Breaking News - 2
Raspunsuri - Pagina 14
danat spune:
Lisa, Anka, poate ati uitat, dar chiar s-a discutat despre poza cu MJ in sicriu, nu mai stiu cine a pomenit despre ea, si altcineva i-a confirmat ca o stia si ca e facatura. Nu s-a dat linkul cu poza insa. Dar mi-am imaginat ca despre aceasta poza este vorba. Ca se vede clar din poza ca e aranjata. In primul rand pozitia lui MJ e nefireasca...dar mi se cam face rau sa discut despre asa ceva...
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
anka77 spune:
Adevarul e ca ti se taie picioarele cand o vezi prima data.Pana sa observi ca e facatura deja lesini.......Bine ca ne-am linistit
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
melku spune:
baaii, voi vreti neaparat sa ma imbolnavesc in seara asta? My Goodd, acum James Brown in cosciug?!! brrr!!
Citat: |
anka: Te referi la poza cu Michael?Este facuta la inmormantarea lui James Brown. |
da anka la poza aia ma refeream ca doar nu la cea pusa de lisa, lua-i-ar ciuma sa-i ia de photoshopisti scrantiti!
ce frumos era MJ!!! ce mult imi place in ultima poza pe care ai pus-o!
multumim, anka! sincer!
lisa-marie: Acum hai lasa infarctul ca avem party, ia vezi ce tinuta iti pregatesti... |
multam frumos de invitatie, da' goldie pants nu e stilu' meu. deloc. va mai citesc cateodata, ma mai amuzati cateodata, dar prefer sa stau deoparte. nu rezonez...
anka77 spune:
Melku, cu placere.....e in poza aia traznet Michael.
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
melku spune:
citat din mesajul lui astrojunkie Se putea sa nu plang nitel si in seara asta? De pe TF1, aseara: |
astrojunkie, da' cu ce ocazie la TF1? nu ca le-ar trebui vreuna. frumos montajul. am mai vazut si io din astea din metrou pe youtube. sunt super. si una din metroul nostru. ia sa vad o mai gasesc
da' pe bucuresti de ce nu l-au pus ca chiar a iesit super?! e, zic si io...din cate au avut de ales.
nelia spune:
Da, daca i s-ar vedea si ochii... ar fi chiar si pe gustul meu. Dar mi-a placut tinuta, costumul acela elegant de piele si restul...
Si legat de flash mob-urile astea, ca tot sint la moda, l-ati vazut pe cel al lui Oprah!?! A fost surpriza vietii ei, 20.000 de fani s-au adunat... si a iesit ceva super: http://video.google.ca/videosearch?q=oprah%20flash%20mob&hl=en&ie=UTF-8&tab=nv# (spre rusinea mea, eu nu am vazut nici un interviu de-al ei cap-coada, asa ca nu ma pot exprima in ceea ce o priveste).
cory, cind am zis ca idolii nu au idoli, era si un pe acolo, asta vrea sa spuna ca glumeam un pic. Un pic doar, pentru ca eu cred ca idolii au idoli pina sa ajunga ei insisi idoli... apoi au doar precursori si oameni care i-au inspirat si de la care au invatat multe lucruri. Pentru ca daca atunci cind era mic putea sa spuna, de exemplu, Elvis este idolul meu, cind a ajuns el insusi idol, nu stiu daca se mai punea problema idolatrizarii cuiva, din simplul motiv ca a trecut de aceeasi parte a baricadei. Eu, ca cineva din public, nu pot sa spun intii a fost Elvis si apoi Michael decit in ordine cronologica, altfel spun Elvis a fost idolul iubitorilor de rock, MJ al iubitorilor de pop, Freddie... al tuturor. Dar pot totusi sa spun intii a fost Elvis si apoi restul, intii a fost Michael si dupa aceea vine toata armata de hip-pop-i, cintareti sau/si dansatori, intii a fost Freddie... si dupa aceea nu a mai urmat nimic. Glumesc! Sau mai pot spune ca intii au fost Jimi Hendrix si Beatles sau Pink Floyd si Led Zepp (aici sint mult mai multi) si apoi... potopul.
Dar, in aceasta ordine de idei, cred totusi ca ii considera pe Chaplin, Brown si Astaire idoli adica i-au fost idoli cind era mic si au ramas idoli si cind a devenit el insusi asa ceva pentru citeva generatii si va deveni si de acum incolo pentru alte citeva. Stiu ca era atras (ca si mine, de altfel) de toate geniile, el nu se considera, desi eu cred ca a avut si el farima lui de genialitate... Si inca o dovada in plus ca o valoare universala este recunoscuta ca fiind asa ceva imediat ce s-a intrat cit de cit in contact cu ea, avea preferinte pentru aceleasi genii pentru care am si eu, si inca vreo citeva zeci de prieteni si cunoscuti de-ai mei, de toate natiile, culorile, religiile, meseriile si principiile... ca da Vinci, Chaplin, citiva clasici din muzica si din literatura... genii care te coplesesc si iti vine sa le atingi/asculti-privesti/admiri cu smerenie opera, care cuprinde munca lor de-o viata. Dar cel mai mult l-am simpatizat cind a spus, nu mai stiu unde, ca Debussy si Dali il lasa fara grai...
dariaevelin spune:
nu stiu cat e de veridica informatia, totusi va copy/paste:
"On Wednesday, September 16, Oprah reveals for the first time the untold stories behind her history-making 1993 interview with Michael Jackson. Along with an encore presentation of excerpts from their original interview, Oprah remembers the King of Pop with never-before-revealed personal details about their sit-down that was seen by nearly100 million people worldwide."
nelia spune:
Da, e veridica, si in stirile de aici am citit, in mai multe locuri. Si mai spunea ca vrea sa faca si un show MJ, si asta de acum care a adunat miile de fani a fost facut cu un scop, dar nu mai tin minte care...
cory_box spune:
Nelia: am vazut ca ai pus zimbaret dupa: idolii nu au idoli, dar eram putin in dubiu .cam asa cred si eu, numai ca am avut rezerve sa scriu: ca atita timp cit nu esti o celebritate poti sa zici ca x sau y este idolul tau, dar cind ai ajuns cineva probabil ca lumea nici nu te crede.de ex., eu m-am mirat sa aflu ca Sandra Bullock era fan Prince inca din copilarie (de parca nu avea voie sa aibe idoli), si ca nici acum nu se duce la el dupa concerte.eu in locul ei, ma duceam glont la Prince : "eu sint SB-in caz ca nu ma cunosti, ceea ce personal nu cred-nice to meet you ).
si da, Michael admira geniile (da Vinci), artistii (Tchaikovsky, yes) si in general oamenii deosebiti (Uri, Copperfield).
p.s. pe Oprah am urmarit-o destul, ca era singura emisiune mai cita cita in engleza.dar parerea mea despre ea, o pastrez after (sa vad mai intai ce afirmatii face despre Michael).
"My goal in life is to give what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through music and dance.”- MICHAEL JACKSON