Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sabina deci asa, nu vrei sa ne spui de contractiile alea mari . Chiar azi-dimineata mi-am amintit ca mie toata viata mi-a fost frica de nastere si acum mai am o luna si ceva si nasc!!! Am intrat intr-o panica... Mi-am dat seama ca nu mai pot da inapoi si s-ar putea sa fie o experienta frumoasa, dar ar putea fi si una traumatizanta. Uitasem ca mai trebuie sa si nasc

Multumesc de incurajarile cu kilogramele . Sunt tare curioasa cum va fi cand voi alapta. Oare daca e asa mare consum energetic, ai si pofta de mancare exagerata? Si de cand avem voie sa facem sport? Am vazut o data la tv ca daca alaptezi nu prea ai voie decat chestii usurele, gen plimbari. Ca se produc niste substante in corp care ajung in lapte si la bebe nu-i mai place gustul.

Ce ma bucur ca Lisa e dolofana si cuminte si papacioasa!!! E ca la carte, papa si doarme 3 ore! Si Erika ce dulcica e ea asa protectoare si cuminte!

Tare mi-a placut ca ne-ai povestit atatea azi

Si La multi ani tie si tuturor Anelor (si celor din burtici! )! Nu am stiut ca e Sf. Ana azi.

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Luto stai calma ca dr verifica abia dupa ce a iesit capul.
Bravo Techila, ai dat jos foarte repede!!Asa mi-as dori si eu . Dupa ce pleaca sotz la munca nu vine nimeni sa te ajute?
rEFERITOR LA CARUT, LUATI-VA CAT MAI USOR . mAMICILE CU EXPERIENTA ASA ZIC, UN CARUCIOR UNDEVA LA 8-9 KG, CARE SE INCHIDE USOR. cU BEBE, GEANTA, ETC...AJUNGETI LA VREO 15 KG, SI E DEJA MULTISOR.

Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

La multi ani, Daciana! Multa fericire si sanatate!

Alex ma bucur ca esti mai bine. Sa stii ca si mie imi place tare mult sa citesc de la fete povesti, experiente, sfaturi...

ancadragoman multumim ca intri si ne dai sfaturi cu alaptarea . Uite ca sunt situatii in care nu stim cum sa facem... Sper sa fie pe aici multe fete pricepute care sa ma sfatuiasca!

Lucia ce ma bucur ca totul a fost bine cu mutarea!!! Pup si io Deci puiul baga mare acum, pe ultima suta de metri! Hihihi ce tare . Hai ca imediat ajungi la 40! ... m-am dus sa vad poza... m-am asteptat la un hipo... dar nu... poate peste cateva zile , acum e doar minunata!

Si nu se putea sa nu mai intri o data sa ma faci sa ma tavalesc de ras cu mana doctorului . Eu speram ca nu a inteles bine si isi baga mana dupa ce iese capul. Asa am vazut in filmulete, dupa ce iese capul, cauta la gat cordonul si il desface pe dupa cap.

Dana, Katterynei i-a facut inducere pentru ca atunci erau de garda is ginecologul si anestezistul si acesta din urma cam batea apropouri ca daca se intampla in afara orelor de program el nu vine. Si ea voia neaparat epidurala. Dar chiar si asa nu inteleg de ce au continuat asa 3 zile parca... Eu credeam ca daca nu au reusit atunci (cand era convenabil aranjamentul) o trimit acasa, sau fac ceza... Pai la cate rele am citit de oxitocina, nu-mi imaginez cum e sa ti se bage 3 zile in continuu... Doamne ajuta sa se faca bine repede printesa

Intr-adevar adinus nu a mai intrat

Elle ai mila de niste gravide... pai ce bine suna meniul de aseara ... Deci la anu sa ne asteptam sa salivam la dublu

Ramo minunat articolul despre puseurile de crestere!!! Multumim mult! Pe asta l-am salvat, dar tot sper sa fiti aici pe faza la orice micuta problema voi avea dupa nastere!

Maria deja te gandesti la urmatorul . Si eu, apoi imi revin repede, imi spun sa vad intai cum e cu nasterea si cum e cu unul! Aaaaa, si eu am boala asta cu atasatul de lucruri. Si mi-a zis mami ca e ok, ma intelege, am grija de hainute, mi le cumpar clasice sa poata fi purtate multa vreme, am amintiri cu fiecare.... DAR sa nu-mi mai cumpar atatea!!! Daca imi cumpar, atunci sa elimin din celelalte. I-am innebunit acuma cu mutatul, ca aveam haine si la ei si la mine

Super burtica ta , tare finuta si micuta a ramas!!! Si bluza aia neagra arata minunat!!!

