Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Lucia, felicitari pentru noul palat si am vazut poza - fcreste bebe ca Fat Frumos , acum ca e si tati acasa, si tu inca te mai incalti cu adidasi eu ii privesc cu jind de 1 luna .

Alexsa, daca te-am botezat vin cu mielu' am vazut papusica voastra, e o scumpa
sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

Elle ma duc la cumparaturi sa cumpar ceva bun de papa, great cook

Ralu, nici eu nu am vrut sa ies de la mama din burtica....
era asa bine acolo..... cred ca asta simte si puiutul tau . Ai incredere ca vine ea vremea nascutului azi, maine, poimaine.... noi suntem aici pentru incurajari si galerie

Adinus, ce faci?
Moana pe unde mai umbli?

Ramsan, Anca pentru informatia despre puseurile de crestere si manifestarile lui bebe in acea perioada. Eu nu stiam nimic despre asta.

Si da, ma alatur si eu intrebarii despre cezariana..... cat de nasol e in prima zi..... a doua zi....

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ieri seara am avut si ceva musafiri si am pregatiti niste minuturi delicioase caci nu am avut timp suficient .. oua umplute, tartine cu somon fume, salata de ton, salata vinete si un platou cu branzeturi frantuzesti cu struguri, nuci si mere .. am facut si un tort de mere cu crema de zahar ars .. au fot multumiti musafirii.

Ellenuta, ma uimesti cat esti de gospodina! Pai tu din astea faci cand nu ai timp suficient?! Mi-e si frica sa ma gandesc ce minunatii faci cand ai timp! Si ma gandesc si la mine... of of

Noi suntem aproape gata cu tot si toate (impachetat si sortat). Mai un pic, doamne ajuta!

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

pai sa stii ca fac ca-mi place sa bucataresc. cand am timp, chiar fac chestii minunate. ma gandesc ca vine si nr2 si timpul meu ptr bucatareala o sa se diminueze drastic .. tortul l-am facut cu 1 zi inainte caci trebuie sa traga blatul siropul de la crema .. restul ieri, pe fuga .. la 4 am ajuns acasa si la 6 eram gata cu toate ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

tampoane cu vata-dimensiunea este cat un tampon normal,se taie tifon sau comprese sterile intr-o fasie de 30-30 cm dupa care se pune vata(de dimensiunea tamponului normal) si se impatureste cu tifonul.eu asa le-am facut pe ale mele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

eu mi le fac mai mari caci stiu cum am fost cu lohiile la eva .. brr ..

oricum, pun pozici.

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am scos si eu prima masina de hainutze si nu mai potde drag, mi-au dat lacrimile cand le-am vazut asa micutze si dragutze....am pus si putin balsam la spalat, asta pe langa Dermalin, nu cred ca are nimic, nu?Si am mai pus o masina la spalat, si cand ma gandesc ca astea erau doar cele de dimensiunea cea mai mica, cred ca am cam exagerat cu cumparaturile, asa ca deocamdata clar spun stop.

Ralu, ooooof, imi pare tare rau ca nu va fi astazi, urmeaza si tu sfaturile fetelor, cine stie, poate poate...tinem pumnii!

Ioanna, uite www.babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/default.aspx" target="_blank">AICI limkul cu verificatul masuratorilor, face tare bine la paranoia!

Luto, felicitari pentru mutarea reusita si pentru burtica frumoasa, acum asteptam pozici la lucrusoare!

Eu nu m-am descurcat sa fac tampoane, asa ca am luat vata si comprese sterile plus absorbate ultra, si daca o fi nevoie m-a ajuta si pe mine cineva in spital, nu m-o lasa asa.

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

tampoane cu vata-dimensiunea este cat un tampon normal,se taie tifon sau comprese sterile intr-o fasie de 30-30 cm dupa care se pune vata(de dimensiunea tamponului normal) si se impatureste cu tifonul.eu asa le-am facut pe ale mele

poze si filmulete
povestea nasterii

eu mi le fac mai mari caci stiu cum am fost cu lohiile la eva .. brr ..

oricum, pun pozici.

Eva

papa bun

ai dreptate ca trebuie mai mari ,eu puneam doua ca le facusem prea scurte

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si acu' sa dau si eu buna dimineatza...daca tot am ajuns la zi!

LA MULTI ANI ANELOR! SA FITI IUBITE, FERICITE, SA CRESTETI MARI PENTRU CELE MICI, SA VA NASTETI IN PACE SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

Ketteryna sper ca Raisa sa fei bine si voi sa treceti repede pentru necazul asta. ma rog pentru voi.

