*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Miky, cum ramane cu sufletele pereche, cum a aparut smecherasul cel frumos, ne-ati parasit golancelooooor

Cris, nu ne mai tb gagici, ne chinuim cu greu sa le pastram pe cele pe care le avem deja Ce zici, un duet Sofi-Dav?

Nebu, tare dragalas grasunelul, sa-l tot pupi, sunteti o familie frumoasa iar tu arati ff bine!

Cami, dulce foc puiul de programatori, vine rapid din urma, al meu ii face concurenta...nu numai la aspirat.....

Deci mai am de lucrat cu muscatul, m-am grabit eu cu concluzia ca am rezolvat-o...nu inca...dar suntem pe drumul cel bun adica nu-l mai las nicicum, dar s-a mai napustit de cateva ori, totusi fara sa muste propriu-zis.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Neata. Cum v-am lasat, tot asa v-am gasit

Azi la 5 jumate am programare la dentist asa ca nu mai pooooot de frica.

Berthaaaa, cat e de dulceee Darius, e si bucatar dom'le, nu te joci cu el Zau ca nu e pufos, tat'su e asa incantat ca are o carne tareee (iti dai seama daca nu l-ar lauda ma-sa si tat-su, cine sa-l laude)

Isa, menage a trois auzi la ea

Flory, ati scapat de iritatie? Pupam bucutele dulci de Bria

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multe lunite Remus, sa fii sanatos si fericit.(inca un pic si iti spunem la multi ani)

La multe lunite, Maya, Diana, Sonia.Sa fiti sanatoase si voioase.

Azi dau de baut, ce vreti voi, la alegere, am de toate si o felie de tiramisu prestat de je (singura prajitura pe care stiu sa o fac), dar asta din urma e contra cost, ca am muncit la el, si cine vrea sa pofteasca si la despachetat.Mai am doar 8 cutii, din care 4 neatinse si vreo 2-3 pungi.Dar nu mai am pe unde sa le pun, asa ca le las in plata domnului.Azi la 11 imi vin canapelele in sufragerie, asa ca am unde sa va asez daca veniti la chef.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

azi am nisip in ochi, David s-a trezit de 7 ori noaptea trecuta.Asta dupa ce i-am dat aseara panadol, ca sa doarma bine, sa nu-l mai chinuie dintii.Deh, sfatul medicului.Cu o noapte in urma, fara panadol s-a trezit doar de 4 ori.

Spiridusule, cred ca Mirtha e in concediu, asa cred.Ca zicea ca pleaca la un moment dat, si cum eu am lipsit destul de mult si cand m-am intors nu am vazut sa aiba activitate am banuit ca e in vacanta.Fetele care activeaza constant pot confirma sau infirma.Legat de atasamentul lui Cristian cred ca a fost ieri o toana.Adica atasamentul este real, asta in mod cert, dar pt cateva minute de absenta cred ca era doar oboset si cu capsa pusa deja.Oricum e bine sa incerci sa-l lasi cat de des ai ocazia cu altcineva, astfel incat sa se obisnuiasca.(a vorbit experienta din mine)

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

La multe luniteee, Remuseeeel, wow 11 luniteeee
Diana
David
Sonia
Maya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

bre, fi-miu ala micu ma jeleste cu vorbe daca dispar de langa el.
palnge aproape de lesin, se sperie cumplit
am fost pana afara si l-am gasit termenat, si pe el, si pe ta'su. idei, propuneri, ceva? orice?
stiu ca ma iubeste, dar kiar asa?