Alex multumim de mesajul de la moni_iulia . Ce frumos mesaj . O pupam si noi cu drag si ne bucuram de vestile bune de la doctor!

anomis pai daca e voie sa stai cu bebe, de ce sa nu stai? Uite cat au fost de suparate fetele care nu si-au vazut bebeul decat in ziua urmatoare... iti vin in cap tot felul de ganduri... Si mi-a placut faza cu laptopul in spital

Ioanna si eu stiu ca tako sunt cele mai grele carucioare. Dar poate stai la casa si nu trebuie sa-l ridici cand mergi la plimbare. Sau poate mergi la plimbare cu sotul.

techila ce-mi place cum vorbesti tu de puii tai . Si uite ca deja te pregatesti de nasitul ala de care ne miram toate . Deci ati iesit prin oras cu puii Cred ca sunteti extraordinari! Uau... la faza cu kilogramele... uau.. felicitari!!! Te pupam si noi tare

Eu am dormit azi-noapte doar 5 ore, ca nu am mai putut adormi dupa o sedinta lunga de o juma de ora de sughitat... Alex, desigur, nu eu. Mi se par prea lungi perioadele astea ale lui de sughit... si puternice, mi se scutura salteaua de la pat...

Trimit sa nu pierd...

34+ Alex

Mergi la inceput

Nu stiu ce se intampla cu forumul de s-a stricat de tot... Editez sa mai pun o data linkul de youtube fara sa o citez pe Iulia:

www.youtube.com/watch?v=vQPs7Apqiac&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">film

Mergi la inceput

Dana ce de vesti bune cu controalele!!! Oricum cred ca prietena ta era foarte panicata... tin minte cum am avut sangerarea la 13 saptamani parca... nu ma putea opri din plans nimeni pana am ajuns la doctor...

Luci cat mi-ai lipsit... Am vazut si cu mesajul ala emotionant de dinainte de plecare si azi... ori ma faci sa lacrimez ori sa rad in hohote

A, uite ca a aparut si adinus Tinem pumnii sa fie bine. Si profitati, fetelor trecute de termen, si faceti sex mult neprotejat (ca sperma deschide colul) ca dupa... va mai trece o perioada...

Alex pofta buna la pizza si sa iti pice bine!

vik mi-ai amintit ca si eu as fi vrut sa apelez la ceva prieteni talentati sa picteze camera... si acuma nu mai stiam de ce nu am pictat-o... Cred ca in primul rand pentru ca va sta cu noi in camera si deja e o harababura de culori. Si in al doilea rand a fost neuronul uituc de gravida care nu a facut nici macar bagajele sa ma mut la ai mei, si nu a pus mobila.... deci pictatul ramane un vis

Super pozicile cu burta ta Si patutul arata extraordinar!!! e de la babydesign, nu?

Acum dupa ce v-am bombardat va tot tzuc ca afara in sfarsit pare cald, ies un pic la aer. Si aci nu pot respira ca si-a pus "cineva" talpile sub coasta mea stanga...

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

...dar dupa ce mai crestem sper sa pictam peretii impreuna , eu si domnisorica mea.

..superrrr....am vazut eu niste modele excelente facute cu pixul si carioca pe perete...de niste copilasi adorabili

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Alex sa ai pofta buna cu pitzocul! am pus si eu de-o ciorbita de fasole-pastai, din acelea subtiri-sper sa iasa ceva

Vik multumesc frumos! la Ikea probabil nu ajung asa ca sper sa gasesc ceva dragut la Cora, eventual la Mini Blue (desi eu ma cam feresc de magazinul acesta..asa scumpe mi se par..desi au unele lucruri dragute, de raman cu gandul la ele mult timp)

Raluk ia vezi, poate reusesti sa o scoti astazi in oras pe mami..ca este sarbatoare!

deci medicul katterynei ar trebui tras la raspundere! nemernicul si netrebnicul!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele am rams fara expresie.Uitativa ce am gasit
http://www.youtube.com/watch?v=yfRQeljq6s8&NR=1

+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Din cand in cand imi mai fac si eu aparitia sa nu ma stearga cineva din listutza (raluk glumesc bineinteles).

Acum ca sa vedeti ca am fost cuminte o sa incerc sa raspund catorva dintre voi. Sper sa nu se schimbe capitolul pana reusesc sa termin eu de scris.

