Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Neata dragele mele,
MamiLali, ce ma bucur ca e totul bine. Doamne ajuta in continuare, sa ai o sarcina la fel de usoara si de lipsita de griji.
Msymo, te asteptam cu vesti bune azi.
Mirela, ce ne spui de sora ta?
Lilisor, te inteleg perfect scumpa mea, dar sunt sigura ca va fi bine si pentru noi pana la urma.
Madutz, stai pitita ?
Feli s-a cam rupt de forumeala, dar o mai asteptam cand simte nevoia sa intre.
Sarrah, Diana, Bella, Rocsy si fetele vechi care nu mai sciu, ce mai faceti?
si un inceput de we frumos.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
Araceli spune:
'Neata, fete dragi.
Lali, felicitari pt bebe sanatos si sarcina usoara in continuare!
Aditza, te asteptam cu vesti bune, Doamne Ajuta sa iasa testul pozitiv!
Airlilian, si pe mine ma deprima groaznic trecerea timpului. Tocmai realizam ca a trecut 1 an de la laparo si eu sunt exact in aceeasi situatie...
Eu sunt in ziua 30 azi, dupa testul negativ de acum 2 zile astept sa vina cm, sa ma apuc de o noua luna de stimulare si monitorizare. Din pacate, luna asta nu voi putea face IA, tocmai in sapt in cauza vom avea un eveniment important la serv si nu pot lipsi o zi intreaga. Voi merge insa la monitorizari. Sper ca de data asta sa reactionez bine la tratamentul de stimulare, sper ca va disparea chistul de la stimularea trecuta, ca nu vor mai aprea alte chisturi, ca vor creste foliculii, ca nu se vor mai sparge inainte de maturitate...Voi lua luna aceasta si vitamina E, care are un efect foarte bun asupra endometrului subtiat de la clomifen.
Cam acesta este planul de bataie pe luna aceasta...
aditzaC spune:
neata dragi tutunarese
fetelor va multumesc pt ras si pt sustinere !
Aracelisi eu sunt azi z 30.
Am facut testul aseara ...la insitentele finei mele ( era mai curioasa ca mine , ea este gravi in 8 luni ) . Nu stiu ce sa va zic ....la inceput era vizibila decat prima linie ...dupa cateva sec...a aparut si a doua liniutza care era fff palida , nu era rosie , era alba . Stiti cum apare la un test de ovulatie cand urmeaza sa se produca ovulatia in urm 24-48 ore ? Asa era si al meu ...testul de sarcina .
...cm-ul nu a venit , simptome nu mai sunt ....nu stiu ce sa cred . Oricum nu sunt fff dezamagita , am asteptam sincer sa va spun , parca nu ma imaginez cu 2 liniutze , ma gandesc ca nu are cum sa mi se intample mie o asemenea minune . Mai ales ca imi spuneti ca intarzie si de la arefam ...eu l-am terminat luni ...deci azi am 4 zile de cand nu am mai luat .
In fine ...inca o data va multumesc pt sustinere si sper din suflet sa avem vesti bune si sa mergem cu toate la odisee.
va pupik si va imbratisez pe toate
magdita spune:
Aditza, ce test era, barza? Ca daca e barza, te resemnezi si astepti cm. Daca e sure check, deja sperante ar fi . Nu te stresa in niciun fel, daca e, Doamne ajuta, daca nu, asta e, mergem inainte.
Araceli, bafta multa !
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
aditzaC spune:
magdi....da era barza ...ma resemnez....cu toate ca e prima data cand iese asa si numai barza am facut ..deci sa inteleg ca nu e bun de nimik !..o sa iau sure chek de acum incolo, multam
magdita spune:
Aditza , nasol, astea au dat rateuri destul de mult, o gramada de fete si-au facut sperante aiurea. Oricum, pana nu vezi rosu, nu e totul pierdut. Insa nu mai cumpara barza, sunt proaste rau .
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
aditzaC spune:
am inteles Magdi ....gata sefu '.....vb ta pana nu vad rosu nu pot zice NU .Astept ..nu stiam ca barza adevarata vine doar cu sure chek
aerlilian spune:
Araceli , si eu m-am pricopsit la un moment dat cu un chist hemoragic din cauza stimularilor...Felix mi-a recomandat atunci sa iau tinctura dim mladite de zmeur si m-a ajutat foarte mult...Chistul e posibil sa dispara imediat dupa cm.Iar daca iei tinctura, important e sa o faci pana la ovulatie.Dupa aceea nu mai este ok...
Magdita, Aditzu , eu am facut barza in ziua 28 si am vazut a doua liniuta roz pal...Tin minte ca l-am fotografiat si i l-am trimis Georgiei pe mail, iar ea l-a tinut pe desktop multa vreme...Deci eu nu mi-am luat teapa cu barza, asa ca inca mai sper pentru tine, Aditza...
aditzaC spune:
fetelor ...declar ziua 1 de cm ....... ..asta este !
merg inainte cu incredere si speranta ....va multumesc pt sustinere