Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
CoriMami spune:
Oana si Stefimic, norocoaselor, va imbratisez si va felicit cu mult drag!!!
Cred ca sunteti in al 9-lea cer.
Eu am o intrebare, nu am prins loc la eco (vreau 4D) decat pe 1 oct, cand voi face 16 sapt. Avand in vedere ca ultima si singura eco am facut-o la 6 sapt, credeti ca e grav ca nu fac mai devreme, la 12-13 cam scrie prin site-uri?
12+
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
mihaelagrosan spune:
Mersi Rebiana, dar observ ca la prima fetita nu-mi iese, trebuia sa fie baiat. Dupa calcule acum ar trebui sa fie tot fetita. Sa vedem, oricum numa Domnul stie si mai tarziu ecograful.
Azinoapte am visat ca e fetita , am vazut-o foarte clar, semana cuu Elena cand s-a nascut doar ca era mai mare si mai puternica si am numit-o Sofia.
Pe mine azi ma doare si capul ingrozitor
Va pup fetelor.
Mihaela
10+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
kitty , imi pare rau, nu credeam si nu vroiam sa mai aud asemenea vesti
cel mai bine dupa interventie il intrebi pe doctor cnd poti incerca
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
kossir spune:
Buna burtici,
Sunt foarte ocupata in ultimele zile, dar va citesc cand pot.
Stefmic, Oana felicitari pentru carucioare. Ce frumoooss! 

Oana, Doamne ajuta, esti super fericita! Sa dea Dumnezeu asa sa-ti mearga pana la sfarsitul sarcinii, sa ajungi sa-tii bebelul sanatos in brate 
.
Eu maine merg la TT. Doar ca fac doar analiza sangelui care va fi trimisa in Franta si voi avea rezultatul abia peste doua saptamani. Mi-e o friiiicaaaa!
Cat despre sexul copilului nu pot afla decat pe 3 octombrie cand am programare la dr
. Asa Mi-as dori o fetitaaaa, dar mai mult doresc sa fie sanatos
.
Liliana, LA MULTI ANI!
, sa te bucuri de tot ce-ti ofera viata mai frumos.
LA MULTI ANI! tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui.
Merg sa mai citesc din urma.
Pupici pe burtici 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
Reallaura spune:
littlekitty imi pare nespus de rau sa aud asa ceva...
asa a vrut Dumnezeu. Sper sa ramai cat de repede iarasi si bb sa fie sanatos!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
andra_s spune:
offf, iar vesti negre la odiseea noastra? littlekitty imipare nespus de rau, sa dea DD sa iti daruiasca un alt sufletel si sa stea acolo la mami in burtica pana la 40 de sapt.
oana, stefimic ma bucur tare mult pt voi, abia atept si eu sa vad ce este, si de ce se apropie momentul, ard de nerabdare !!!
ellanick, azi pe unde ai umblat, sau ai postat si nu am vazut eu?
vladi tu cu ce vesti vii, ceva retete apetisante?
mihaela zicea de dureri de cap ... mie imi mai trec cu nospa, mai ales in ultima perioada de la schimbarile de vreme si implicit de la variatia de presiune atmosferica, mi-au dat tarcoale durerile de cap.
caselana chiar nu ne mai iubesti??? nu mai intri pe la noi?
cam atat pentru azi, acum 30 de min am venit de la serv, ma duc sa pap ceva ca ii e foame lui zgaiba mea.
o seara placuta burticutze 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
i
14+
Ioanact spune:
littlekitty imi pare sincer rau. Iti doresc multa putere sa treci peste acest eveniment neplacut.
Am calculat si eu sa aflu sexul bebesusului dupa metoda chinezeasca, si imi iese ca voi avea fata, iar la Ioana, mi-a iesit baiat; deci la unele se potrivesc, la altele nu. Sigur vom vedea la ecograf, sau m sigur atunci cand il/o vom tine in brate.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kossir spune:
Littlekitty, imi pare tare rau, sa-ti dea DD putere sa treci peste asta si poti ramane gravi in cateva luni, cred ca trei zic dr.
Vladimirescu, ce mai faci? Cum iti mai este? Tu faci TT? Noi avem cam aceleasi date initiale, deci nu prea putem sa ne asteptam la rezultate bune
. Tu ce zici?
Fetelor mie imi iese din calcule ca ar fi fetita, dar la fel ar fi iesit si la Mihai, care sigur e baiat
.
Oricum e as avea doua nume de fetita Sofia si Maria. Ce-o fi?

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
Ioana5255 spune:
Mihaelagrosan suntem colege de la piersicutze de 2006. Daca ai visat fetita asa va fi. Eu cred mult in visele de pe sarcina. Eu am visat-o pe Alexandra si arata cam ca la 2 ani. Real arata exact ca in vis. De data asta am visat baietel. Mai am pana sa aflu ce imi zice eco, si mai tine si de bebe, daca vrea sa ne arate obiectul. ![]()
Rebiana si mie imi iese baiat, dar la prima sarcina trebuia sa fie tot baiat dupa calculele tale. Calculatorul chinezesc unde il pot gasi? Am dat un search pe net, dar nu am gasit nimic concret. Poate ma ajutati si pe mine.
Sabina, mamica Alexandrei
andra_s spune:
ioana 5255 uite unde gasesti calendarul chinezesc: pe prima pagina avem un link trimis de Alina(ioanaact) care se numeste sarcina si nasterea si acolo in josul paginii este un articol: Afla sexul bebelusului cu metoda chinezeasca.
deci sa cred in vise??? eu am visat acum vreo luna o fetita asa de frumoasa, avea vreo 2 ani maxim si imi spunea (de fapt imi transmitea telepatic ideea pt ca nu vorbea cu cuvinte) ca imi pot lasa pisica pe drum ca are grija de ea, de pisicuta. dar acum ma gandesc ca in vis era blonda, nu are cu cine semana, nu am pers blonde in familie ... si la vreo sapt dupa aceea mi-a zis sotul ca a visat o fetita si ca s-a trezit cu impresia ca aceea sa fie fetita lui si era asa de frumoasa!!!
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
i
14+