Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
Ancutza_Bro spune:
salut burtici...eu mi-am recuperat somnul pierdut in noptile anterioare...am dormit aproape 12 ore...inca nu-mi vine sa cred...citesc din urma si revin ...va
Anca 30+ Daria
POZE
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin RamonaC imi pare rau ca nu te mai poti incalta....eu n-am nici-o chestie, chiar mai devreme am fost plecata afara imbarcata in treining si adidasii in picioare...si-s de anul trecut Felicitari pt intrarea in luna a 8-a Apropo de saptamanile/lunile astea ale noastre eu m-am saturat de intrebarea: in ce luna esti??? eeu: 7 jumate / aaaaa adik pana la sfarsitul lui oct nasti???... eu:nu, nasc pe 15 nov pai n-ai zis ca ai 7jum?????.....m-am saturat frate sa explic....le zic 6jum ca sa ma lase in pace!! |
Da....asa am ajuns mai rau ca o handicapata..nici sa ma incalt nu mai pot, abia ma ridic din pat, de cele mai multe ori ma impinge sotul de la spate , mama vine sa imi faca curatenie si mancare de la 300 km...
Iar cu saptamanile/lunile de sarcina, pana si la o proaspata mamica a trebuit sa ii explic cum sta treaba cu lunile saptamanile. Oare ea cum si-o fi calculat inainte sa nasca?...
Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
angel001 spune:
citat din mesajul lui shtephy Bravo Tinonino,ma bucur mult ca esti mai bine. Angel nu te ingrijora cu analizele,sa vedem ce mai zic si fetele.Pe prima pagina scrie ca se fac intre 28-32 sapt.Medicul tau stie cel mai bine pana la urma ce e mai bine pentru fiecare pacient. _ Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+ |
multumesc....tare ingrijorata sunt... nu ca as avea ceva, caci sunt sigura ca nu-mi va iesi nimik rau...dar ma gandisem sa le fac pe la 31 sapt....offffffff
29 saptamani + Yarina Gabriela
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui miany75 Apropo de cumparaturi ..am reusit si eu sa mi gasesc niste camasi de noapte dragutele,zic eu ,si acceptabile ca pret...21 si 31 lei..produse romanesti 100%bumbac..Andre iti vand pontul ,daca te intereseaza.. |
lorelix spune:
pentru grija voastra.
lavinia, monis,ramonacopot,doutadoudou,tinonino: SUNTEM BINE, DAR MASINA ESTE VARZA IN FATA.
SIMINA, nu avem casco..decat RCA, SI ERA MASINA NOASTRA-AUDI A4-2001
..SPER SA NU MAI AVEM PARTE DE NECAZURI.
STAM FOARTE PROST CU BANI.eu stau acasa din mai, asha ca va dati sema..si un apeste alta nu am drept nici de INDEMNIZATIE
lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!
angel001 spune:
Angel chestia cu camasile de noapte si chilotii este alegerea fiecareia.Eu zic ca(,) chiloti o sa-ti trebuiasca cam 3-4/zi iar dc faci cezariana si stai mai mult in spital ai nevoie de mai multi de 10. Fetele au zis de unica folosinta pt ca sigur nu mai purtam asa ceva dupa...nu sta nimeni sa spele chilotii patati de sg.Cat despre camasi (poti sa-ti iei pijama dc ai voie) daca o sa te ajute Dumnezeu sa ai lapte imediat , o sa te patezi...poate ca nu ti-or trebui 3 la spital...da sunt bune sa le ai in casa , plus ca nu costa o avere!
Analizele le poti face si fara permisiunea ei...te duci la medicul de familie iti da trimiterea si gata....te duci la ea direct cu rezultatul
30+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
[/quote]
m-am dumirit cum e treaba cu chilotii....ma gandeam ca sunt unii speciali, ca nu m-ar fi mirat. normal ca nu-i mai spala nimeni pe cei purtati in spital...biahhhh....cat priveste camasa de noapte ai dreptate cu mai multe bucati, numai ca eu ma gandisem sa-mi iau sutienul ....dar o sa-mi mai cumpar inca una sa fie de rezerva....
pupiciii
29 saptamani + Yarina Gabriela
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Ramonika toata lumea si-a ales deja nasi pt. copil? ca noi suntem in dilema si la acest capitol si nici nu s-a oferit nimeni inca... |
oh, greu cu nasii astia...avem atatia prieteni buni care s-au oferit si au batut apropo-uri dar din pacate nu putem sa-i punem 5 perechi de nasi asa ca am ramas la o singura pereche , prieteni foarte buni , proaspat casatoriti, de fapt nasica de bebe e surioara nasei de cununie, ramanem oarecum "in familie" , ea s-a anuntat ca vrea sa boteze de acu' vreo 4 ani asa ca daca a fost prima pe lista si nasa de cununie si-a dat acordul (ca asa e traditia cica sa-i intrebi intai pe nasii care te-au cununat) a ramas stabilit.
bebita mea o sa aiba nasi tineri si frumosi si eu sunt tare mandra
care sunt povestile voastre legate de nasi?
Anca 30+ Daria
POZE
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui angel001multumesc....tare ingrijorata sunt... nu ca as avea ceva, caci sunt sigura ca nu-mi va iesi nimik rau...dar ma gandisem sa le fac pe la 31 sapt....offffffff |
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Eu am 5 oferte. (asa-i cand faci tarziu copii ). Acuma sper sa-mi conving barbatul sa-i luam pe toti in dulcele stil din Bucovina (cred ca v-am mai spus, la noi asa e, oricati nasi - eu am 12 de botez)... monis 31+ acum si cu poze |
ce tareeeee ... eu nu am mai auzit pana acum asa ceva...12 nasi de botez????? inseamna ca ai fost tare rasfatata cand erai bebita
Anca 30+ Daria
POZE
miany75 spune:
Shtephy multumim de urari!Mda timpul trece...nu-mi vine sa cred ce putin a mai ramas!
Ramonika vizavi de nasi,eu zic ca mai ai timp sa te gandesti ..noi am avut mai multe oferte..si ne-am decis destul de usor...
Monis interesant obicei ,auzisem de asta...din 5 macar unul isi va face datoria de nas cum trebuie....spiritual vorbind..
Angel sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! Frumos numele!
Mariaandrei felicitari pt.achizitie! Sa-l folositi cu placere!!
Tinonino ma bucur ca te simti mai bine!Take care!
fetele,oare pe unde or fi Luciandrea si Myrella?!
miany
31+ DAVID ANDREI