M-am hotarat ....adoptie (65)
Raspunsuri - Pagina 18
simo_75 spune:
fetelor care au deja sau urmeaza sa aiba copilasii acasa le doresc multa multa fericire si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de puiul vostru.
la noi nici o veste.asteptam.tot sun la DPC de ma stiu deja ca pe un cal breaz dar nu ne lasam.TREBUIE sa vina "barza" si la noi altfel nu concepem.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
SoriLea spune:
FELICITARI MAMICO sa va traiasca , sa va bucurati o viata impreuna.
Gabitza, ce-ti mai face minunea? Ma bucur ca te vad fericita
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
ioanaalice spune:
Claudia, felicitari! Multe clipe frumoase impreuna!
Gabi, ma bucur pentru voi! Fericire!
maimutzak spune:
Claudia72,felicitari!!
Gabi99, ne bucuram muuuuult pentru tine!!
Va pup pe voi si minunile voastre!Pup si de la Ema, cea mai scumpa fetita din lume
gabi_99 spune:
claudia72- mami, sa fitzi fericitzi!! noi ne descurcam bine, pentru ca maria mea shtie ca mami e la inceput, de aia e foarte intzeleapta shi intzelegatoare shi nu pune pe mami shi tati in situiatzii grele...ridem , ne jucam, gingurim, ...sa tzinem cont de faptul ca miine implinim virsta de 6 luni, deci sintem mare, nu?ei, in alta ordine de idei, sintem foarte bine, ne descurcam , Maria e tare bunutza cu noi, e vesela sgu are fetelor un suris...hm...ce sa mai zic? multzumim pentru statusul nou shi momos pe care l-am capatat....va tzuc dulce...mi-a fosta tare dor de voi!!
gabi
cone spune:
Salutare tuturor!
am trecut prin 2 fiv-uri esuate,si am luat decizia sa ne indreptam spre calea adoptiei.Intrebarea mea e daca se poate adopta copilul unei cunostinte care e insarcinata in 7 luni,pe care atat ea cat si familia doresc sa-l dea spre adoptie.Inca nu am luat legatura,abia am aflat acest lucru,dar ne cunoastem si stiu situtia noastra si cred ca ar fi de acord.
gabi_99 spune:
salutare fetelor....azi Maria noastra face 6 luni...e nascuta pe 14 aprilie 2009....o sa o sarbatorim....papam shi ptr voi o praji buna, pentru cei mici, o sa bem un suculetz de morcovel shi mar yammy-yammy, facute de mamica, adica de mine...heheh...va tzuc dulce shi va doresc sa va traiasca micutzii, iar celor care sint inca in virtejul nelinishtilor cautarilor, sa aiba incredere in ceea ce le pregateshte DD....ca totul se intimpla cind shi cum trebuie.....
gabi
simona14 spune:
Claudia felicitari ,doamne ajuta,acum totul e mai linistit.
Gabi_99, la multi ani fericiti Mariucai pentru cele 6 luni,sa creasca mare,sanatoasa,sa aiba parte de mult noroc.Sa va fie bine, sa va bucurati de tot ce e mai bun in viata. mica printesa.
SoriLea spune:
La multe lunite MARIA, sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa am vazut ca esti , iar pt mamica
Multumim pr prajiturele si suculet
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL