Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Azi am primit cadou un Trussardi Jeans. Imi place, dar nu m-a "dat pe spate". Pe langa el, in punguta aveam si niste mostre. First, Cabaret-nu mi se potriveste si doua Biotherm-Eau d'energie si Eau pure. Astea doua de la Biotherm imi plac la nebunie. Nu stiu inca cat sunt de persistente (pana maine ma edific) si parca as comanda un "cofret" de Eau Pure de pe strawberrynet... Ma mai gandesc pana maine

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Imi spui te rog ceva despre persistenta lui Trussardi Jeans? ( umbla vorba ca nu prea tine ...)
Si daca se simte moscul prea tare......as mai vrea sa stiu .

Arata bine apele de la Biotherm, nu le stiam, par energizante...dar miros a parfum/ca un parfum ?

[b]clyo , si eu vreau sa stiu mai multe despre Black Orchid .
Nu stiu de ce dar imi inchipui un miros putin amarui...

teo[/b], te cred ca nu mai ai rabdare, ca un Chanel sau o Lolita mai stie omu'cum miroase dar un Tom Ford mai rar!

by the way....de lolite si lole ....ati vazut noul parfum de la Marc Jacobs? Dupa celebrul DAISY, a lansat LOLA.
Sloganul comercial vrea sa ne convinga neaparat: " You can never have too much LOLA in your life ".

http://lolamarcjacobs.com/

rose selavie, poate tu sa-l gasesti prima...
Ti-ai luat azi Dolce Vita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fetelor sunt foarte incantata de achizitie, rectific :achizitii!!!
Primisem de ziua mea cadou un bon valoric la o parfumerie si l-am tot pastrat cu gandul ca sunt indecisa si mai bine nu-l folosesc inca.
Si azi, m-am hotarat sa-mi iau Dolce Vita de care m-ati tot auzit ca pomenesc, era deja scadent, iminent :)))
Doar ca, planurile de acas nu se potrivesc cu cele din targ, cel putin in privinta parfumurilor la mine. Am gasit Alien reincarcabil exact in valoarea bonului meu si pe loc am cedat! Cunosc bine mirosul, am mers la sigur, sotul se decalara fermecat deci nu e loc de regrete.L-am luat.
BON, partea 2 a zilei: continui sa colind prin parfumerie si de-odata ma sageata un gand: ieri seara vorbisem despre Chanel COCO ca-mi place, ca e un oriental-spicy clasic, e elegant, persista foarte bine etc.
L-am testat pe piele, am iesit din parfumerie, m-am invartit vreo 20 de minute si m-am intors sa-l iau. Doar 35 ml. Bun e si atat.Miroase exceptional.
Asa se face ca azi am luat 2 parfumuri la pret de 1 si pt asta ii multumesc prietenei mele bune care din motive personale nu apucase sa-mi aleaga ea un cadou.

Mergi la inceput

rose , tu ai facut cu Dolce Vita cum am facut eu cu Boudoir-ul !
Tot ziceam : gata, mi-l iau, saptamana asta sigur, apoi ziceam ca la comanda urmatoare si apoi urmatoare si asa am ramas ( pana acum) cu zisul, mi-am mai luat vreo 5 parfumuri de atunci si lui Boudoir tot nu i-a venit randul !
Ca ti-ai luat ALIEN nu ma mir dar cu COCO m-ai surprins. Ai zis tu, ce-i drept, ca-ti place dar nu ma gandeam ca a doua zi il si cumperi.
Cred ca te-ai surprins putin si pe tine luandu-ti COCO !
Nu mi ramane decat sa spun sa te parfumezi sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

BON, partea 2 a zilei: continui sa colind prin parfumerie si de-odata ma sageata un gand: ieri seara vorbisem despre Chanel COCO ca-mi place, ca e un oriental-spicy clasic, e elegant, persista foarte bine etc.

rose dar coco e mai sobru matur asa clasic! tu porti asa ceva? eu stiam ca tu esti pana -n 30 deci....ma uimesti cu coco !

da sali mor de nerabdare, nu mai pot am zis eu ca nu o sa mi mai iau parfum pe nemirosite dar ...parca tentatia e mare e o adevarata PROVOCARE !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
[da sali mor de nerabdare, nu mai pot am zis eu ca nu o sa mi mai iau parfum pe nemirosite dar ...parca tentatia e mare e o adevarata PROVOCARE !

Acum ai vorbit exact pe limba mea!

Mergi la inceput

Teo draga, nu stiu cum s-a intamplat, imi place COCO, e un parfum clasic, bun, nu pot sa disting o nota clara din el, e un amestec reusit, echilibrat. Pe piele se simte si acum puful dat acum 10 ore, e foarte intens.
In legatura cu varsta la mine e asa: am 29 si nu-mi plac parfumurile descrise ca "girly", "flirty", ci mai degraba vad ca le-am ales ,cu mici exceptii, pe cele clasice, florale sau orientale, mai dulci sa fie.
Am incercat azi si Eau Premier Chanel,e un Chanel 5 mai soft, cu ylang-ylang mai delicat, dar nu tine pe piele...

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca si vanzatoarea s-a intins dupa sticla de Mademoiselle cand am rugat-o sa-mi arate COCO. Am zis, nu, da-ti-mi COCO! Probabil am redus usor media de varsta a fanelor COCO :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
Imi spui te rog ceva despre persistenta lui Trussardi Jeans? ( umbla vorba ca nu prea tine ...)
Si daca se simte moscul prea tare......as mai vrea sa stiu .

Arata bine apele de la Biotherm, nu le stiam, par energizante...dar miros a parfum/ca un parfum ?

Cu Trussardi nu m-am dat inca (decat intr-un loc pe care ulterior nu l-am mai gasit). Ma dau acu si-ti spun mai tarziu.
Cat priveste "apele" de la Biotherm, miros a parfum. D'energie (ambalaj orange) miroase oarecum citric, iar Pure e floral si mai persistent decat celalalt. Sunt clar parfumuri de vara.

EDIT: Gata! Nu se mai simte decat f. f. vag. Deci, pe mine a persistat cam 6 ore

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Acum 7-8 ani eram indragostita de Guerlain - Champs Elisee. Intre timp am nascut si simtul meu olfactiv a suferit mutatii

De ceva vreme ma tot bantuie ideea de Guerlain, insa de data asta as vrea sa miros asta: http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Too-Much--67.html

L-ati mirosit pe undeva ? Aveti idee ce si cum ??

O saptamana parfumata !!!

g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna fetelor cam slaba miscarea la inceput de saptamana.

Eu am luat modelul de la Danamiha si am scos si eu cateva parfumuri la vanzare la Mica puplicitate. Deja am ff multe si mai am cateva care trebuie sa-mi soseasca.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput