Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut burtici...eu mi-am recuperat somnul pierdut in noptile anterioare...am dormit aproape 12 ore...inca nu-mi vine sa cred...citesc din urma si revin ...va

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

RamonaC imi pare rau ca nu te mai poti incalta....eu n-am nici-o chestie, chiar mai devreme am fost plecata afara imbarcata in treining si adidasii in picioare...si-s de anul trecut
Felicitari pt intrarea in luna a 8-a

Apropo de saptamanile/lunile astea ale noastre eu m-am saturat de intrebarea: in ce luna esti??? eeu: 7 jumate / aaaaa adik pana la sfarsitul lui oct nasti???... eu:nu, nasc pe 15 nov pai n-ai zis ca ai 7jum?????.....m-am saturat frate sa explic....le zic 6jum ca sa ma lase in pace!!

Da....asa am ajuns mai rau ca o handicapata..nici sa ma incalt nu mai pot, abia ma ridic din pat, de cele mai multe ori ma impinge sotul de la spate , mama vine sa imi faca curatenie si mancare de la 300 km...
Iar cu saptamanile/lunile de sarcina, pana si la o proaspata mamica a trebuit sa ii explic cum sta treaba cu lunile saptamanile. Oare ea cum si-o fi calculat inainte sa nasca?...

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Bravo Tinonino,ma bucur mult ca esti mai bine.

Angel nu te ingrijora cu analizele,sa vedem ce mai zic si fetele.Pe prima pagina scrie ca se fac intre 28-32 sapt.Medicul tau stie cel mai bine pana la urma ce e mai bine pentru fiecare pacient.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

multumesc....tare ingrijorata sunt... nu ca as avea ceva, caci sunt sigura ca nu-mi va iesi nimik rau...dar ma gandisem sa le fac pe la 31 sapt....offffffff

29 saptamani + Yarina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Apropo de cumparaturi ..am reusit si eu sa mi gasesc niste camasi de noapte dragutele,zic eu ,si acceptabile ca pret...21 si 31 lei..produse romanesti 100%bumbac..Andre iti vand pontul ,daca te intereseaza..
Chiar te rog Fetele, eu tin legatura cu o proaspata mamica de la sept - oct, care mi-a spus ca nu si-a folosit la spital nici jumatate din bagaj. Tampoanele confectionate de ea nu au lasat-o sa le foloseasca, i-au dat de la spital. Mi-a zis ca singurele chestii care i-au fost utile au fost chilotii de unica folosinta, pe care ii porta si dupa externare pentru ca ii este comod si pentru ca au nu stiu ce aerisire importanta pentru rani, servetele umede multe multe, camasi a folosit 2, din care nu s-a patat niciuna si daca ii mai amintesc revin. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

pentru grija voastra.
lavinia, monis,ramonacopot,doutadoudou,tinonino: SUNTEM BINE, DAR MASINA ESTE VARZA IN FATA.
SIMINA, nu avem casco..decat RCA, SI ERA MASINA NOASTRA-AUDI A4-2001
..SPER SA NU MAI AVEM PARTE DE NECAZURI.
STAM FOARTE PROST CU BANI.eu stau acasa din mai, asha ca va dati sema..si un apeste alta nu am drept nici de INDEMNIZATIE

lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

Angel chestia cu camasile de noapte si chilotii este alegerea fiecareia.Eu zic ca(,) chiloti o sa-ti trebuiasca cam 3-4/zi iar dc faci cezariana si stai mai mult in spital ai nevoie de mai multi de 10. Fetele au zis de unica folosinta pt ca sigur nu mai purtam asa ceva dupa...nu sta nimeni sa spele chilotii patati de sg.Cat despre camasi (poti sa-ti iei pijama dc ai voie) daca o sa te ajute Dumnezeu sa ai lapte imediat , o sa te patezi...poate ca nu ti-or trebui 3 la spital...da sunt bune sa le ai in casa , plus ca nu costa o avere!
Analizele le poti face si fara permisiunea ei...te duci la medicul de familie iti da trimiterea si gata....te duci la ea direct cu rezultatul

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
[/quote]

m-am dumirit cum e treaba cu chilotii....ma gandeam ca sunt unii speciali, ca nu m-ar fi mirat. normal ca nu-i mai spala nimeni pe cei purtati in spital...biahhhh....cat priveste camasa de noapte ai dreptate cu mai multe bucati, numai ca eu ma gandisem sa-mi iau sutienul ....dar o sa-mi mai cumpar inca una sa fie de rezerva....
pupiciii

29 saptamani + Yarina Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

toata lumea si-a ales deja nasi pt. copil?
ca noi suntem in dilema si la acest capitol si nici nu s-a oferit nimeni inca...

oh, greu cu nasii astia...avem atatia prieteni buni care s-au oferit si au batut apropo-uri dar din pacate nu putem sa-i punem 5 perechi de nasi asa ca am ramas la o singura pereche , prieteni foarte buni , proaspat casatoriti, de fapt nasica de bebe e surioara nasei de cununie, ramanem oarecum "in familie" , ea s-a anuntat ca vrea sa boteze de acu' vreo 4 ani asa ca daca a fost prima pe lista si nasa de cununie si-a dat acordul (ca asa e traditia cica sa-i intrebi intai pe nasii care te-au cununat) a ramas stabilit.

bebita mea o sa aiba nasi tineri si frumosi si eu sunt tare mandra

care sunt povestile voastre legate de nasi?

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui angel001multumesc....tare ingrijorata sunt... nu ca as avea ceva, caci sunt sigura ca nu-mi va iesi nimik rau...dar ma gandisem sa le fac pe la 31 sapt....offffffff
Si eu spun sa nu te ingrijorezi, am intreba vineri la control de analize si raspunsul a fost ca atat timp cat nu ma simt rau nu au sens, poate mai incolo un sumar de urina. Medicul vede cum creste copilul, daca are de unde sa-si ia tot ce ii trebuie sa nu. Si in final, daca te ingrijoreaza, analizele ti le poti face si fara ginecolog, ceri de la medicul de familie si mergi la analize. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

toata lumea si-a ales deja nasi pt. copil?
ca noi suntem in dilema si la acest capitol si nici nu s-a oferit nimeni inca...

Eu am 5 oferte. (asa-i cand faci tarziu copii ).
Acuma sper sa-mi conving barbatul sa-i luam pe toti in dulcele stil din Bucovina (cred ca v-am mai spus, la noi asa e, oricati nasi - eu am 12 de botez)...

monis 31+
acum si cu poze

ce tareeeee ... eu nu am mai auzit pana acum asa ceva...12 nasi de botez????? inseamna ca ai fost tare rasfatata cand erai bebita

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Shtephy multumim de urari!Mda timpul trece...nu-mi vine sa cred ce putin a mai ramas!

Ramonika vizavi de nasi,eu zic ca mai ai timp sa te gandesti ..noi am avut mai multe oferte..si ne-am decis destul de usor...

Monis interesant obicei ,auzisem de asta...din 5 macar unul isi va face datoria de nas cum trebuie....spiritual vorbind..

Angel sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! Frumos numele!

Mariaandrei felicitari pt.achizitie! Sa-l folositi cu placere!!

Tinonino ma bucur ca te simti mai bine!Take care!

fetele,oare pe unde or fi Luciandrea si Myrella?!

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput