Posibila idee de business
Raspunsuri - Pagina 2
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika nu prea vad ce ai avea de castigat din infiintarea unui cimitir. pentru ca lumea plateste la inceput locul, cand are nevoie sa ingroape mortul, iar dupa aia taxa anuala o platesc la Pastele-cailor... si ce poti face? sa-i dezgropi de acolo? deci mi se pare ca ai castiga bani doar prin vanzarea locurilor care si asa nu ar fi prea multe. dupa aia...din ce mai castigi? |
Pai ramonica Dintr-un cimitir se pot scoate bani frumosi pentru ca practic rudele nu cumpara locul ci il inchiriaza pe o perioada de timp. Pentru ca un corp sa se descompuna e necesar 7 ani , deci acel loc e inchiriat pe 7 ani. Poti face o afacere buna dintr-un cimitir daca in timp ai adiacent si o firma de cruci si monumente funerare.
Totusi 2000mp e putin pentru a face un cimitir uman.dar am vazut si cimitire mici care nu cred ca aveau mai mult de 2000mp. Plus faptul ca odata ce ai facut cimitir uman pe acel teren nu ii mai poti schimba destinatia .
Ei bine daca rudele nu mai platesc peste un an taxa de cimitir.. 1) le aduci aminte, daca nici asa.. dezgropi cadarul, il trimiti la crematoriu si dupa caz trimiti factura si cenusa acasa,, etc... deci solutii sunt..
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eleni Liliana, q.e.d! pntru cunoscatori... Pentru tine, ca sa intelegi, nu te epuiza cautandu-ma pe topicuri. Nu ma emotionez, nu ma ascund. Si nici nu ma frustrez. Si nici nu ma compar... sic! Dar daca ai nevoie de referinte, sunt aici. Na, gata, m-am calmat, imi tin bulgarii de pamant acolo cumintei si fac eu ceva cu ei la momentul potrivit. Nu mai vreau sfaturi pentru ce sa fac cu ei, ca ma trezesc naibii cu vreo factura de consultanta de la cei mai priceputi dintre noi ... Elena & Maria Bucuria |
Nu ma epuizez draga cautandu-te pe topicuri ca nu esti vreo importanta si nici vreo persoana agreabila.. si la cata aroganta ai in tine nu m-as fi sichisit sa pun raspuns daca nu as fi avut odata cam aceeasi idee, iar trairile tale interioare prea putin ma intereseaza . oricum ai spus ceva bun si anume ca nu te superi. Sper ca asta sa nu fie singura calitate a ta , ca daca nu vrei sa te mai plangi de ratele la banca o sa ai nevoie de ea..ca sa faci ceva cu terenul ala.
oricum poate ai lasat balta ideea de cimitir uman.. dar ceva cu panauntul ala trebuie sa faci caci daca gandesti asa niciodata nu va venii momentul oportun., Iar de factura de consultata in domeniu , niste scuze pentru "comunicare deficitara" si un simplu multumesc pentru idee si "consultanta" e suficienta, desii dupa cum iti citesc caracterul o sati fie foarte greu sa le spui.
Pana una alta , ca sa nu ma crezi vre-o rautate sau ca as avea ceva cu tine , mai mult decat faptul ca ti-ai permis sa ma jignesti in domeniul profesional , pot spune ca eu consider o buna idee de afacere pentru cei 2000mp ai tai un CIMITIR DE ANIMALE, si deoarece nu esti in sfera mea de concurenta chiar m-as bucura daca ai implementa ideea asta de afacere .
mai gandeste te la ideea asta si daca crezi ca ai fi in stare sa o dezvolti atunci iti mai dau si alta "consultanta " in domeniu.
Sheannamp spune:
Datorita degenerarii discutiei se inchide acest topic. Daca autoarea doreste redeschiderea lui sa trimita PM.