Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jenny, sunt femei care simt pe bebe in jur de 20 de saptamani, asa ca nici.o grija

bluekido, ce putin mananci, eu te invidiez la ce foame de neom am

kossir multi inainte, da vina pe altceva ca nu e de la varsta, esti tanara

roxana 10+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Anca, Anca, Ancaaaaaa, hai o data cu vestile bune si culaorea.
Fetele va pup dulce, ma duc ca am tone de treaba, cand mai termin vin sa va mai citesc si sa va mai scriu.
Roxana ai grija de tine

Stefanna mami de fetita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

tocmai ma uitam pe aici pe forum si.am vazut ca a scris NeliaCris l mamici de italia, m.am bucurat tare s.o vad, dar pana sa.i scriu am primit mesaj...din pacate n.a fost sa fie, bebe nu mai e si va roaga s.o scoateti din lista, ea e tare suparata e de inteles

roxana 10+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nelia, imi pare asa de rau!!! Sa iti dea Dumnezeu o alta sarcina cat de curand!!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Abia am reusit sa citesc ce ati mai scris de aseara pana acum!! Abia am reusit sa intru pe forum, initial; abia am trimis primul mesaj.... Am observat ca si Castelana si Denisa s-au plans de acelasi lucru asa ca m-am mai linistit, nu ma boicoteaza nimeni

Babyangel sa vii cu vesti bune de la eco!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Honeybaby, poti gati crevetii si nedecorticati. eu pe cei nedecorticati ii spal bine in multe ape si apoi ii prajesc in tigaie cu putin ulei/unt si cu mult usturoi taiat marunt. Ii servesc intr-un vas mai mare si fiecare isi curata in farfurie. sunt buni acompaniati de cartofi prajiti si eventual un sos. depinde de care ai, cei mici sau mai mari, roz sau mai inchisi la culoare. daca sunt mici mici atunci mai bine ii decortichezi ca apoi prea te chinui cu ei in farfurie cand ii mananci.
Pofta buna si succes.

Ina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

Sunt asa de fericita', ca am fost la o prietena, si are o bebelusa asa draguta si cuminte , de 2 luni (fusesem si la botez pe 15 August), am tinut-o in brate si mi-am amintit de cand era Ioana mica.
Abia astept sa nasc, sa il am pe Justin(a), cred ca nu m-as satura de el/ea, imi plac mult copii..si mai ales daca sunt si cuminti.
Fetita de care va povestesc pe nume Alexia, se trezeste noaptea de 2 x pt papa si apoi doarme in continuare, si cat am stat la ei, a stat cumintica in carut, a papat si dormea..

samaria asa stiu si eu, ca este obligat sa te primeasca inapoi, cum a spus si Yaia sa anunti cand anume vrei sa te intorci la servici.
Nelia Cris off..imi pare rau. Iti doresc multa putere si o noua sarcina cat de curand fara probleme.
Nu mai vreau sa aud vesti triste..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Va multumesc pentru primire si va doresc si eu tuturor asemenea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nelia- imi pare rau pt pierderea ta . Sper sa ai incurand un nou sufletel in burtica. Aveti grija de puiutul vostru
Ina- merci pt ajutor. Acum sunt cu farfuria in brate. I-am decorticat inainte, erau micuti, ca degetul si roz. I-am facut in tigaie cu putin unt, usturoi, vin si la sfarsit am adaugat 2 linguri de smantana si crevetii. I-am servit impreuna cu orez cu legume.

Denisa, 10 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

annya bun venit, sa ai o sarcina pana la 40 s fara probleme
kossir eu nu am avut probleme cu pasta de dinti, dar am o prietena care s-a spalat toata sarcina cu pasta de dinti pt copii, nu o suporta pe cea mentolata.
samaria stiu sigur ca angajatorul trebuie sa te primeasca inapoi cel putin 6 luni dupa cei 2 ani de concediu de crestere. cred ca in OUG nr. 96/2003 am citit, o poti cauta pe net si documenteaza-te ca sa stai linistita.
bluekidoo pune mana si papa!!!
nelia nu se poate ... hai fi tare, puternica pentru BB ce sper ca va veni destul de curand.
ella cum se simte sotul? tu esti bine?

va poop pe burtici si va doresc somn usor si neintrerupt de susu.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

i 14+

Mergi la inceput