M-am hotarat ....adoptie (65)
Raspunsuri - Pagina 9
simona14 spune:
Fetelor eu cred ca mentalitatea oamenilor s-a mai schimbat.Cel putin noi nu am avut nici o problema pana acum,ci din contra simt ca toti apreciaza faptul ca am adoptat un copil si toti{ma refer la prieteni,rude,vecini,cunostinte}o iubesc sincer si o coplesesc cu cadouri.Nu neg ca o sa ne confruntam si cu alti oameni pe parcurs,mai ales ca cercul o sa se mareasca,dar nu o sa-mi protejez copilul excesiv ci,o sa incerc sa o pregatesc pe ea pentru lume.Sper sa si reusesc.
Mariaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunnyday07
Felicitari! Nu stiu cat esti tu de inalta, dar in poza seamana foarte bine cu tine, chiar nu glumesc |
multumim mult, sunnyday
sunt nu foarte dar destul de inalta. cum as putea sa cred ca glumesti cand toata lumea asta ne spune
ca e 'de acolo' si nu putea fi a altcuiva. e fata noastra!
cum am mai spus, poza primita era facuta cu 8 luni in urma si numai ochii si privirea mai sunt aceleasi ca-n poza. cumva si mutrita, insa mult schimbata si tocmai aici a fost marea surpriza cand am intalnit-o.
si asta incercam sa le spun si eu fetelor ca am incercat sa deschid toate 'usile' inchise care mai erau in mine, sa vad dincolo de poza si de aparente iar rasplata a fost coplesitoare (dincolo de partea cu asemanarea, ca doar nu cautam o replica a mea in miniatura..)
in alta ordine de idei, de ex. noi am primit atestatul in 6 luni de zile! da. cu telefoane cu tot, cu insistente. stim cu totii ca termenul legal e de 2 luni de zile. pe Alexandra am intalnit-o dupa exact un an de zile de cand am depus cererea.
Misha de ex, si-a gasit baietelul dupa 3 ani de zile de asteptari, alte mamici de pe aici la fel sau poate chiar mai mult...daca nici noi nu pricepem despre ce-i vorba...
as fi spus mai multe insa vad ca e degeaba. e prea de taina cand si cum vine un copil in viata ta!
Manuelita, mare dreptate ai...deschideti-va sufletele si atunci copiii vor veni!
nu intamplator se spune ca 'adoptia este un act divin'
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=842
multa lumina si iubire in suflete
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
danaionela spune:
Buna
Noi suntem la inceput de drum. Astazi am fost sa ne luam actele necesare pentru depunerea dosarului. Deja am inceput sa stringem actele, speram ca in maxim 2 saptamini sa reusim.
Va rugam ne puteti ajuta si pe noi cu modele privind caracterizarea din partea colegilor.
As vrea sa stiu daca printre voi exista si fete care au depus la sectorul 5 si daca ati putea sa-mi dati si mie mai multe informatii.
Va multumesc
ella_gabi spune:
Buna danaionela
Eu sunt in sectorul 5 si totul a decurs foarte bine, a durat destul de mult ce-i drept dar fara niciun impediment, scrie-mi pe PM si iti voi povesti cu drag.
danaionela spune:
Buna
Ella am incercat sa-ti scriu dar nu am reusit. Scrie ca nu poti primi mesaj privat.
iti multumesc mult
ella_gabi spune:
danaionela, mi-am dezactivat acea optiune in care nu stiu de ce dar era activat ca nu pot primi mesaje private cu toate ca mai primisem inainte si iata ca acum scrie la tine ca nu poti primi PM pt ca am incercat sa-ti scriu.
Analizele le-am facut la policlinica Malcoci, ne-am pierdut vreo cateva zile pe acolo pt ca toata lumea era prost dispusa chiar sa puna o stampila contra cost, ma rog...dar in rest totul a decurs fara nicio problema, asistenta sociala s-a ocupat atat cat i-a permis timpul de noi dar nu a fost dezinteresata in niciun caz, intreaba-ma tu tot ce vrei sa stii....
cu drag,
E.
claudia72 spune:
Hello dragele mele mamici,
Am intrat cam rar in ultimul timp deoarece Bianca ma solicita foarte mult. Am intrat sa va dau o veste buna pe 28.09 avem proces de incuviintare a adoptiei, sper ca pana atunci sa inceapa tribunalul sa judece.
SORILEA LA MULTI ANI !!! SCUZE DE INTARZIERE
lA MULTI ANI si celorlalti si ne scuzati ca scriem cu intarziere.
Avem deja 2 masetule iesite, una iesita putin si asteptam sa iasa si cealalta.
Va pupam si poate intr-o zi o sa scriem si noi prima noastra intalnire care a avut loc in 14.08 si in 19.08 o aveam acasa pe Biencuta.
danaionela spune:
Ella cred ca este o problema cu PM. Imi spune ca nu poti primi mesaje. Din acest motiv ti-am scris pe mess.
asi spune:
Claudia felicitari pentru termen!
De judecat se judeca pentru ca procesele cu copii intra la urgente.
Anca Wish voi ati terminat cu actele?
Misha voi ce mai faceti?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
SoriLea spune:
ASI multumesc mult pt explicatie, dar pana sa fac eu, a facut altcineva inaintea mea
Si imi cer scuze ca te contrazic, dar cat au fost in greva judecatorii, s-au judecat doar plasamentele, adoptiile NU.
Noi am avut pana acum doua termene amanate din cauza grevei ( 27 aug si 17 sept), urmatorul il avem pe 8 oct, speram sa iasa din greva si sa incepem si noi procesul, ca in ritmul asta ne intindem la infinit.
Salut toate fetele si
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL