Va rog sa-mi recomandati si mie un psiholog / psihoterapeut bun, in PLOIESTI.
As avea nevoie in primul rand de un diagnostic, apoi de terapie, daca este cazul.
Eu am gasit (pe net) la Medsana - dr. Catalin Mihaela Cristina, precum si un cabinet individual - Civitu Oana, dar, sincer, nu-mi spune nimic nici unul dintre aceste nume.
Este urgent si orice recomandare mi-ar fi de mare ajutor, aici, sau pe PM.
Multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui madic Va rog sa-mi recomandati si mie un psiholog / psihoterapeut bun, in PLOIESTI. As avea nevoie in primul rand de un diagnostic, apoi de terapie, daca este cazul. Eu am gasit (pe net) la Medsana - dr. Catalin Mihaela Cristina, precum si un cabinet individual - Civitu Oana, dar, sincer, nu-mi spune nimic nici unul dintre aceste nume. Este urgent si orice recomandare mi-ar fi de mare ajutor, aici, sau pe PM. Multumesc. |
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, aici sau pe PM, am primit cateva recomandari si ne vom decide la una dintre ele.
Citat: |
citat din mesajul lui madic Va rog sa-mi recomandati si mie un psiholog / psihoterapeut bun, in PLOIESTI. As avea nevoie in primul rand de un diagnostic, apoi de terapie, daca este cazul. Eu am gasit (pe net) la Medsana - dr. Catalin Mihaela Cristina, precum si un cabinet individual - Civitu Oana, dar, sincer, nu-mi spune nimic nici unul dintre aceste nume. Este urgent si orice recomandare mi-ar fi de mare ajutor, aici, sau pe PM. Multumesc. |
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefandan
|