Sabina m-ai inneubnit cu fetele tale. tu si clau ma faceti sa-mi doresc cat mai repede o fetita. Si daca s-ar putea, zau ca nu as sta sa ma gandesc, dar inca nu s-a nascut flacaul si eu deja ma gandesc la urmatoarea. daca aude Sergiu, am fugareste de acasa.

Ati vazut ca am schimbat semnatura, da? Adik sa avem pardon, 3 saptamani si gata. Iar aici e vreme de vara, cu soare de ti-e mai mare dragul sa nasti :)

luci ce ma bucur ca v-ati mutat. am vrut sa te sun, dar nu stiu cum stai cu somnul...asa ca mai bine te las. anunta-ma cand ti-ai pus fix sau ceva. si neaparat sa faci poze cu noua locuinta. cat despre dovlecel...ai vazut ca ce-ai cerut asta ti s-a dat. Eu pot spune ca sunt cea mai fericita de cand nu mai muncesc. dureri de spate nu am...daca ies pana la colt am senzatia ca-l pierd pe drum...dar cum nu sunt asa curioasa sa ies...nu simt mare lucru. noaptea e greu ca ma doare spatele si ma doare burta de cat stau pe o parte...dar ce mai conteaza.

Anomis cum stai cu brothers and sisters? noi acum downloadam seria 4 din Dexter. Abia astept ca tare-mi place serialul ala.

Adinus asteptam sa ne spui ceva...orice :)

Azi am program de dat haine de pomana. Stau tare prost la capitolul asta. mai haine aproape noi pe care nu ma lasa inima sa le dau desi le tin in cutii sub pat de 3-4 ani. Dar parca sunt capiata. pronesc mereu cu un avant pionieresc si daca ajung sa dau 3-4 bucati, sunt cea mai tare. Tot cred ca le mai port si stau acolo ani de zile. tare grea boala asta cu atasamentul de lucruri. zau nu stiu ce-oi face la batranete.

Ah si nu in ultimul rand am terminat de scris unul dintre articole pentru la munca. ce usurata ma simt. mai am unul de corectat si sunt freeeeeeeee.

cam astea ar fi de dimineatza. v-am pupat. Aida ce ma bucur ca ai un copilas asa cuminte si pufos.

Luci are dreptate...prima poza din albumul alecsxei e mortala.

MangaGirl :-) 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Si acum ceva vesti bune...mesaj de la moni_iulia:

"Buna! Noi suntem bine. N-am nascut. Din pacate mi s-a parlit monitorul, dar o sa fac rost de altul duminica. Sunt foarte suparata ca am ramas fara pc. In cutiuta aia va aveam pe voi (chiar daca nu eram activa sorbeam orice cuvant al vostru), liste de cumparaturi, muzica ptr Tudorita si multe alte lucruri fara de care ma simt in fundul gol. Am fost sambata la control si am baiat mare si destept, avea 2,4kg si nu mai avea circulara. Am inceput sa cumparam si noi lucrusoare ptr Tudorita, dar sunt asa mici...Salutari fetelor si multe agitate pentru cine are nevoie!"

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multumesc de link alex...

sa stii ca paranoia ne mananca zilele astea!

deja ai doua masini spalate? si eu cred ca ai exagerat un piculet picut de tot

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

multumesc de link alex...

sa stii ca paranoia ne mananca zilele astea!

deja ai doua masini spalate? si eu cred ca ai exagerat un piculet picut de tot

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Oare, crezi???Macar sa apuc sa i le dau fetii macar odata pe ea sa ma simt implinita - stii cum a fost la mine, ca sa muriti de ras: Am cumparat numai hainutze 3-6 luni ca am zis sa nu fie micutze, mai bine mai mari, dupa care mi-a spus ca am gaza mica in burtica si am inceput sa iau din cele ptr 0-3 luni, apoi m-am gandit ca nu ar strica si cateva ptr 1luna...si tot asa...

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si o poza de ultima ora cu moi...adika de sambata trecuta de la una dintre onomastici.

si voiam sa va mai spun ceva...am vazut discutii despre circulara...noua moasele ne-au spus ca se nasc copii natural cu circulara infasurata de gat. nu e nici o problema pentru ca bb aluneca si iese. Deci nu va faceti probleme in cazul in care e destul de lunga . nu e un motiv de ceza.

MangaGirl :-) 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput