sALUTARE MAMICI!
Ma cofrunt cu o problema de care cu sigurata unele dintre voi v-ati mai lovit!Baietelul meu de 1 an si 2 luni are lamblii.Medicul de familie m -a trimis la farmacia homeopata de unde am primit un tub cu granule numit LAMBLIA de la Plant Extract.Nu e cu prospect mi a spus farmacistul ca 5 granule dizolvate in apa plata o data pe zi.Voi cunoasteti medicamentul?Chiar dc e de la naturiste..credeti ca pot fi si efecte adverese?
Multumesc!
ramona, daca este vb de bilutele homeopate, deci un tub cu bilute mici, albe, nu iti face probleme, sunt homeopate, fara reactii adverse.
Din ce stiu eu, folosim f mult homeopatele, se dau cate 3 gr/ 3 ori /zi sau 3 gr /odata pe zi, un anumit nr de zile, de ocibei la paraziti intestinali se dau cam 21 de zile, 3 gr/ zi dimineatza.
Nu atinge bilutele, direct din capacel le pui in gurita copilului, daca le ia nedizolvate in apa sau direct in recipientul cu apa( f putina).
FARA DULCIURI SI LAPTE DUCLE in aceasta perioada.
SANATATE.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Ii mai poti da, tot homeopate CINA CH 200 3g/zi/la pranz (luni-miercuri- vineri) 3 luni.
Sa speram ca va fii ok.
Eu vb in cunostinta de cauza, Luca a avut Oxiuri.
I-am dat 3 zile ZENTEL, asociat cu Homeopate si inca continuam cu homeopatele, pana la 3 luni, tot ptr a prevenii aparitia altor complicatii - gen Lamblii, Giardia, etc.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
salut,
si eu am aflat un astfel de tratament in caz de nevoie:
CINA CH 200 timp de 5 zile
o zi OXIURI CH 30, o zi LAMBLIA CH 30 timp de o luna
pauza - reluarea analizelor si apoi eventual reluarea tratamentului daca mai e cazul.
e ok tratamentul si preventiv cica.
noi luam in fiecare dimineata pe stomacul gol citeva seminte neprajite de dovleac cu o lingurita de miere ca sa fie mai bune la gust. Asta si ca tratament preventiv .