Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Motana, multumim de urari si de vizita si te mai asteptam pe la noi cu experiente si sfaturi. Nu stiu despre fete, dar eu una nu stiu prea multe desptre dr. Karp de care voi zici ca sunteti mare fane. Ai ceva materiale? Asta cu feonul am bagat-o la tartacuta, sper sa mearga si la strutza, sau si mai bine, sper sa nu am nevoie (desi copil neplangacios chiar deloc mai rar, dar na, mai sper si eu...).

Felicitari pentru .

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

[quote]citat din mesajul lui suede

Ce bine ca ai avut la cine apela...
Oricum,o sa incerc si eu variantele de care mi-ai zis...sunt convinsa ca nu-i usor,dar o sa fac tot posibilul sa-l alaptez pe fiul meu.
De ce nu era indicat sa-l hranesti cu biberonul?Am vazut si aici mameloane de silicon,o sa merg la farmacie sa cer mai multe detalii.
Multumesc mult pentru tot,chiar sunt putin stresata din aceasta cauza,sper ca totul sa fie bine
34+
[quote]

Pai pentru ca nu s-ar mai fi obosit sa traga la san unde e mult mai greu mai ales cand nu ai mameloane. Eu totusi ii dadeam completare cu laptele meu din biberon dupa ce am gasit solutia cu mamelonul de plastic si il tineam la san vreo ora timp in care mai mult dormea si ma chiunuiam sa-l trezesc si sa-l mai fac sa suga cate un pic. Dar completarea cu biberonul nu i-am dat-o dect la sfatul asistentei care venea acasa sa-l monitorizeze in primele saptamani de viata si asta pentru ca scazuse foarte mult in greutate dupa nastere si nu recupera asa cum trebuia.
Dar dupa vreo doua saptamani cu supliment mi-a zis sa ma opresc, sa-l las pe el sa suga mai putin si des asa cum simte. Partea naspa era ca dupa reprizele scurte de supt urmau reprize scurte de somn

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Voi v-ati trezit, eu abia ma duc la culcare

Bafta viitoarelor mamici si nasteri usoare !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Neata buna fete cucuiete !!!!
Bag recuperari, m-a ajun rasul de alta data
Vizionat poze de mami Croco cu fetita adorabila
Aiduca vrea sa deschida capitole de pe patul spitalului
Mii de felicitari pentru Miha74 si Anco care au reusit sa se bage de-a partea cealalta a listei
Alex si eu am ceva probleme cand ma uit la bebelusi ca mi se inmoaie totul sufletul de nu mai stiu de mine...si sper sa am si eu asa ceva la usa

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Neatza buna Luto, ce mai zici ca faci, cum mai esti? Vad ca tot 2 in 1, bravo!
Cam devreme un pic pentru mataluta, ai luat-o pe urma mea, matinala? Eu m-am trezit azi la 5

Mi-am adus aminte ca am uitat sa imi schimb semnatura, avem si noi 37+

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Nela eu am bagat recuperari pana acum..si 2 cani de lapte rece de la frigider. Buna dimineata !
Aida cu ce as putea sa te ajut, sa te servesc ? ...super tare faza.

Kawaichan nu-i bai acum ca s-a transformat in ceza....atata vreme cat nu e alta solutie pt siguranta lui Bebe. Daca nu ma insel ai 40 de saptamani si vreau sa te felicit !!!!
Mai am si eu o zi ..doua si sunt "scadenta".

Cea mai fericita 39 + cu

Mergi la inceput

Hai Roxxy !!!!!!
Vine Maria azi !!!!!!!!

Hai Danutzu !!!!!!
Nastere usoara !!!!!!!!

Cea mai fericita 39 + cu

Mergi la inceput

Marie si Marioaraaaaa....ia un par de ma omoara

Sa traiti cu numele toate bebelacele cu acest minunat nume la odiseea noastra, Mangulica, Mariana, Luto, AnaMaria si toate toate fetele dragi cu nume asa frumos !!!!!!!

Cea mai fericita 39 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Buna dimineatza burtici!

Azi e o zi mare pentru noi, sunt pe picior de plecare si vreau sa va pup pe toate, sa-i urez si lui Roxi o nastere usoara si un bebe sanatos!

La multi ani celor care isi aniverseaza ziua de nume

Imi sunteti dragi, va voi scrie de indata ce ma intorc acasa si va voi povesti din experienta noastra

Pana atunci toate cele bune din partea mea si multumesc pentru incurajari.

Dana si Carol

Mergi la inceput

Toata sarcina m-am rugat de copilul asta cate ceva....cred ca imi va scoate ochii cand se va naste...dar sper sa compensez cu mult laptic.
- te roaga mama sa fii sanatos
- te roaga mama sa nu te nasti sa-l asteptam pe tati
- te mai roaga mama sa il mai astepti putin pe tati ca nu poate veni
- te roaga mama sa nu te nasti nici azi ca TREBUIE SA NE MUTAM

Ne mutam intr-un apartament ca o floare, cu lucrusoare noi si minunat, dotat, utilat si care reprezinta mai mult implinirea unui vis....decat un pas urmator aici...in noua viata.
E mic, cochet si voi avea loc sa desfac leganuse, bouncere, patuturi si cosulete (pe care le-am primit o parte de la o doamna minunata si o parte le-am cumparat).
Avem chiar si carseat...dar nu avem masina......dar cand ne vom lua masina....nu mai dam banii si pe carseat
Sunt foarte incantata fetelor si sper ca ziua de azi sa treaca cumva....ca numai deseara la 7 ne mutam.
Se pare ca daca ai incredere si ce v-am spus eu mereu ...daca gandesti pozitiv, toate lucrurile frumoase nu intarzie sa apara.
Simt ca e un nou inceput pentru familia mea, casuta cea noua ..si bebelusul mult dorit cu care ne vom intalni zilele acestea ....ce poate fi mai frumos decat atat ?
Depinde doar de mine si iubirea mea sa continuam si sa fie totul bine.
Asta va urez si voua !!!!

Cea mai fericita 39 + cu

Mergi la inceput