Breaking News - 2
Raspunsuri - Pagina 11
cory_box spune:
Nelia : eu acum vad in mesajul tau anterior ca si tu te intrebai de ce copiii au aparut in public doar inainte de moartea sa..nu te-am copiat (daca copiez, nu am nicio problema sa recunosc), dar uita-te la timp : mesajul tau apare la 2:09, al meu la 2:13.mie imi ia ceva timp sa scriu un mesaj, nu merge chiar instant, ca il mai si corectez de prostiile gramaticale.ca sa vezi, cum ne-am gindit in acelasi timp, la acelasi lucru.
si nu e Paranoic de Iron Maiden, pur si simplu, unele lucruri sint strange.mai ales prin prisma faptului ca Elvis era idolul lui Michael.cine stie pina unde poate sa duca idolatria asta...
"My goal in life is to give what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through music and dance.”- MICHAEL JACKSON
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box mai ales prin prisma faptului ca Elvis era idolul lui Michael.cine stie pina unde poate sa duca idolatria asta... |
Se tot propaga chestia asta... L-a auzit vreodata cineva pe Michael spunand asta? Eu nu! (doar ce a spus Lisa, dupa moartea sa)
Idolii lui erau altii - Sinatra, Wilson, Edison, Debussy...
nelia spune:
Michael nu are cum sa aiba idoli pentru ca idolii nu au idoli, au precursori sau mai bine spus, oameni de la care a avut ce invata, din creatia carora s-a inspirat. Nu, Elvis nu era idolul lui in sensul artistic sau nu neaparat, dar era atras de viata si de moartea lui, de fenomenul care a fost si da, l-am auzit vorbind despre Elvis la modul asta, fara cuvintul moarte, intr-un interviu chiar inainte de a fi cu Lisa. Si dupa moartea lui, nu numai Lisa a spus, ci mai multi prieteni de-ai lui... Coincidentele dintre vietile si mortile lor pot avea si alte explicatii, cum ar fi de exemplu, faptul ca au avut parte, prin prisma talentului si meseriei lor, de acelasi destin. Nu ar fi extraordinar acest lucru, daca ne apucam de cautat, sint sigura ca putem face un profil psihologic, social si artistic al talentelor care au inceput ca Michael, poate chiar incepind cu Mozart (asta l-am bagat de la mine, ca un alt fenomen care m-a atras si ma atrage si despre care imi place sa citesc).
nelia spune:
Ah, poate James Brown, da, sigur pe acesta l-a numit cindva idol si a spus ca il iubeste de cind il stie... adica de cind era mic. Dar vedeti voi ca si James Brown a fost un rege, king of soul, neincoronat asa ca ceilati doi, dar a incintat generatii si generatii de oameni. Desi mie mi-a placut mult cum au venit oamenii la sicriul lui si si-au luat bun, cum au cintat in memoria lui, asta si-ar fi dorit omul acesta, toata viata a cintat si a dansat... nu a generat miscari de mase ca in cazul celorlalti doi. Si asta numai pentru ca tragismul vietii lui, a fost si acolo unul chiar daca nu de aceeasi proportie, a fost trecut cu vederea pentru ca a murit batrin. Mie mi s-a parut tinar la 73 de ani, inca mai putea sa incinte lumea vreo 10 ani asa... Si apoi eu si sotul meu avem mame de 73 de ani si ni se par tare tinerele, sa fie ele sanatoase. Si cum spuneam, daca si JB murea tinar, similitudini si coincidente s-ar fi putut gasi si intre vietile celor doi, ca tot se iubeau: saracie in primii ani, JB a crescut fara mama pentru ca l-a parasit etc., etc. Si intram din nou in profilul despre care vorbeam mai sus...
danat spune:
Neata gagici! Interesant Nelia si Cory ce scrieti voi in miez de noapte
Nelia eu nu stiu cum poti fi asa coerenta in cele ce scrii, ca eu daca as avea atitea idei deodata in minte, nu sti udaca le-as expune asa clar. Eu una am inteles teoria ta si cam pe ea marsez si eu mai demult.
Si, mda...foaarte strange imaginea cu MJ regizor la final... oricum, eu consider reale memorialul si "moartea" lui MJ, DAR numai pt MJ artistul, nu si pt MJ omul. Ca artist, e clar, a murit, in sensul ca nu va mai performa never ever live pt noi. Ca om, am dubiile mele antice si de demult (am mai spus eu, inafara de ideile conspirationiste vehiculate de noi toate aici, la mine mai e vorba si de feeling pe care nu-l pot explica...daca vreti sa ma credeti bine, daca nu, nu ).
(si nu stiam ca si-a expus copiii public numai iniante de 25 iunie...hmm...dar de ce ar fi facut-o totusi, nu vad logica, folosulin tot scenariul acesta)
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
anka77 spune:
Danat, asa se pare ca au fost aratati fara masca cu foarte putin timp inainte uite poza (edit poza este facuta pe 4 iunie) http://4.bp.blogspot.com/_YzoNgr0eLEo/SiigyXkoXlI/AAAAAAAADAk/-gSInvlFyrA/s400/mjkids2.jpg
si asta pare recenta , inainte de " moartea" lui http://assets.acasatv.ro/assets/acasatv/2009/07/15/articles/11780/images/thumb_size1.jpg
Eu insa am gasit niste poze cu ei si mi se pare ca sunt mai micuti aici
http://www.mondonews.ro/files/michael-jackson-kids-04.jpg
http://www.studentie.ro/img/parteneriate/copii_michael-59768.jpg
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
melku spune:
care sunteti acasa acum: pe Protv, Living with MJ al lui Bashir!!!
oh, sh.., nu vreau sa-l vaaad, e o porcarieee, da' nu ma pot abtine!!
ce le-a venit si astora de la protv?! e durerooss!!
We must learn to live and love each other before is to late
lisa-marie spune:
Il urasc pe Bashir asta!!!!
Am citit undeva ca dupa moartea lui MJ, Bashir a recunoscut ca a montat filmul in asa fel incat sa iasa in evidenta toate porcariile, care au explodat in urma difuzarii lui....
bai ce om...cum a putut face asa ceva unei persoane care si-a deschis sufletul in fata lui si l-a primit timp de cateva luni in casa si in viata sa????.....l-as strange de gat!!!
melku spune:
am inchis televizorul si ma uit pe youtube la docu' facut de Uri Geller.
muuchh better! si apoi ma duc sa fac gem de prune...nu pot sa ma uit la tv. mari tampiti aia de la protv.
mai, da' au fost premiile alea MTV? n-au fost azi noapte? ca nu gasesc nicaieri traileru' ala.
We must learn to live and love each other before is to late
iona2005 spune:
premiile MTV sunt la noapte ora 2..da si io am auzit ca Bashir a recunoscut si am mai citit ca ar fi fost implicat si T Mottola ...fratele lui Bashir a fost soferul lui....acu nu stiu daca e adevarat... incerc sa caut articolu'.
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race