LA MULTI ANI DACIANA!!!

LA MUTI ANI tuturor MARIILOR SI ANELOR!!!

Felicitari pt prospetele mamici: Grasunica, Danadam, Roxxy, Miha, Anco. Iertare daca am sarit pe cineva. Bun venit tuturor bebeilor noi.

Mkunigunda, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la control si ca totul e bine. Vine el si bebe in curand.

Vik eu zic sa-i mai bagi undeva pe aia la munca si sa ai grija de tine.

Alecsxa, bine ati venit acasa. Sa dea Dzeu sa fie cumintica in continuare bebelina si sa va bucurati de ea.

Aida, bine ati venit acasa. Vad ca ai prins drag de noi atat de tare incat nu poti sa nu intri sa ne ajuti cu capitolul nou si cu informatii pretioase despre bebe.

Cristina_ana, bine ati venit acasa. De-abia astept sa ne poveste cum se comporta Andrei cu bebelina. Sunt sigura ca va fi absorbit de ea. Multumesc pt detaliile legate de cezariana. Sunt convinsa ca nu va fi chiar atat de groaznic si ca toata durerea va trece cand te vezi cu copilasul in brate.

Laura78nico ma bucur ca am aflat vesti si despre tine. Doamne ajuta sa nu mai racesti si sa fie totul bine de acum.

Luto ma bucur ca ati ajuns in noua casuta si ca totul e asa cum va doriti. Sunt sigura ca bebe va astepta sa despachetezi si abia apoi va veni la tine in brate. Cat despre burta ta cea explodata, ei bine sa stii ca e mai mica decat a mea si eu nu am decat 33 de sapt.

Nela sper sa aiba rabdare si bebele tau sa stea la caldurica pana terminati treaba cu mutatul si aranjatul.

Sabina imi inseninezi ziua cand mai povestesti tu despre copilasii tai. Ma bucur foarte tare cand aud ca fetele sunt bine si ca se inteleg grozav. Sa dea DD sa fie asa si in continuare. O sa citesc cu drag postarile tale in continuare.

Ellenuta mi-ai facut asa o pofta cu mancarurile facute de tine pt musafiri. Cred ca ma abonez la tine la mancare.

Manga foarte frumoasa poza. Dar tii cam ascunsa burtica.

Kemsy, foarte frumoasa burtica si la tine.

Alex esti super amuzanta cu hainutele. Eu una nu as baga totusi balsam si nu le-as spala decat la maxim 60 de grade cum ai facut si tu pt ca bumbacul mai intra la apa si hainutele sunt si asa mici.

Techila, ce bine ca ai mai scris despre voi. Sunt sigura ca te vei descurca si fara sot dar ar fi bine sa mai fie cineva pe langa tine la o adica. Si la nasti iei si puiutii cu tine? Eu una sunt ingrzita cu unul dar cu doi, nu cred ca m-as baga la drum.

Raluk, Dana la voi ce sa mai zic... Vorbiti despre atatea lucruri incat mereu pana citesc eu, deja nu mai are rost sa mai scriu ca sunteti rezolvate de restul fetelor de mult.

Alex imi pare tare rau ca nu te-ai simtit bine nici tu. Oricum, scapam noi si de raul asta de sarcina in curand.

Katteryna sa dea DD sa fie totul bine cu bebelusa ta. Imi e o ciuda de mor pe doctorii astia care te chinuie atat si tot numai prostii fac.

Ralu imi pare rau ca bebele nu a vrtu sa vina azi dar inca mai e timp. Oricum, eu una nu as sta mult peste cele 40 de sapt si as prefera cezariana decat sa pateasca ceva bebele. Doamne ajuta.

Acum despre noi mare lucru nu am ce sa va zic. Burta mea parca a explodat, de-abia o mai misc de pe o parte pe cealalta. Maine mergem la control. Sper sa fie totul ok ca nu am mai vazut bebele de 2 luni. Din fericire este foarte activ asa ca asta ma linisteste oarecum. Eu am si zile mai bune si zile mai proaste dar asta e. Azi parca imi e mai bine asa ca tre sa fac si eu ceva de mancare. OOPS sper sa nu fi uitat cum se face .

Va pe toate si va doresc toate cele bune.

Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele am rams fara expresie.Uitativa ce am gasit
http://www.youtube.com/watch?v=yfRQeljq6s8&NR=1

+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika

E emisiune pe Discovery!

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput