asta , nu s-a pomenit concert facut mai pe genunchi decat asta. Se stiu de obicei cu cate un an inainte si se stie precis programul inca de la anuntare.
Eu nu stiu cum de unii business mani austrieci isi pot asocia numele cu al lui Jermaine riscand sa se faca de ras astfel.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Asa..am ajuns acasa si intru sa va spu nce am citit azi aici in ziare:
- in primul rand: cele doua vedete despre care scirati mai sus sunt confirmate, erau enumerate alaturi de ceilalti scrisi de voi
- in al doilea rand: marea surpriza a concertului vor fi....copiii lui MJ!!!! Jermaine a spus ca vor veni sigur si vor participa (cum?!) la concert. (au si inceput sa ii foloseasca )
- in al treilea rand: aparitia lui MJ va fi, asa cum ne-am gandit noi p-acilea, sub forma de holograma si cica va fi un moment unic...te cred si eu, avand in vedere protagonistul.

In orice caz, cred ca de cand e Viena asta , nu s-a pomenit concert facut mai pe genunchi decat asta. Se stiu de obicei cu cate un an inainte si se stie precis programul inca de la anuntare.
Eu nu stiu cum de unii business mani austrieci isi pot asocia numele cu al lui Jermaine riscand sa se faca de ras astfel.

Hobby

Michael Jackson

danat : uite numai ce declara despre tributul de la Viena : "The sources say the family thinks it makes no sense to hold the first tribute event in a country that has no special connection to Michael Jackson".

http://www.tmz.com/2009/09/08/katherine-jackson-to-jermaine-the-show-must-not-go-on/

OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mda cory, ce sa mai zici...ca ti-e si sila sa mai deschizi gura in fata unui individ de genul asta.

Hobby

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Chiar asa...de ce o fi ales Viena? De ce nu Londra, ca si asa urma sa fie centrul lumii cu concertele alea?!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput