Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou si deodata "m-a atacat" un carcel la gamba( cine a experimentat la gamba stie cum e).eu i general rezist bine la durere dar asta a fost intens..si dupa 30 de minute a venit altul tot la gamba..si acum simt o durere in muschi de sus pana jos..tot piciorul ![]() [q |
Si eu am patit-o cu carceii, dar am ascultat-o pe monis care mi-a recomandat miere de albine cate o lingurita zilnic...si de asemenea incearca sa bei si lactate...de cand iau miere dimineata nu mai am probleme cu carceii..de obicei pateam noaptea cand ma ivarteam in pat...si tot la gambe!

apropo de monis...pe unde esti draguta? Ca azi nu te-am prea vazut pe la noi!

Lavi,
31+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui luciandrea Simina, eu inainte de sarcina aveam acelasi simptome de usturime si mers la wc fff.des...astea erau semnaele unei raceli sau infectii urinare, mergi neaparat la doctor! 22+ MARIA TEODORAwww.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
Infectie sau raceala nu am pentru mi-am facut analizele (la sange ,urina si urocultura) acum 2 sapt....pana si medicul de fam s-a mirat azi uitandu-se pe acele analize, "de unde mi-a venit mie ideea ca as putea avea DG?",... a vazut ca sunt bune, glicemia buna....doar o usoara anemie (iau Ca si Fier acum).Eu i-am zis de pisu si apa
si mi-a zis ca-i normal , da mi-a dat sa-mi fac analiza aia ..."sa-mi iasa din cap ideea"
30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Lavinia nu...nu sunt acelasi lucru. Da o cautare pe gugu pt amandoua si ai sa vezi![]()

30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Fetele am fazut azi in cabinet un caz care m-a socat.V-am zis ca med meu de familie este pediatru....eee...era un bebelus acolo, baietel, dezbracat care avea outele umflate, nu i se mai vedea forma lor anatomica, nu am prins cand i-a zis diagnosticul, am auzit doar ca trebuie sa-l opereze urgent ca altfel i se atrofiaza testiculele
.plangea saraca mamica
30+ cu
Maya Andreea
bebe
simona9999 spune:
Buna fetelor
am auzit ca stati cam prost cu mersul la baie. Eu multumesc lui DD stau ok, de dim cand ma mai sucesc de pe o parte pe alta, simt ca ma cam apasa si ma duc, da asta pe 6
In rest, ne mai laudam cu niste dureri noi, la sold, si una in spate care maia la servici, mai pe la mij spatelui, nu stiu ce o fii
Lumi este in marea calatorie acum, sau a aj deja?
RamonaC, si eu , ca si Camy ma dau cu ulei de masline si cu o crema de galbenele. , da treb cred sa ma cerceteze cineva ca nu ma mai vad peste tot bine, cum arat. Oricum ai vazut ca fetele ziceau ca e si genetic, daca e sa le ai, le ai oricum, ei lasa sanatosi sa fiti. Si parca exista neste creme anti, poate te mai aj acelea...?
cea mai fericita
cu 31+ 
sa fim sanatosi
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Lavinia nu...nu sunt acelasi lucru. Da o cautare pe gugu pt amandoua si ai sa vezi ![]() 30+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
ti-am urmat sfatul si m-am luminat! multzam fain!
cat despre faza cu bebelusul pe care l-ai vazut azi...Doamne fereste sa nu trecem si noi prin asa ceva! Poate avea o malformatie genetica...Oricum eu ma gandesc cu groaza ca si al meu e tot baietel si la faza cu decalotarea ma cam ia cu tremurat! Unele mamici pe care le cunosc au facut decalotare, altele nu, iar cele care nu au facut se impart in 2 categorii...mamici care au copii sanatosi pt ca nu au intampinat probleme cu urinatul si mamici care au fost nevoite sa isi opereze copiii pentru a elimina problema!
Lavi,
31+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
laviniablaga spune:
Ancutza_Bro, ce faci dragutza? pe unde esti? Te-ai trezit...sau recuperezi orele pierdute noaptea trecuta!? Sper ca articolele postate de mine cu privire la insomnii sa te ajute cu ceva! Da-ne un semn sa stim ca esti bine!
Lavi,
31+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
shtephy spune:

Parca in continuare e slabuta activitatea pe aici
.
Katy sa va traiasca nepotica!!
Lavinia vad ca iar ai muncit ,multumim.Din pacate la mine nu prea se deschid linkurile.
Mussica ma bucur ca ne-ai scris
,poate reusesti sa ajungi la medic.
Ramonika spor la treaba sotului si socrului.Sa faca si curat apoi
.
Luciandrea bine ai revenit!
Ai bebelina mare si sportiva in burtica
.
Lylyana felicitari pentru durduliul scump
.Nu stiu ce sa zic de placenta,daca nu era ok,banuiesc ca ti-ar fi spus.
Pentru infectie tre sa primesti medicatie.
Simina iti doresc ca analiza asta sa ramana doar un moft,sa nu ti se confirme banuielile
.
Ce dificil trebuie sa fie cu atatea treziri ...aproape ca ar fi mai bine sa te culci pe wc cu sticla de apa langa tine.
Krelia io cred ca din cauza lu' nea Cocosatu nu ramai tu in prenatal
.Pofta buna si bine faci ca arunci un gand si la noi.
Nu stiu ce purificator ar fi mai bun ,mai safe e dl.google.
RamonaC fain ca esti cu mami in sfarsit.Nu e invidioasa soacra ca esti razgaiata acum?![]()
Ma bucur ca ti-ai satisfacut in sfarsit pofta
Tensiometrul e din acela digital pentru incheietura mainii?Cu din ala imi verific si eu zilnic,sper sa fie bun.La inceput nu eram prea sigura pe el si mai mergeam si la o clinica sa verific si imi ieseau valori foarte apropiate.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+ 
Pirelia spune:
Salutari si de la mine, mai rar zilele acestea, dar sper sa redevin curand activa.
O felicit pe Gia12 si ma rog la Dumnezeu ca Gabriela sa fie bine, sa se dezvolte normal si sa ii fericeasca pe parintii ei toata viata.
Lavinia, multumesc de articole, le-am citit si am tinut minte cate ceva.
Ramonika, multumesc de sinteza acelui filmulet. Cum nu-l pot descarca imi sunt utile sfaturile (unde m-am mutat nu am deocamdata internet, militez acum pe toate fronturile sa ma pricopsesc si eu cu unul).
Va pupacesc pe toate, pe obrajori si pe burticute.
PS.: Din 19 septembrie o sa fiu doamna Y si ma sperie chestia asta, parca renunt la identitatea mea, parca trebuie sa schimb ceva si nu sunt pregatita.
Viitoare mamica in culmea fericirii 28+ (26+)
Oana Petra
laviniablaga spune:
Shtephy, Pirelia, cu multa multa placere! Shtephy...nu stiu de ce nu iti merg..eu am incercat si mi se deschid
. Pirelia stiu cum te simti...si eu aveam aceeasi senzatie atunci cand m-am casatorit! Dar oricum...eu iti spun inca de pe acum casa de piatra...si vei vedea...ca dupa 5 minute dupa ce zici DA in fata ofiterului Starii Civile o sa te simti mai bine! Emotiile vor disparea!
Lavi,
31+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze