Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
kossir spune:
Nelia 
, imi pare rau. Nu am cuvinte 
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
freedelia spune:
Nelia, imi pare tare rau...cuvintele sunt de prisos...
Buna dimineata, fetel dragi, sa aveti o zi minunata.
Eu azi ma duc sa fac turul catorva spitale, ca cel unde am nascut data trecuta, desi se intorcea dupa soare, a cazut in paragina si vreau sa gasesc altul pentru nasterea asta. O sa fie cam obositor, dar trebuie, sunt aproape la jumatatea sarcinii, trebuia sa stiu unde o sa nasc.
Va pup si sa ne auzim cu bine cand faceti si voi ochi.
14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata butici, mamici!!!!!
azi e vineriiiiiiiiiiii, incepe wk-end-ul si un pic de relaxare n-ar strica, nu?
Asa ca va invit mai intai ca o cana de laptic imbogatit cu caffe
, indulcit cu un strop de voie buna si speranta!
sa auzim numai de bine si fetelor sa va simtiti din ce in ce mai bine!!!!
castelana fericita
10+
freedelia spune:
Castelana, ma gandeam ca si tu tre sa fii prin zona -- noi astea cu fuse orare ciudate. Ar mai fi si mamicile din America, unde inca este... ieri seara ![]()
POZE
castelanaC spune:
Nelia.... cuvintele-s de prisos, ma strange-n spate cand ma gandesc la tine in momentele astea. Putere sa poti sa te ridici. Sunt alaturi de tine!
freedelia, bafta mare la turul de forta! Sunt sigura ca vei gasi varianta optima, sa vina pe lume piticutul tau!
referitor la ce discutam ieri, ai dreptate ca situatia mea e diferita si de aceea am si povestit un pic despre cazul meu, oricum fiecare spune punctul de vedere care este extrem de subiectiv in functie de experienta personala, convingeri si influenta religioasa.
Cel mai bine e sa nu luati decizia si sa actionati acum la "cald" ci cu sange rece si dupa ce a trecut valul, asa ai sa fii convinsa ca asta va doreati. Doamne ajuta sa luati decizia corecta pentru famila voastra!
Ellanik, esti bine burticuta? ce face sotul tau? ai grija de tine!!!
Kossir draga mea, eu in curand fac 37 de ani, cica nu-i arat dar intrasem in panica sa vad ca nu vin copilasii mei mult asteptati, in proiectul meu familia mea avea cam 3 copii minim la cat imi plac de mult, dar... viata le aseaza ea un pic diferit. Deci asa imi dai sperante ca mai am timp de fratiori, eu tot visez la urmatoarea pereche de gemeni!
. Asa ca noi astea de la tineret mandria tarii dam inainte!
liliana, mai lasa-i pe dobitocii de la scarbici... astia nu lipsesc, oricum menajeaza-te cat poti!
ina, interesante elasticele, ma tot gandesc acum cum sa mi le confectionez singura
, idee excelenta!
fetelor eu trec printr-o perioada de mare oboseala, dar spre deosebire de primele saptamani nu mai pot dormi ziua si-s asa de confuza, fara chef de nimic. Dar trece, creste bebe, nu?
va pup si sa aveti o zi excelenta si un inceput de wk-end de vis!
castelana fericita
10+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Castelana, ma gandeam ca si tu tre sa fii prin zona -- noi astea cu fuse orare ciudate. Ar mai fi si mamicile din America, unde inca este... ieri seara 14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
ha ha ha asa este, la mine dimineata e momentul meu, ma trezesc si dupa ce-mi pleaca sotiorul eu imi fac treburile la calc, dar de cand cu forumul asta..... ma apuca pranzul sa stii!
Asa ca citesc presa, fac si ceva corespondenta, mai scriu de ale mele si uite asa se face de lunch si merg la masa.... dupa care astept (daca-s acasa) sa se trezeasca suratele europencele...
numai ca ele cand scriu mai cu spor eu sunt in lumea viselor de mult timp...
La tine a inceput scaoala? ce fac frumosii mamei? ca ai asa niste bibelouri de copii sa stii!
Ti-ai mai revenit la orarul normal? cum te simti?
te pup
castelana fericita
10+
freedelia spune:
Ei, scoala incepuse cu o saptamana inainte sa ne intoarcem noi. Dar cu fusul orar pe dos, inca si acum ajungem tarziu. Pana ieri nu am ajuns inainte de 10, azi la 9. Scoala incepand la 8:30. Dar de luni, gata, ne intram in ritm, sper!!!
Sunt ceva-ceva mai bine, in sensul ca inca am greturi, dar nu mai fac injectiile, ceea ce inainte era imposibil, vomitam de ziceam ca aia mi-a fost, acolo imi dau duhul. Acum nu am mai facut injectii de luni si inca nu am vomitat. Dar imi vine, fac gestul si zgomotul ca si cum as vomita, dar nu vomit. Sper ca e spre sfarsit...
Si pe mine vad ca m-a prins ora 11 tot la calculator. Gata, ma duc sa fac un dus si plec sa vizitez cateva spitale.
Pupici!
POZE
castelanaC spune:
fetele am tot uitat sa va trimit un site pe care ma uit de cand am ramas ( mai exact de cand am facut FIV) e interesant, poate chiar il stiti, dar e pe zile.
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx
vizionare placuta!
va pup
castelana fericita
10+
oanka80 spune:
buna dimineata burtici. revin dupa o absenta de 5 zile pentru ca am facut un sir de vizite pe la multe din rudele ce nu le vazusem de multa vreme. ieri la intoarcerea acasa, am colindat orasul pentru a cauta magazine cu hainute pt gravidute si am fost dezamagita sa descopar numai 2 mai rasarite si acolo erau mai mult hainute pt vara
, dar tot am iesit cu un brat de haine ca mi-au placut tare si le pot combina cu ce am eu. mi-am luat si pantalonei cu banda elastica si ma simt super in ei
. am si iesit la plimbare cu sotul sa arat tuturor ce bine ma simt in noile hainute ![]()
spun si eu La multi ani mariutelor si tuturor celor ce poarta derivate ale numelui Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu. sa fiti fericite si bebicii sanatosi 

kossir eu am folosit iarna trecuta un sampon cu petrol dar luam si niste pastilute revalid. dupa 2 luni va marturisesc ca nu imi mai cadea nici un fir de par si s-a si intarit radacina vizibil. am intrebat dr mea si spune ca as putea folosi samponul cu petrol dar fara pastilute. incearca mai intai niste masti naturale cu galbenus de ou si ulei de ricin. 
mai am 3 zile de vacanta si intru serios in paine de luni
. m-am obisnuit cu programul de voie, dar sunt nerabdatoare sa imi intalnesc prichindeii. deja am gandite cateva activitati cu ei si sper sa le punem rapid in practica.
va poop pe toate si va doresc o zi minuntata

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
15+
*mamica unui fluturas*
CoriMami spune:
Neata fetelor,
nu stiu de ce dar eu nu reusesc sa citesc decat o pagina din 3, restul nu mi se incarca.
Incep sa am burtica
. Si parca simt o crampa miscatoare in zona in care am auzit si inimioara batand. Sa fie bb care misca?
La eco m-am programat la 16 saptamani. 4D cu morfologie - poate aflam si sexul.
Azi facem 13 saptamani
deci mai am 3 de rabdat.
13S
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1