Si eu cred ca e doar o perioada...al meu statea la oricine ultima data cand am verificat adica at cand am fost in tara, acum nu ma stiu. Sper sa nu se fi schimbat treaba ca duminica mergem la petrecut si tb sa stea cateva ore cu baby sitter.
Incearca sa-i explici inainte de a pleca ca il lasi cu tati si apoi te intorci, poate ajuta si daca te joci cat mai des de-a v-ati ascunselea cu el sa inteleaga permanenta persoanei, ca daca pleci un pic nu il parasesti ci te intorci la el...nu stiu ce sa zic...e posibil sa te fi vazut cumva vreodata nervoasa pe tati? ...ei cica asteapta mereu indicii de la noi in ceea ce priveste orice intra in contact cu ei si daca i se pare lui ca tu dezaprobi o persoana, o va respinge si el.
Am observat ca de fiecare data cand vine o pers straina la el, se uita spre noi sa ne vada reactia, daca zambim, ii zambeste si el si e prietenos.
Sper s-o rezolvati cumva sa mai poti si tu respira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

treaba cu jelitul e veche, ar acum m-am prins eu
nu prea am ocazia sa il las cu altcineva, si de aceea nu am obs.

offff. iar n-am timp sa povestesc
a mai facut asa
cu sora-mea
acum intentiona l-am lasat cu tata sa vad daca face si cu el

nu-i bai, ca nu am nevoie sa il las cu altzii; momentan ma concentrez pe copii; dar la alex nu am intalnit sit asta
ma gandesc ca e rau pt el sa se sperie asa ca nu ma vede

carmendu, pe unde stai?
haideti sa ne mai vedem, ce ziceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul
haideti sa ne mai vedem, ce ziceti?

eu vreau, eu vreau

_

poze

Povestea povestilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Nebunica foarte frumoase pozele din vacanta, se vede ca v-ati simtit foarte bine Si Victor un dulcic in cortul lui si cum adormise el pe plaja
Criss unde se ascunsese dulcica Sofi
Cami si Alexandra o scumpica la calculator si harnicutaaaa si

ies...ma duc sa pun copil la nani

Ah! Bertha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hm, si z se jeleste tare daca dispar din raza ei vizuala. Aseara am fugit pana la baie, in adevaratul sens al cuvantului, si-a stat la mama in brate pana m-am intors, dar cu ochii pe usa pe care-am disparut si plangand cu foc. Poate e si faptul c-am innebunit-o saptamanile astea doua, cu dormit in 2 locuri si case peste case vizitate.
Dar, gataaaaaa! Azi vine daddy dupa noi, l-am sunat aseara ca nu mai suport, nu mai pot inghiti/tolera nimic-nimic. Am obosit s-o vad pe mama nr 1 cum se forteaza sa stea cu ea si dupa 10 min oboseste, sa ma cert cu Sivia - mama nr 2 - ca-i baga de toate in gura si muuuuuulte altele. Ma simt neputincioasa azi, am venit cu ganduri mari de iertare si imbunatatit relatii si plec dezamagita. N-am reusit nimic. Am bucurat niste suflete la vederea lui z dulce. Atat.
Home, sweet home , maine veniiiiiiiiim!
Z a facut azi kk de 3 ori, banui si cartofii scosi din ciorba aseara de Silvia si bagati pe gat, cine stie ce-o fi... mai nainte, mucilagiu de orez.
A progresat fte-fte mult aici. S-a ridicat si se prinde de ce poate, merge in patru labe, face `bravo`, daca o intreb unde e ham-ham se uita dupa el, la fel si miau-miau si piu-piu, si nu mai stiu, cra cra

Incetuc am vazut toate pozicile, toate filmuletele, sunt prea multe sa le enumar pe toate, dar imi tresalta inima de bucurie cand vad cozonaceii care mai de care cu personalitate. Si acu cateva luni erau toti din aceeasi gloata de kkciosi(mai stiti cum faceau de n-spe ori pe zi?)-papaciosi-bebelosi...
Remus, cred ca e ultima data ca-ti uram la multe lunitze, next time incepem cu anii!

Corina, o sa fie bine!
Gynie, pup Stefanutz ochios!
Eli, cum te mai simti, cu operatia care era pe cale sa se desfaca?
As mai scrie...fug la z...

Va pup, fetelor!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput