Licurici de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

am revenit si noi!
8kg200 si 72 de cm,suntem in primii 5 din 100 ca si crestere. locomotor avansati cu 2 luni! Ana a scancit un pic si atat. a fost o cuminte.

Miere,eu nu masor niciodata carnea,in schimb,la 1 cartof,1 morcov,1 ceapa,1 patrunjel radacina pun 1/4 dintr-un piept de pui.fierb si papa este pt 3 -4 zile! eu ii pun Anei in timpul somnului toate suzetele in pat,ea cand se trezeste le cauta si se culca la loc. incerca si tu,poate functioneaza!

Bebelusi,mama se simte f bine! trebuie doar fact tratament si gata,stagneaza boala! multa sanatate. AAA: bunicca mea(dumnezeu sa o ierte) a trait pana la 80 de ani si avea osteoporoza. neaparat lactate,muuulte!!!

Cami,cum stati cu invatatul???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

si cum ii pastrezi mancarica?o congelezi??sau in frigider?bravo pt parametri fata mare are mama!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, bravo Anuscai, tot asa s-o tina
Din cate imi amintesc Aidan nu-i prieten cu suzi...

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nope, nu ii place suzi absolut deloc. Se stramba la ea de parca e amara or something.

Da mai, nasol cu patuturile si nu numai, mai sunt si alte chestii recalled de la simplicity, niste tarcuri, bazinete, toate incidentele soldate cu moartea a cel putin un copil.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mancarea o congelez.
nici eu nu ii dau suzi Anei in timpul zilei,doar noaptea.
multumim pt complimente

acum imi ,a tras o tranta de parchet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Buna fetelor, pupam toti licuricii.
Vad ca inca mai sunt probleme cu diversificarea si cu somnul de noapte. Imi pare rau :(
Mie 2 pediatri mi-au spus sa ii dau 50 de grame de carne pe zi- 50 gr fiarta nu cruda. Eu ii dau mai putina pentru ca nu prea ii place dar sper sa ajungem acolo.
Din nou al meu este racit. De data asta mai rau decat pana acum, cu febra, gat rosu, tuse si multa, multa maraiala. Bine inteles ca nici vorba de pofta de mancare. Zilele astea mai mult i-am turnat in gura decat a vrut el si bine inteles , la mine in brate , in nici un caz la locul lui.
Tot nu am reusit sa il invat cu laptele praf. Cum simte gustul parca e otrava asa urla.
Inca suntem la categoria pana cu 8,2 kg si cam 71 de cm. Dar la cat de putin papa nici nu am avea cum sa fim altfel.
Astazi a mancat asam de dimineata san ( el stie cat mai e acolo ) pe la 9:30 cam 150 gr de piure de fructe, la 14:30 170 gr de piure de legume cu ou si 40 gr de iaurt iar la 19 170 gr de piure de fructe . Pe la 22 o sa ii dau un biberon de lapte pe care nu il va bea iar apoi il voi pune la san unde probabil va adormi ( daca nu o sa ne jucam in pat pana pe la 23:30 :) ).
Sper ca lipsa lui de pofta de mancare sa fie din cauza gatutului si sa revina la sentimente mai bune cand ii trece. Nici inainte nu era incantat de masa dar manca la locul lui si eventual trebuia sa ii atrag atentia cu o jucarie , un cantec , ceva, iar masa era cam de 200 de grame.
Si la celelalte capitole suntem cam puturosi , nu sta in picioare si abia a inceput sa zica si el un da-da-da . In rest ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa si noi am cazut din pat acum plange tare, sper ca nu s-a lovit rau...nici nu stiu cum sa verific

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Va salutam din Canada.

Am ajuns acasa, ne-am acomodat din nou cu orarul de aici,dar ne este dor de cei din tara.

Ne laudam cu 4 dintisori, toti iesiti in ultima luna! Din aceasta cauza cred stam f. prost la capitolul mancare.Nu vrea nimic,nu stiu ce sa mai fac si ce combinatii sa ii pregatesc pt. ca refuza tot.

Am pus cateva poze pe gmail ca sa ne vedeti cat am crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lily felicitari pentr cei patru dintisori, sigur de-aia nu mananca, daca i-au dat toti intr-o luna.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

50 de grame de carne pe zi este f mult, dupa cum spunea si Pyc. Poate intra ea si va spune exact motivul, parca ceva legat de suprasolicitarea rinichilor?

Bebelusi urmareste sa nu vomite Vladut, sa nu devina letargic, dc are vreun hematom, cam astea sunt semnele unei lovituri mai serioase.

Aidan nu a cazut din pat pana acum, dar cade frecvent cand merge si se loveste cu capul de perete, masa, sau alte mobile, stai sa vezi cum va fi cand o sa o ia la picior, noi ne-am hotarat sa schimbam mobila din sufragerie din cauza asta, avem prea multa sticla si colturi ascutite.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bladut,sa treaca!
lily,feliciatri pt dintisori!

Mergi la inceput