Eu ii fac compoturi puiului meu, de caise, piersici, cirese, visine, corcoduse mai nou. Acum as vrea sa ii fac din struguri.
Reteta e urmatoarea:
Pun fructele intr-un borcan de 800g, adaug putin zahar (poti pune zahar brun), apa cat sa acopere, inchid borcanul si le fierb timp de 1h. Las borcanele sa se raceasca in apa care au fiert, se pot consuma imediat
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
si noi facem compot ptr iarna,anul acesta am facut doar de caise si piersici,poate fac si de gutui,ca sunt f bune dupa ce mananci carnea de porc,iti mai ia greata;dupa ce au inceput sa clocoteasca le mai las 10 min si ies super bune,niciodata nu mi s-au alterat,si le las in apa sa se raceasca si pe urma le scot.
pofta mare si spor la treaba!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN