Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am actualizat albumele mele, pe care le puteti vedea accesand linkul "Lucrusoare de daruit". O sa mai adaug cateva haine de adulti, dar, pentru copii, cam acelea sunt toate (cele mai multe, de fetita si de 3 - 6 luni).

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=21207

Donez carucior sport, folie protectoare carucior, diverse articole de imbracaminte si jucarii.

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

cornelia- sarumana de acum zic,ca eu luni plec la buc la recuperare cu andrei,este cineva acasa care va primi coletul,inapoi la tine sigur nu se va intoarce,multumesc mult.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare tuturor,
Am reusit sa intru sa scriu si eu la acest topic, nu am mai deschis calculatorul de cand am ajuns acasa,decat imediat la intoarcere pt prieteni si familie,am nascut pe 14 august,ora 10,35 la Timisoara la Bega o fetita pe nume Anastasia Marina de 3300 gr,51 cm si IA 9, cu dubla circulara de cordon , dar sanatoasa si in afara oricarui pericol.
Fiind internata la Bega ,dupa nastere am primit vizita Dianei ,userul Ducky de aici de pe forum, a tinut sa vina sa ne vada pe mine si pe bebita si sa ne ajute din nou cu ce a putut , desi situatia familiei sale nu e deloc roza,ba chiar dificila.Faptul ca eram aproape in perioada respectiva , eu fiind in Timisoara , a facut mai simplu sa ne si putem vedea,intrucat era o distanta mica din Arad in Timisoara si din putinul ei sa ne ajute cu lucruri utile mie si bebitei .Nu vreau sa fiu gresit inteleasa, nu fac reclama nimanui , relatez doar niste FAPTE,ea ne-a mai ajutat si inainte sa plecam la Timisoara pt nastere cu lucrusoare utile mie si bebitei si nici macar nu a acceptat sa platesc eu taxele postale , stiam ca au si ei dificultati financiare si mi s-a parut corect sa platesc eu taxele postale,pentru ca ajutorul dat de ea era destul de mare si la fel s-a intamplat si cu celelalte fete care ne-au trimis lucruri, niciuna nu a acceptat sa platim noi taxele postale,desi ne-au ajutat substantial,toate au fost amabile si dragutze fara sa tina cont de costurile de expeditie pe care le-au platit ele.
Nu stiu daca am multumit fetelor care ne-au ajutat si ne-au trimis pachete cu diverse lucruri,cel putin nu aici pe forum ,dar o fac acum , le multumesc din suflet , ne-a fost de mare ajutor sprijinul lor,s-a simtit considerabil.
Voi pune si poze cu bebitza mea sa o vedeti si voi,voi incerca sa intru sa mai scriu si sa mai citesc , dar nu promit nimic, din lipsa acuta de timp,noi nu avem pe nimeni care sa ne ajute, ne ingrijim casa, familia , copilul,singuri, doar eu si sotul , fara ajutorul nimanui,mama mea a murit cand eu aveam 13 ani , iar soacra mea si cumnatele mele nici macar nu ne-au sunat , de vizita la noi , nici vorba, doar nasa a venit sa-i faca baie la fetitza.
Va pupam , sa aveti grija de voi si de copilasii vostri si imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu ceea ce am scris.
http://picasaweb.google.com/jionut42/AnastasiaLaHerculane#5375406783484304962

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Neli_ra! Sa-ti traiasca fetita, multa sanatate si noroc in viata ii doresc!

Daca te pot ajuta cu hainute de 3 - 6 luni pentru ea sau chiar 3 - 9 luni, te rog sa-mi spui si sa-i dai datele tale danieleic sau LaureiNicole!

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

neli_ra,si eu hainuitele pe care le am sunt de fetitza!poate te ajuta ,as putea sa ti le trimit!stiu ca am promis sa fac o lista cu ce am ,insa nu am reusit.poate imi dau fetele o adresa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala2009 spune:

buna mamicilor
neli am si eu cateva hainute daca e deacord si laura ne putem intalni daca mai esti in timisoara sa ti le dau.lasami un nr de tel pw pm sau email
-mai am de donat :bluza de pijama pt fetita mar92,fusta blugi 12-18luni,costumas de vara 12-18 luni pt fetita,sosete 12luni si zilele astea voi mai adauga in lista si alte hainute.
Cat despre hainute mici astept raspunsul de la laura daca i le pot dona lui neli daca ar nevoie si bineinteles un nr de tel de la neli
dumicica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Lala,sigur ca te poti intalni cu ea,daca ti-e mai usor asa !Sa ne spui pe urma ce mai ramane de trecut pe listuta,ok?

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

fetelor v-am pupat,noi plecam maine dimi la recuperare la buc,mai vorbim we viitor;
sa aveti o saptamana excelenta si sa auzim de bine;

noapte buna tuturor si pupici la toti copiii

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Buna ziua!

Ionik, am eu o pereche de ghetute mai subtirele nr. 25 si o pereche de "adidas" nr. 24, daca te intereseaza. Am o pereche de cizmulite f. bune, dar sunt nr. 27. Ce inaltime are fetita?

Am mai intrat din cand in cand pe aici, dar din lipsa de timp si organizare, nu am scris. Eu am dat cunoscutilor foarte multe dintre hainutele copiilor, dar mai am de dat . Majoritatea sunt hainute mai purtate (pe cele mai de fite le-am dat rudelor), dar printre ele sunt si foarte bune. Am cam pentru toate varstele si de fetita si de baietel, doar ca daca sunt persoane interesate, le sortez si triez.

As avea hainute pentru fetite pana pe la vreo 3-4 ani. O fetita nascuta in primavara asta ma gandesc ca ar fi potrivita. Dodo esti interesata?

De asemenea am multe de casa pentru fetite si baietei, inclusiv bebelusi. Ar fi potrivite pentru o familie sarmana, eventual cu mai multi copii. Ma puteti orienta?

Si mai am hainute bune, foarte potrivite pentru un bebe baietel de primavara care se va naste la anul. Asta in cazul in care cunosteti viitoare mamici.

Multumesc!

Felicitari celor care gestioneaza subiectul!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Buna fetelor am revenit pentru cateva zile. Am vazut anuntul tau camelia indraznesc sa te rog sa ma ajuti si pe mine cu ceva hainute pt baietelul meu daca mai ai

Mergi la inceput