Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Lala,nu am acuzat pe nimeni !Te rog sa citesti ce am scris !Am rasouns doar lui Cryss care afirma ca Ducky deja primise pachetul de la tine .
Am sa pun hainutele pe lista !

Nu te-am acuzat nici ca ai fi acea persoana ci doar ti-am cerut explicatie cum se face ca sunt multe coincidente .Acelasi lucru il fac cu toate persoanele de aici , celelalte fete iti pot confirma .
Multumesc ,oricum !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Au ajuns hainutele de la Andru_mami pentru bb de octombrie si ,mi-a zis mamica,deocamdata nu mai au nevoie de nimic pentru ca au primit de la voi si nu vrea sa faca colectie de haine,sa nu le foloseasca altcineva care ar avea mai multa si mai urgenta nevoie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

eu voi primi duminica pt daria hainute de la o prietena de aici din asi..vor fi de toamna si cateva d iarna. pt maria sper sa reusesc sa mai cumpar ce e nevoie adica hainute de toamna, daca nu voi reusi sa gasesc la vreo prietena de aici din iasi. urgenta acum sunt papuceii de toamna pt maria, am primit o promisiune de la Laura25 insa urmeaza sa masoare sa vada daca nu sunt mici. multumesc pt ajutor si va rog sa ma treceti cu hainute de dat 6-9 luni de vara, de preferat in iasi, pt ca nu dispun de banuti de trimis colete. hainutele sunt cam o sacosa mare deci in jur de vreo 4 kg sa zic..plus sandalute marimea 19. mai am de dat si un port bebe chicco pe care mi l a dat o prietena pt ca avea doua, insa daria e deja prea mare pt el, adica incape, insa e prea grea pt spatele meu(am pb cu coloana) sper sa fie primite..toate lucrusoarele sunt curate, ingrijite si bine intretinute! hainutele sunt majoritatea de fetita dar sunt si unisex. am si cateva jucarii pt bebe pt dentitie, de care daria nu se atinge sub nici o forma. in plus am ceva haine de vara, bluzite cu maneca scurta si pantaloni lungi subtiri, de dama, marimea aporx 44, eu am slabit mult si nu mi se mai potrivesc. bluzele pot fi purtate si de gravide(burtici de vara). de preferat tot in iasi. mentionez ca hainele atat de dama cat si cele de bebe sunt f bine intretinute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Laura-
multam ptr anunt ca au ajuns,insa eu azi am mai pus un colet la posta ptr bb de oct,sunt hainute ffff bune,o sa ii foloseasca f mult,sunt grosute,merge chiar ptr iesirea din spital.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Multumesc frumos si eu , Andru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Deci s-o luam cu inceputul: nu am cerut nimanui sa-mi trimita lucruri noi si nici NU vand lucrurile date de voi. Am intr-adevar cateva hainute la vanzare pe cateva forumuri tocmai pentru ca am nevoie de bani si pentru ca le-am primit DE LA MAMA si DE LA PRIETENII mei pentru Elena si nu mai sunt bune (scrie si in anunturi daca tot aveti timp sa le cautati). Va mai indrum si spre rochia mea de mireasa pe care tot incerc s-o vand pentru ca stau extrem de prost cu banii. Si ca sa intelegeti tot, NU am bani nici macar sa trimit pachetele pregatite deja, de aceea am amanat asta.
Am zeci de poze cu Elena cu hainutele de la voi (sunt doua fete de aici care mi-au trimis lucrusoare), iar de dat am zeci de fete care pot confirma faptul ca le-am donat (nu doar aici si nu doar hainute!!)
Daca mai doriti explicatii, cu toata placerea va stau la dispozitie !!
PS Chiar va rog sa ma calcati in picioare cu prima ocazie cand vedeti lucruri de la voi in vanzare (de rusine si n-as putea vinde vreodata lucruri SH !!!)

