Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)- 13
Raspunsuri - Pagina 16
arlechino spune:
buna ziua, am si eu o nelamurire, de ce "ducky" daca primeste ajutor pe acest forum, pe alt forum vinde, acolo apare ca "fdianamaria", de ce nu ajuta si ea fetele de aici?
daca vreti sa va convingeti dati cautare dupa "fdianamaria".
mariutza_mea spune:
arlechino cum se face ca la prima postare te iei de cineva...poate pt ca acele haine sunt cumparate si le vinde pt ca nu si permite sa le doneze..eu am vazut ca a ajutat si ea...ntz ntz ntz cum vad unii oameni numai partea goala a paharului..
arlechino spune:
am vrut sa fie si ultima postare insa vad ca nu se poate, tocmai tu ai raspuns care esti "subiect aprins" pe alte forumuri, dar vad ca ai luat apararea scuzandu-te pe tine defapt; crezi ca acele fete care iau dat hainutele nu le-au cumparat? ele de ce nu le-au vandut?
si asta chiar sper sa fie ultima postare.
LauraNicole spune:
Arlechino , hai sa lasat tonul sarcastic ,da?Te rog frumos,daca ai dovezi despre Ducky ,sa mi le trimiti pe PM sau pe adresa mea de email si,crede-ma,voi lua masurile necesare .Stiu ca Diana (Ducky) a avut o perioada foarte foarte urata in viata ei in care a trebuit sa faca rost de bani din piatra seaca si,poate,aceasta a fost una din metode .Nu iau apararea nimanui si,in caz de nevoie,eu am fost prima care am sarit la gatul celor care ne-au inselat !
Ca sa-mi trimiti e-mail poti da click pe linkul respectiv de pe pagina mea de profil sau,deasupra postului meu,gasesti o chestiuta mica care iti spune ca "Trimite email lui...." .
Pana atunci eu iti spun bine ai venit aici,oricine ai fi!
Mariuta,mai usor cu facutul moralei aici,te rog !Stim noi de ce,da?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
Am fost in piata (aici piata se tine vinerea). Am investit 60 de RON in hainute SH de sezon. Sunt splendide, arata ca noi. Momentan sunt la spalat / uscat. Majoritatea sunt de fetita, 0 - 9 luni (asa gasesc mai mereu, mai multe de fetita). Mult roz si mov, salopete, sarafane, pantalonasi. Am si cateva de baietel.
Daca gasiti cui sa le dau, sa-mi spuneti, ca deja mi s-au strans cam multe. O sa pun si poze, numai sa se usuce.
arlechino, ca ai ridicat un semn de intrebare, nu e nicio problema, dar vrem dovezi concrete.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
LauraNicole spune:
Deci eu fac cu nervii!Am primit e-mail de la arlechino si zau ca nu-mi place ce am primit !Astept explicatii de la Diana si apoi vom hotara ce si cum !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
mariutza_mea spune:
Laura imi cer scuze dak te a deranjat mesajul meu..nu am vrut sa fac morala nimanui..imi retrag cuvintele..imi pare rau k nu sunt binevenita printre voi
danielac spune:
sa speram ca ducky apare aici si da niste explicatii, ca altfel.....................
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
Dodo-pui spune:
Am primit premergatorul de laAndru-mami multumesc
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
lala2009 spune:
ma bucur ca au ajuns hainutele la diana,sa le purtati sanatoase.Si va rog inainte de a acuza pe cineva asteptati sa vina dovada apoi comentat.Prima oara m-ati acuzat ca sunt nu stiu cine,apoi ca hainutele mele nu au ajuns nici unde,pana la urma vorbea chitanta de la posta.Laura saptamana asta revin cu alta listuta de hainute de donat de vara si de iarna