Burtici fericite de septembrie-octombrie (193)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mkunigunda spune:
La multi tuturor Anelor, sa fiti fericite, implinite si sarbatorite de toti cei dragi!
_ 36+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
neataa
dau si eu o ca nu v-am mai facut cam de multisor ...
ieri seara am avut si ceva musafiri si am pregatiti niste minuturi delicioase caci nu am avut timp suficient .. oua umplute, tartine cu somon fume, salata de ton, salata vinete si un platou cu branzeturi frantuzesti cu struguri, nuci si mere .. am facut si un tort de mere cu crema de zahar ars .. au fot multumiti musafirii.
nela te cred ca esti putin blue .. mai ales acum cu mutarea dar o sa treaca, o sa va mutati si sa vezi ce bine o sa fie la cuibul nou.
sabina ce frumos povestesti de mogalnetele tale ...
mary si eva papa la fel ziua .. la 2 ore iar noaptea 1 singura data (si mi-a luat bine in greutate, luna1 - 1 kg, luna2-750g, luna3-750, luna4-500 si apoi nu mai tin minte) .. poate este un puseu de crestere si d-aia face asa. eu zic sa mai astepti un pic cu formula.
lucia ce burtica frumoasa si rotunjoara!!! sa mai stea acolo piculica pana termini de despachetat.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta neataa dau si eu o ![]() ieri seara am avut si ceva musafiri si am pregatiti niste minuturi delicioase caci nu am avut timp suficient .. oua umplute, tartine cu somon fume, salata de ton, salata vinete si un platou cu branzeturi frantuzesti cu struguri, nuci si mere .. am facut si un tort de mere cu crema de zahar ars .. au fot multumiti musafirii. |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
....emoticon care inghite in sec...
_
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfintei Ana! Sa fie sanatoase si norocoase in viata!
inclusiv annei mele .. hehe .. anul viitor, serbam impreuna fetele ..una pe 8 de sf maria si pe 9 pe anna ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
unombun spune:
Buna dimineataLa Multi Ani tuturor fetelor care poarta prenumele mamei Maicii Domnului
Ellenuta,ce harnicuta ai fost si ce bunatati ai facutFelicitari
Ai terminat vata cu tifon(parca asa ziceai).Am o rugaminte,daca poti posta fotografie,sa ne arati si noua nestiutoarelor cam cum arata acestea,ca sa vedem cit sunt de mari si de fapt,cum sunt facute.Multumesc.
O zi buna ,cu bebei nascuti sanatosi si pentru cei inca nenascuti sa stea cuminti pina la marea intilnire
mkunigunda spune:
Fetele, eu tre sa plec sa ma intalnesc cu cineva, vb dupa-masa.
Pana atunci pentru cine vrea sa se bage in fata la nascare, scoatem niste agitate sa va tina de companie
_ 36+ cu dragostea noastra
Victor
poze
ralu0308 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Ralu dar de ce nu iti provoaca nasterea? Mai poti incerca cu o fiola de calciu ![]() anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Pai m-am internat pt provocare nastere, dar doctorita a zis ca nu am colul pregatit, ca e inchis si nu da semne de nastere:(
Raluca
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
neata si de la mine dragelor! o sa iau si eu o cafea de la voi nu de alta dar am dormit in-gro-zi-tor... daca se poate chema somn... ma dor coastele de zici ca am fost pe post de sac de box plus ca am avut dubii mari ca am un singur copil, asa de tare s-a agitat... aveam o burta lata nu alta... adica puteai sa-l prinzi de picioruse, la prorpiu
alex25 ai dat tu la un moment dat un link catre un site unde verifici tu dimensiunile bebelului tau. mi-l mai poti spune si mie o data (a fost formatat calculiciul si am pierdut toate semnele de carte, parolele si alte alea)
La multi ani Sfintelor sa fiti fericite!
Ioana 38+ cu
AMR 2 SAPTAMÂNI
bebe Carol Ioan album Webshots
NelaM spune:
citat din mesajul lui angelli Selen si cu greutatile de picioare cum a fost este prima data, cand aud de ele si eu am acasa, ma duc cu ele direct legate de picioare poate merge mai usor ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
sa stii ca nu e o idee rea, am si eu din astea, de alea profi, cu nisip... de cand am fost eu viteaza foc ca fac sport
![](icon_smile_big.gif)
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
citat din mesajul lui devylla Nu nu Nela...sunt si eu Ana... ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
si mai bine, lasa ca zicem de doua ori!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!