Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13
Raspunsuri - Pagina 5
ade_ spune:
Buna seara!Vreau sa pun pe un bazar o bicicleta.Nu stiu cum sa procedez.Va rog sa ma ajutati.
LauraNicole spune:
Mey ,te uiti aici la Umanitare si vezi ca sunt multe subiecte cu bazare .Alegi pur si simplu unul din ele si postezi la subiectul respectiv ca oferi bicicleta si ca banii sa intre in contul bazarului respectiv .Ti-am mai explicat pe PM .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
NicoB spune:
Donez masinuta plastic pt copii. Este albastra, are un inel in fata pt a putea trage copilul. Sigur ati vazut genul acesta de masinuta prin magazine. Numai in Bucuresti, va rog!
Mai am si sandalute (2 perechi identice) - maro, cu arici (reglabile) pt 1 an - 1 an jumatate, cizmulite roz cu blanita nr. 25, pantafiori alb cu roz cu arici nr. 25, si sigur mai gasesc cate ceva. Toate sunt in stare excelenta, proaspat spalate (si uscate, evident).
Sa vad si ce hainute mai am, le-am tot dat pe masura ce le-au ramas mici la pitici.
Si jucarii (zdranganele, zornaitoare si chitaitoare) pt placerea bebelusilor si exasperarea mamicilor.
LauraNicole spune:
NicoB , bine ai venit!
LauraNicole spune:
NicoB , Cryssy26buc ar dori lucrurile date de tine.Daca esti de acord,iti pot trimite adresa ei pe PM ,ok?
lala2009 spune:
laura am facut si eu un tabel cu ce am de donat:
-tricouri 12-18luni 7buc
-rochite 12-24luni 3buc
-bascute de vara pt fetite 2buc
-pantalonis curtu 3buc
-sosete 1
-bascute primavara toamna 2buc
-bentite pt fetite 2
-costumas de vara pt fetite 2
-maieu 1
-body1
Mai am o geaca alba de toamna de dama marimea XXL si cateva haine de 2-3ani
LauraNicole spune:
Ok,Lala,multumesc frumos!Luni cand vine Daniela le punem pe listuta!
Te rog frumos , imi trimiti si mie datele tale de contact conform noului regulament?Ca sa te putem trece si pe lista cealalta .
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala2009 laura am facut si eu un tabel cu ce am de donat: -tricouri 12-18luni 7buc -rochite 12-24luni 3buc -bascute de vara pt fetite 2buc -pantalonis curtu 3buc -sosete 1 -bascute primavara toamna 2buc -bentite pt fetite 2 -costumas de vara pt fetite 2 -maieu 1 -body1 Mai am o geaca alba de toamna de dama marimea XXL si cateva haine de 2-3ani mya |
Lala,deja am primit mesaj de la cineva care are nevoie de lucrurile tale asa ca iti trimit adresa pe PM .Este vorba de Ducky .
lala2009 spune:
ok astept adresa nu stiu daca am specificat hainutele sunt de vara pt o fetita de 12-18luni maxim 24luni pt o fetita mai subtirica unele merg si la baietei