Harta lui Michael & more
Raspunsuri - Pagina 2
astrojunkie spune:
...sa nu uitam de blana (neaparat naturala) si de coama
Am gasit postul despre Michael :
Citat: |
One thing that I love about his chart is his Mercury Retrograde. Michael Jackson was very Mercurial, just like the mythological character Mercury. The God Mercury is often portrayed with wings on his feet and a hat similar to the fedora hats the Michael wore ever since he first performed the Moonwalk on the Motown 25 Celebration show. Michael's beaded socks remind me of the wings on Mercury's feet. So when he Moonwalks, he is the perfect image of Mercury Retrograde, Mercury walking backwards. The night he first Moonwalked he was wearing an outfit that consisted of a silver sequined shirt, with a black sequined jacket over it. And as me danced and sang under the lights he looked like the chemical Mercury which is a dark silver in color. The way Mercury moves around when you put it on a flat surface, it rolls around and is very slippery, kind of like Michael Moonwalking, looking as if he is sliding backwards even as he moves forward. |
danat spune:
Astrojunkie wow!!!! Suuuper misto ce ai scris despre MJ! Chiar ca se potrivesc toate aspectele.
Si eu am simtit ceva de Leu in el, incepand de la modul de a pasi, cu spatele drept si majestuos, tipic Leilor barbati(am multi in jur) si pina la atitudinea permanent eleganta. Dar mi-am spus ca o fi doar influenta ca e nascut in primul decand de Fecioara.
Ti-am trimis si eu datele mele intr-un email, sper sa il primesti, si cand ai timp si chef, sunt nerabdatoare sa imi spui ce si cum, fara mila .
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
astrojunkie spune:
Eu cred ca am simtit si m-a atras scorpionul din el, aveam 9-10 ani cand fredonam thriller, stiam pe de rost partea de rap, cu vocea aia creepy Imi plac melodiile lui scorpionice, give in to me, who is it, tot albumul dangerous de fapt...
motanik spune:
Trebuie sa iti marturisesc Astro ca am citit de doua ori primul mesaj ca sa fiu sigura ca inteleg. Eu sunt paralela cu astrologia dar e foarte interesant ce am citit acum, in special partea cu centaurul ranit.. si-ti multumesc pt ca ai impartasit cu noi aceste randuri.
Dupa ce termini cu fetele, ma inscriu si eu pe lista, sunt curioasa ce as putea afla nou despre mine.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Alexia27 spune:
Astrooooo, vreau si eu, si eu, pliz!! Iti trimit mail? Sarumana mult :)
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
CRISMIR spune:
Si eu vreau..imi place astrologia,dar nu stiu foarte multe despre ea..adica nu stiu sa fac harti si sa zic ce trebuie..insa am habar de una alta,..am invatat si eu cate putin in tinere cand eram pasionata de astre...insa vad ca tu chiar sti multe,foarte multe...te felicit,mai ales ca esti amatoare....foarte frumoasa harta depsre M,interesanta...as vrea si eu o astrograma,daca ai timp si cand se poate..trimit si eu pe PM datele
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
astrojunkie spune:
Fetelor, scuze ca am disparut ca magarul in ceata, e haos la serviciu... revin in weekend, am reusit sa citesc cate ceva, dar am de recuperat
Centralizez si datele, pm am doar de la motanik, am vorbit cu ea despre altceva, deci pe mail e cel mai sigur. Va pup cu drag!
mihutza11 spune:
Acum am reusit sa citesc si eu subiectul asta! ff interesant.. eu nu le am nici in clin nici in maneca cu astrologia..
Astro please cand ai timp fa si mie harta..
numai sa aflu exact ora de nastere si trimit mail.
multumesc!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
astrojunkie spune:
Fetelor, eu ma apuc de harti. Mi-a scapat ceva in mesajul neliei, ea vroia sa ii scriu pm, eu n-am vazut si am scris cate ceva aici, asa ca va rog sa-mi spuneti daca e ok sa scriu aici sau vreti pe pm. Deocamdata le scriu in Word, si le postez unde am acordul vostru.
Si Nelia, iarta-ma inca o data!!! Ti-am trimis si pm, sper ca l-ai primit, chiar ma simt foarte prost!
Iona, depinde cat de mic este copilul, prefer sa nu fac harti pentru copii mici de varsta, e ceva ce tine de etica astrologica (pe care nu o stapanesc prea bine, dar nu mi se pare corect, ii poti influenta destinul, asa simt).
Andra si cory, repede pm sau mail, is curioasa de numa
danat spune:
Astro eu as prefera pe pm sau mailul meu. Cum doresti si cum poti! Iti multumesc de pe-acum, oricum ar fi!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson