Buna dragelor , vreau sa-mi vopsesc parul in seara asta dar sunt pe "stop" si cica nu se prinde vopseaua bine in perioada asta . E adevarat sau nu ?
Alina eu nu am tinut niciodata cont de asta..deci m-am vospit "pe stop" si s-a prins vopseaua.
Mai asteapta pareri in schimb ca pe mine si coafeza m-a intrebat dar pe la mijlocul procesului de vopsire. ![]()
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Decolorantul sau vopselele in culori mai deschise ( blond) decat culoarea naturala se prind mai greu pe stop si asta am descoperit accidental pe parul meu .
ideea e ca pe stop pielea e usor diferita,mai sensibila,mai umeda,se secreta mai mult sebum(da nu-i o regula).. si de ex. daca te faci blonda, risti ca radacina sa nu se decoloreze la fel sau sa-ti arzi pielea capului mai rau decat in alte zile...mie de ex in perioada cu pricina mi se incurca parul mai rau si transpir mai rau pe ceafa,evit sa ma vopsesc in alea 3 zile,doar doamne fereste daca nu o fi cu adevarat nevoie sa o fac
atunci ma risc!
Verificat pe propria piele: realitate!!
M-am vopsit si nu s-a prins. 
Adica a fost culoarea vruta, dar de o intensitate slaba. Asa ca de atunci stiu sa evit perioada cu pricina.(asta depinde de la caz la caz) ![]()
MIT!!!!!! m-am vopsit de multe ori in aceea perioada, chiar blond si a prins super, nu mi-a ars pielea capului si nici nu am avut "senzatii aiurea"
probabil depinde de fiecare organism in parte!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007