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Inca o completare ca tot n-am putut dormi:
1. nu va puneti problema ce structura intelectuala si sufleteasca poate avea cineva daca isi face cont nou doar pentru a "denigra" pe altul?? M-am gandit chiar la posibilitatea ca una din cele doua mamici care mi-au trimis lucrusoare sa se fi simtit foarte bine ca detectiv si sa fi ales aceasta cale de a va struni impotriva mea. Daca doriti, dragi mamici, va trimit inapoi tot !!!! Eu cand am donat (vreti sa va scriu toata lista cu fetele de aici care au primit de la mine???) am facut-o cu draga inima si nu am cautat apoi cu disperare identitatea si date despre cel ce a cerut. Pana la urma, e pacatul lui.
2. Ma credeti atat de proasta ca daca vreau sa ascund ceva imi pastrez numele adevarat in user si numele copiilor (ma indoiec ca mai exista un Glad cu surioara Elena). Puteam gasi orice alta cale. Dar prefer transparenta pentru ca nu am nimic de ascuns.
3. Va rog sa-mi spuneti daca aici scrie undeva in regulament ca nu am voie sa-mi vand lucrurile primite NOI de la prieteni. Da, nu-mi permit sa le fac cadou si pe acelea pentru ca pur si simplu NU POT.
4. Am explicat frumos pe mail fetelor care se ocupa de topic situatia mea si am precizat clar ca nu doresc ajutor de la voi decat daca credeti ca merit. Sunt sigura ca altii au mai multa nevoie, tocmai de aceea si balanta donatiilor mele e muuult muuult mai grea.
5. Pentru ca am pus suflet aici si mi-am dorit sa ajut pe altii, va multumesc calduros celor care m-au sustinut ieri...adica nimeni. Poate ar trebui sa spuneti clar (cele care ma cunoasteti bine si de foarte de mult timp) pe cine si de cat timp am sprijinit.
6. Inca un mic detaliu legat de nume care poate deranjeaza: daca pentru voi manopera pentru un geam, de ex costa X lei, pentru mine sigur va costa dublu cand oamenii vor afla cum ma cheama. Ganditi-va ca toti se asteapta sa le dau si NIMENI nu m-a ajutat vreodata (MULTUMESC din suflet aici SIMODINA si LALA2009 pentru gestul lor, asa cum am mai multumit si alta data...sunt singurele care mi-au dat ceva, fie ele si haine SH !!!)
Mai vreti???
Sunt dezamagita...
Ma puteti pune pe ce lista neagra doriti, eu sustin in continuare ca nu am gresit cu nimic, nu v-am ascuns nimic.

PS Un weekend frumos si voua !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Laura, Daniela, dati-mi va rog adresa lui andru_mami, ca am gasit cateva hainute potrivite pentru Andrei.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Draga mea Diana,astept personal scuze din partea ta .
Am primit shpe mesaje de cand ai postat prima data la acel topic si EU ti-am luat apararea .
Lafiecare in parte am scris ca te cunosc de mult si ca nu cred ca esti capabila de asa ceva.De asta am fost si atat de shocata si dezamagita citind acele link-uri .
La fiecare in parte am explicat ca ai avut perioade extrem de grele,chiar si lui arlechino care iti poate confirma .
Si,mai mult,nu aveam de unde sa stim ca acele lucruri sunt PRIMITE de la familie etc si nu cumparate .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Lafiecare in parte am scris ca te cunosc de mult si ca nu cred ca esti capabila de asa ceva.De asta am fost si atat de shocata si dezamagita citind acele link-uri .

Adica sa-mi cer scuze pentru ca m-ati judecat fara sa intrebati de ce???? Am mai spus: nu e nici un secret ca vand niste hainute noi, mici de fetita mea. Nu-mi permit sa le fac cadou !!! Daca vroiam sa va shochez sau dezamagesc imi faceam alt user sau le vindeam prin altcineva.
Unii sunt buni doar sa dea...
Cum poti fi tu dezamagita?? Te-am jignit personal cu ceva? Am incalcat regulamentul vostru? Am gresit cu ceva?? Chiar nu inteleg !!! Am explicat mai sus tot. Mi-am epuizat cuvintele...
Daca continui sa crezi ca am ganduri ascunse si ca vreau sa fac bani de pe urma voastra, sterge-ma de la ajutor. NU AM NEVOIE DE VOI daca asa sunteti. Nu e o jignire, nu incalc nimic...e un fapt !! Voi continua sa ajut chiar daca nimeni NU va recunoaste vreodata asta.
A...poate mai bine donez altundeva daca tot nu ma vreti printre voi !!!

PS Raman pe lista de donat cu
- hainute baiat si fetita 0-6 luni
- hainute baiat 18 luni
- hainute fete/mamici slabute

O zi la fel de buna ca a mea va doresc !!

Mergi la inceput