Licurici de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

sarbatoritilor
Iuliei

Irina stiu ca e greu dar trebuie sa gasesti resurse sa depastesti perioada asta.
Iar tu pentru Ochila esti MAMA!!!!

Andre_ea exact asa a mers Dorian de ziceai ca tot prin transee umbla si cu toate astea dupa vreo luna lipaia in 4 labute. Si la un an deja fugea. Doar ca atunci cand se grabea tot se lasa jos si o luat taras. I se parea lui ca asa ajunge cel mai repede.
Am pus filmulet pe mailul comun si sa vedeti acum cat a ajuns.
Si eu am evitat sa il plimb de manute tot din mila pentru spatele meu. Asa ca s-a invatat baiatul sa se descurce singurel.

Iulia sa treaca fara probleme vaccinul.

Ira felicitari pentru renovare si pentru escaladare. De acum sa te tii.

Anna sa va faceti bine si sa scapati de mucisori. Batistuta o folositi?

Alina las ca trece si faza asta cu dintii.Pupici micutei domnisoare.

Asta mic a dormit neintors de la 0.30 la 4.30 ceea ce e mare realizare. In rest papaceala 22, 0.30, 4.30, 7. Intre ele somn de voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Aseara nu am mai ajuns la film...am uitat ca e Orange night si era super coada ...am lasat-o pe sapt viitoare...

Am ajuns si prin magazinele de bebei...am uitat insa sa intru la Debenhams...scumpe toate si nici urma de caciulitze (am si eu un stres )...

Lisa bafta la vaccin...multi

Lasa Alina ca recupereaza Saby repede ...o sa iasa si dintisorii si o sa revina apetitul...si eu am aceeasi problema cu Razvi, nu a mai luat in greutate deloc, dar mananca...nu e de la dinti ca deja avem 4 (2 sus, 2 jos)...sa terminam tratamentul pt infectie si vad dupa ce fac...

Pai bine Andre_ea tu tii ascunsa frumusetea de Taraici timp de 2 sapt...rusinica...mai asteptam...felicitari pentru parametri si pentru reusitele Ilincai...al meu se ridica pe maini si pe genunchi, da' o ia inapoi...

Irina...off...multa sanatate unhiului...si lui Andreita mic ...eu ti-am mai zis ca dr copilului tau nu ai cum sa fii niciodata...nu esti suficient de obiectiva si dragostea pt puiul tau nu iti da voie sa te comporti ca un doctor...hai ca o sa fie toate bine, ai sa vezi, capul sus ...

Ira da' stiu ca ai avut zile ocupate nu gluma...LMA pt tati si mama ta...si felicitari pentru ridicatul Elizei...

Iulia felicitari pentru parametri Carlei ...

Bebelusi eu ii dau mazare lui Razvi de vreo 1 luna si ceva...fiarta cu celelalte legume si pasata...cateva bobite la inceput dupa care maresti cantitatea daca nu se intampla nimik...

Anna sanatate multa piticului, sa treaca repede perioada asta ...

Iulia de Jasmi
Tudor de Roxy

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Multumim pentru urari. Va fara virusi
Nu i-a mai curs nasucul de cateva ore bune, ii pun OPHTAMESONE si ii dau PANADOL. Alina, nu am folosit batsta bebelusului, nu a fost nevoie pana acum si nu am cumparat-o. Scapa mai repede de mucisori cu ea?

Cripssy, te inteleg cu caciulitele. Si eu voiam sa dau o tura pe la mall in wkd, sa inteleg ca nu am ce sa gasesc pt bebei?

Am pus pozele cu Vladut facute ieri

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

'neata si de la noi!

as vrea sa o cert si eu un pic pe Irina,care este un medic excelent ,dar in primul rand este mama. e normal ,draga mea,sa vezi lucrurile asa...intotdeauna mama e cel mai bun doctor pt copilul ei(fie cu fac de medicina sau nu). multi de tot!
vazut poze cu Vladut,mumosul de el!

razvanelul nostru priemste pupicic multi pt insanatosire. asta e dragoste adevarata...si la necaz sunt unul langa altul
Ira_liza,mama mea are osteoporoza,si e bine merci.o are de mai multi ani,trebuie doar sa faca tratament. uite aici:http://www.walgreens.com/search/results.jsp?Ntt=osteo+bi-flex,i-am trimis eu si cica e fff bun,zice ea. daca ai nevoie de produs,te rog sa nu eziti sa imi spui.

noi am dormit de la 20-7.30,fara papa,trezit de 3 X pt apa si somnic inapoi,asta da viata. imediat mergem la vaccin,saracuta!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bebelusi, eu i-am dat mazare din borcanel, mancare de stadiul 1 pentru bebei, ma gandesc ca n-ar face astia borcanele daca n-ar fi voie. E adevarat ca la noi mazarea e dulce, nu stiu daca face vreo diferenta. Nu s-a balonat, n-a patit nimic si-i place. Mie nu-mi place mazarea dulce deloc, nu m-am obisnuit nici dupa 8 ani. In salata de boeuf parca mai e cum mai e, dar mancarica de mazare e oribila dupa parerea mea. Cand stateam in Los Angeles mai gaseam mazare buna la conserva la magazinele rusesti, aici ciuciu...

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Ira, parca si poti respira mai bine cu noua configuratie, nu?! Ti-a mai venit cheful de viata, as zice

Carla a facut febra 38,8 aseara din cauza vaccinului, i-am dat Tylenol de doua ori si s-a culcat cu doar 90 ml lapte la burtica, a dormit totusi toata noaptea si acum de dimineata nu mai are febra, dar de mancat tot putin a mancat.

Poze

Mergi la inceput

'Neata Lisa, hai sa bem si noi doua o cafeluta buna

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Salutam toti licuricii si mamicile lor! Ne-am intors si noi din scurta vacanta inca de duminica, dar, din motive tehnice, nu am mai putut sa intru pe forum.
A fost bine, pacat ca s-a terminat repede, exact cand incepusem sa ne facem un anumit program. Thea s-a simtit si ea bine, somn ceva mai mult, crize ceva mai putine. Apa marii nu i-a placut, era si putin cam rece si a inceput sa tipe, asa ca nu am insistat. Mai incercam la anu'. Voi pune si poze mai tarziu.
In rest suntem bine, a inceput sa mearga de-a busilea si se ridica in picioare cu mai mare usurinta atunci cand are de ce sa se agate.
Ma ingrijoreaza un pic faptul ca nu a luat mai nimic in greutate luna asta, mananca in continuare destul de putin, in schimb a devenit mult mai activa.
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti bine, incerc sa mai intru la noapte dupa ce adoarme mandra.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

'Neata Lisa, hai sa bem si noi doua o cafeluta buna

Poze

chiar aveam nevoie.multumesc!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Cu drag, Lisa

Arriel, bine ati revenit! Asa mai stagneaza puii astiacu greutatea ca sa nu stea mamicile linistite, dar isi revin dragii de ei pana la urma.

Crisspy, du-te draga la cat mai multe filme pana poti, cum n-am merge si noi...

Poze

Mergi la inceput