Locul fetelor Nou-Venite (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai hai sa va zic cum a fost treaba...si poate mai stiti voi alte calcule:
-17.05 menstra
-21.06 menstra
-28.07 menstra unde am inceput sa i-au pastilele ca sa nu fiu la botez cu "pampers"
-31.08 menstra (oprit anticonceptionalele)
tin sa mentionez ca durata menstrei este de maxim 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

eu la altfel de antrenament ma gandeam

Da ma bate gandul sa-mi cumpar si teste de ovulatie. Mi-e frica doar ca o sa ajunga o obsesie chestia asta si incerc din greu sa ma abtin. De ex. daca alesica ne anunta triumfatoare pe 25, 2 liniute....sigur zbor pana la farmacie, desi acum ma tin tare.

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa iasa 2 liniute ca ma duc si va cumpar 2 baxuri de teste de ovulatie de la farmacie sa ne mutam la odisee

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Da ma bate gandul sa-mi cumpar si teste de ovulatie. Mi-e frica doar ca o sa ajunga o obsesie chestia asta si incerc din greu sa ma abtin. De ex. daca alesica ne anunta triumfatoare pe 25, 2 liniute....sigur zbor pana la farmacie, desi acum ma tin tare.

Mergi la inceput

ale, daca ai luat anticonceptionale luna trecuta, poate ar fi mai bine sa-ti urmaresti ovulatia cu teste. Sau Tb. Ai mai incercat pana acum?

Mergi la inceput

da. nu e prima data cand dac chestia asta cu anticoncep. am fc si acum 2 ani .. si in iarna am ramas....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

pai hai sa va zic cum a fost treaba...si poate mai stiti voi alte calcule:
-17.05 menstra
-21.06 menstra
-28.07 menstra unde am inceput sa i-au pastilele ca sa nu fiu la botez cu "pampers"
-31.08 menstra (oprit anticonceptionalele)
tin sa mentionez ca durata menstrei este de maxim 7 zile

Nu prea ai ciclu regulat. Ca si mine. Ovulezi cu 14 zile inainte de ciclu. Deci daca ti-ai facut calcul sa prestezi din Z 14, eu zic sa o mai lungesti cateva zile ca sa fii sigura.
Eu am ovulat o data in z21, dar mi-a venit in 39z (parca)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

M-am prins la ce fel de antrenament te refereai

Mergi la inceput

Citat:

da. nu e prima data cand dac chestia asta cu anticoncep. am fc si acum 2 ani .. si in iarna am ramas....

O prietena a ramas in luna urmatoare dupa ce a intrerupt AC (se chinuiau de 3 ani). Am auzit ca sunt sanse destul de mari sa ramai dupa AC. Daca nu o sa reusesc pana la sfarsitul anului cred ca o sa iau si eu o luna

Mergi la inceput

Citat:

A, nuuuu, m-ai inteles gresit. Eu la ovulatie ma refeream. Faptul ca ai luat anticonceptionale, chiar si o singura luna nu-ti deregleaza ciclu urmator? Daca organismul tau nu e sensibil la chestii de genul asta, e super. Eu de fiecare data cand intrerupeam tratamentele cu anti concepionale, uratii veneau alandala 2-3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

oleleuuuuuuuu ce de-ati mai scris . Sper sa citesc repede si sa ajung la zi. pe fete cucuiete.

Mergi la inceput