Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Kossir, uite aici reteta pe care o ador:

se da pe razatoarea mare: 1 telina (aprox400-500 grame), cu un mar (aprox 150gr) si morcov, (tot 150 gr) . Se face putina maioneza, din oua fierte.
Se adauga sare si piper dupa gust si bucatele de pui fiert(pui sau pulpa), fara piele. Eu de ex folosesc pui la rotisor care e tot dietetic , dar e mult mai gustos.
Este foarte racoritoare, daca nu se pune prea multa maioneza.
E super..asa ca pofta buna

Anca
14+ si mami de Lucas

Merci frumos . Maine sunt pe ea .

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 15+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana, Ioana - fericitari pt bebeii miscareti, trebuie sa fie foarte frumos
Ioana , wow ce devreme il simti pe bebe !! Esti slabuta ?
babyangel- si eu fac salata asta ( faceam ca acum sunt certata cu mancarea). Eu mai pun si o cutie de ciuperci si putin usturoi. Cateodata o las asa, fara carne. Este intradevar foarte buna.

Denisa, 10 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Am intrat iar,doar cat sa va multumesc pentru ganduri si incurajari,gaby,liliana,castelana.O sa vad eu ce si cum pana la urma,doar nu e singurul dr.din oras!

Anca:felicitari pentru primele achizitii!

Rebiana:felicitari pentru bebe!

Sabina:asa perioade naspa am avut si eu,exact asa cum le descrii tu!Brrrrr!Nasol!Dar pana la urma au trecut,vor trece si la tine,ai sa vezi! De multe ori m-am dres cu castraveciori murati,la tine nu tine? Rezista,ca va trece!

Maria 11+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetele . Toate vom simti curand miscarile foarte active ale puilor!
Mi-ati facut pofta de salata. Cand imi mai trece greata astazi imi prepar (deocamdata am rontait doi morcovi)!! Mi-e dor sa mananc cu pofta de lup... de cand cu greturile nu mai stiu ce e aia!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Am trecut la o noua etapa, greturi urmate de frisoane. Sper sa fie ok bebe.

Denisa, 10 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, sa va impartasesc o bucurie.

Nu am fost eu decat la o eco pana la 12 sapt + in cate ma aflu....si mi se pare teribil, va dati seama ca inca nu stiu cate piciorutze si manute are bebelinul meu.

Dar...am imprumutat un mini-Doppler, si linistita in pat acum....L-AM AUZIT PE INIMOS!!!!

Bum-bum-bum, dragul de el!

Mi-a luat vreo 10 minute sa-l gasesc, panica ..ca nu se auzea nimic (dar asta si fiindca nu scosesem protectia de la aparat). Si deodata...dumnealui, bum-bum-bum.

ma rog din suflet sa fie bine si la eco si promit ca voi sta 9 luni cuminte si fara griji (prea multe).

12+

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Honeybaby nu sunt slabuta. Am 68 kg.

Samaria am reusit sa mananc si eu un snitzel acum si a mers doar cu gogosari murati. Altfel nu puteam sa il inghit.

Fetelor voi aveti palpitatii? P emine ma cam chinuie mai ales dupa ce beau apa minerala. Nu stiu care e legatura. La prima sarcina nu am avut palpitatii. Or fi normale?

Sabina 7+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am eu o carte care zice ca toate simptomele astea de ne plangem sunt NORMALE in sarcina: ameteli, dureri prin burta de la ligamente, constipatii, lesinuri, salivare excesiva, palpitatii etc!

Mai zice ca starile de ameteala nu trec daca ne intindem perfect la orizontala. Musai pe o parte, preferabil pe stanga. daca dormim pe dreapta sarcina apasa pe vena cava care alimenteaza toata portiunea de sub brau si ne trezim cu furnicaturi si amorteli si e pericol mare pt bebe.

Rebiana laudat-te tareeeee

Zicea cineva ca ar fi vazut un sistem de prins pantalonii actuali. nu puneti un link pls ca o sa dam toate faliment daca ne cumparam haine pt fiecare schimbare de vreme.

as manca toata ziua.. asa ceva mai rar!

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Honey -- si eu la fel eram, vomitam si apoi tremuram. Dupa ce vomitam de cateva ori si nu mai era nimic (vomiram numai bila dupa ce se ducea toata mancarea) adormeam si ma trezeam si o luam de la capat. Acum sunt cam speriata sa nu ajung din nou la fel, acum ca am oprit medicamentele puternice.

E 11 si ma duc sa ma bag in pat -- poate reusesc sa ma scol la timp sa duc copiii la scoala, ca pana acum numai la 10 au ajuns...

Va pup si noapte buna!

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Cori- super tare. Eu stau departe de astfel de aparate. Altfel as avea bube pe burta de cat l-as folosi.
freedelia- eu nu vomit, dar cand mi se face foarte greata mi se face si pielea ca de gaina si ma ia frigul. Sper sa-ti treca greturile in curand ca tare te-au mai chinuit
Ioana si eu pateam asa , dar inainte de sarcina. La mine era de la oboseala combinata cu cafea+pepsi. Nu erau numai palpitatii, ma si durea in piept. Imi trecea de la lapte si odihna, intr-o sapt eram ca noua.

Denisa, 10 +

POZE

Mergi la inceput