Burtici fericite de septembrie-octombrie (192)
Raspunsuri - Pagina 6
suede spune:
Ce bine ca ai avut la cine apela...
Oricum,o sa incerc si eu variantele de care mi-ai zis...sunt convinsa ca nu-i usor,dar o sa fac tot posibilul sa-l alaptez pe fiul meu.
De ce nu era indicat sa-l hranesti cu biberonul?
Am vazut si aici mameloane de silicon,o sa merg la farmacie sa cer mai multe detalii.
Multumesc mult pentru tot,chiar sunt putin stresata din aceasta cauza,sper ca totul sa fie bine
34+
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana2007
|
Si eu am avut aceeasi problema si toata sarcina mi-am facut probleme ca bebe nu o sa suga. Si nu a putut sa suga pentru ca nu avea ce sa apuce. Am primit ajutor din partea unei asociatii de aici care incurajeaza alaptarea si iata sfaturile primite si aplicate, zic eu cu succes:
- am folosit o pompa electrica pentru ambii sani in acelasi timp pentru stimularea lactatiei si mentinerea ei cat bebe nu a supt
- cat mai mult contact cu bebe skin-on-skin
- hranit bebe nu cu biberonul ci un fel de paharel micut sau cu o seringa cu un fir care la capat era gaurit, ii bagam degetul meu in gurita cu un pic de lapte el incepea sa suga si apoi strecuram firul ala pe langa deget (un mare chin, bine ca nu a durat decat cateva zile pana am gasit solutia salvatoare)
- pana la urma am folosit un mamelon din silicon, e ca o palnie asa, pe marimi se gasesc, il puneam in apa calda unde se dilata si apoi il aplicam pe san si bebe sugea prin el. E drept ca obosea repede si ca la inceput ii mai dadeam si supliment, dar pentru noi a fost primul pas.
La doua luni si jumatate, dupa ce l-am botezat, intr-o zi pur si simplu s-a repezit la san inainte sa-mi pun plasticul ala si a inceput sa suga. Pentru mine a fost cea mai mare minune care s-a intamplat, el mi-a format mameloanele, adica le-a scos (nu vreau sa te sperii dar la inceput au fost carne vie, dar fac ele rani fetele care au deja mameloane normale).
Cam asta a fost povestea noastra, am alaptat pana la 14luni pe Victor deci mameloanele au ramas in afara, sunt ele cam ciudate dar sper ca bebe 2 sa nu faca nazuri, frati-su i-a pregatit deja "masa".
Succes !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu
"Life's a journey, not a destination"
[/quote]
anomis28 spune:
Foarte liniste azi pe aici, oare ce o fi ?
Ramsan, cata informatie pe adresa comuna...
maine dimineata la cafea am de
Cu ocazia asta multumesc Corinei Petrean pentru
cartea mama si copilul, foarte interesanta
Daca ne citeste acum , o rog frumos sa ne trimita si restul (mai sunt approx 100 de pagini)
Raluk16 ce ai robotit azi? ca stiu ca si tu esti harnicutza ca Elle ( iar mi-am amintit de zacusca )
Inca odata facem galerie pentru maine
Haide Roxxy
Haide Danutzu
fete dragi
36+
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac ajutoooooor sunt atacata si agresata de asistenta ca ea vrea sa ma ajute cu ceva si nu are cu ce trebuie sa va povestesc ca de la 19 de cand e in tura m-a terminat Aida ... Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mai rar asa ceva
34+ Alex
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui aidaciolac ajutoooooor sunt atacata si agresata de asistenta ca ea vrea sa ma ajute cu ceva si nu are cu ce trebuie sa va povestesc ca de la 19 de cand e in tura m-a terminat Aida ... Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Am fost alaltaieri in tr-un magazin si doua vanzatoare m-au intrebat de 100 ori cu ce ma pot ajuta...; las-o si pe ea sa se simta utila...
35+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
raluk16 spune:
suede cred ca Diana a incercat sa nu foloseasca bibe pentru ca bebeii care se invata cu biberoane nu prea mai depun efort sa suga de la san.
anomis ma distrezi ca iti faci pofta singura Azi am fost pe la mine la apartament si am pregatit pe acolo o parte din lucrurile care trebuie aduse (ca ma mut la ai mei). Deja ma misc asa greu si nasterea e asa aproape, ca ma bucur in fiecare zi in care reusesc sa fac ceva, ca nu a trecut ziua degeaba.
34+ Alex
aidaciolac spune:
... iar a cazut netul asa ca repede ce imi sta pe creier
Bine ati venit pe lume Darius si Robert de anco sa aveti parte de sanatate si tot binele din lume
Bine ai venit pe lume Iris Teodora de miha74 sa ai parte de sanatate si bucurii
si pt maine
Roxxy80
si
Danutzu
sa aveti nasteri usoare si bebeloi sanatosi si papaciosi si voi refacere rapida
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
suede spune:
Da,ai dreptate....
Sunt niste mici santajisti
citat din mesajul lui raluk16 suede cred ca Diana a incercat sa nu foloseasca bibe pentru ca bebeii care se invata cu biberoane nu prea mai depun efort sa suga de la san. anomis ma distrezi ca iti faci pofta singura Azi am fost pe la mine la apartament si am pregatit pe acolo o parte din lucrurile care trebuie aduse (ca ma mut la ai mei). Deja ma misc asa greu si nasterea e asa aproape, ca ma bucur in fiecare zi in care reusesc sa fac ceva, ca nu a trecut ziua degeaba. 34+ Alex |
pazza spune:
felicitari anco si miha74...
sa dea dumnezeu ca puiutii vostri sa fie sanatosi frumosi si cuminti si sa va bucurati de ei...
eu ma cam scuz..nu prea pot intra pe net..am niste dureri de spate de abia pot sta pe scaun...si o burtica de plastilina...se modeleaza cum ii vine ei..
un mare pt toate fetele si grija de voi...
33+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
raluk16 spune:
Va las si eu, dar nu fara o mica galerie pentru maine:
Hai Roxxy!!!
Hai Danutzu!!!
Sa aveti nasteri usoare, si bebei sanatosi!!!
34+ Alex