am nevoie de un sfat va rog
buna!Am mai scris pe forumul acesta si au fost multe persoane care mi-au dat un sfat,fapt pentru care le multumesc,insa acum am dat de alta problema.Eu si prietenul meu ne-am despartit,in ultima vreme ne certam destul de des,pe lucruri usor banale,el incepuse sa nu mai aiba rabdare,sa nu isi mai doreasca sa ma vada,sa nu imi mai raspunda in acelasi mod la cuvintele frumoase care i le spuneam.Intre noi a fost o relatie de 2 ani si 2 luni,la inceput eu eram mai rece,imi era teama oarecum,mai timida,si de obicei el era cu o idee si o continuam amandoi,acum el imi reproseaza tocmai lucrul asta ca "te-am rugat sa faci si tu ceva nou,sa fi mai diferita si nu ai facut-o,iar acum cand vezi ca ma pierzi ai face orice..."Ideea e ca il iubesc foarte mult si vreau sa ne impacam,dar el nu ma mai lasa in niciun mod sa ma aproprii de el,spunand ca ma iubeste mult dar nu ma mai doreste langa el,iar eu asta nu pricep...ce sa fac?help me please
Raspunsuri
Mona40 spune:
Nu stiu ce vrei sa auzi?
Ori lupta, daca tu crezi ca dragostea voastra are vreo sansa, ori trage-ti doua palme, trezeste-te si vezi ce e cu viata ta.
Multa bafta
Mona
:)
Pe felie
anyella spune:
Nu pricepi ca atunci cind totul e adus pe tava...i se cuvine? Asta e veche si nu ne schimba niciodata : ))).
Arata-i ca strugurii sint acri si greu de atins.Succes.Vorbeste cu mama ta,te va invata.Daca nu,sintem aici !
d4nutz4 spune:
toti imi spun ca i-am oferit prea multe,si intr-un fel au dreptate,si in plus mama nu stie cate am facut eu ptr el,chiar nu stie...s-a purtat super cu mine,si e genul de baiat cuminte,dar acum se poarta oribil.I-am facut declaratii,si mii de chestii frumoase...insa niciun rezultat,sustine ca ma iubeste dar nu ma mai vrea langa el,ne-am desp sambata si duminica m-a sunat pentru ca eu nu il mai sunsem,doar asa sa ma intrebe ce fac,si sa ma dea peste cap ca si cand nu as fi fost destul de ravasita...uff...eu cred ca are nevoie sa vorbeasca cu cineva sa ii explice anumite lucruri...
d4nutz4 spune:
E atat de greu sa ma abtin sa nu il sun,sa nu ii dau nciun semn de viata...cand imi e atat de dor de el,insa acum nu mai am de ce sa fac lucrul asta,nu?
d4nutz4 spune:
ieri ne-am vazut si ma respinge...defapt i-am zis sa vina sa ne intalnim si a venit,doar statea in fata mea si tacea privindu-ma...atat