Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 22
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Normal, cine mai are privilegiul de a tot fi in campanie electorala de niste ani de zile incoace, de a participa la toate balciurile si de a-si lansa candidatura pe bani publici?!? |
De ce, ti se pare ca ceilalti au lipsit de pe la balciuri? N-am stat sa-i numar, dar i-am vazut si pe ceilalti, prin hore, la fel de voiosi...cat despre campanie, hai sa fim seriosi: asta nu se sfarseste niciodata, indiferent de candidat.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana PSD si-a anuntat www.realitatea.net/psd-sustine-initierea-unei-motiuni-de-cenzura-pentru-inlaturarea-actualului-guvern--a-anuntat-mircea-geoana_632422.html" target="_blank">sustinerea (nici n-avea alta solutie, altfel s-ar fi facut definitiv de ris). |
Stau si ma gandesc ce o sa sustina PSD in motiunea impotriva guvernului din care au facut parte nu pana acum un an, ci pana acum o saptamana. O sa zica ca-i un guvern prost?
Cat despre PNL...nu mai e nimic de spus.
Daca as fi un vrajitor, as pune PNL-ul la guvernare. Si as pleca din tara, ca nu mai supravietuiesc decat taratoarele...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Rufus Daca as fi un vrajitor, as pune PNL-ul la guvernare. Si as pleca din tara, ca nu mai supravietuiesc decat taratoarele... |
Vai Rufus, nu stii ce pierzi: www.youtube.com/watch?v=JoIXjNg9s" target="_blank">dublarea salariilor, dublarea pensiilor ...
copiloi spune:
citat din mesajul lui iileana Antonescu afirma ca are www.realitatea.net/antonescu-spune-ca-are-propuneri-concrete-pentru-un-premier-care-sa-conduca-un-guvern-tehnocrat_632602.html" target="_blank">acordul de disponibilitate al unei asemenea persoane. Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Propunerea ar fi Klaus Johannis, primarul Sibiului
Alina
iileana spune:
Domnilor, glumiti, nu?
Ridicati la fileu niste mingi atit de usoare, incit pur si simplu mi-e lene sa ma intind dupa ele, asa ca n-am sa va repet ce partide au cistigat alegerile fluturind promisiuni mincinoase, care candidat nu paraziteaza serbarile cimpenesti organizate pe bani publici, care candidat a demisionat dintr-o importanta functie publica (si)pentru a nu exista suspiciunea ca se foloseste de logistica la care avea acces gratie ei, etc., etc., etc.
P.S. Daca nu discutati serios, nu primiti pop-corn! :))).
citat din mesajul lui copiloi Propunerea ar fi Klaus Johannis, primarul Sibiului |
Cel putin asta spun zvonurile :).
Pina una-alta, au inceput dezertarile: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6246196-update-2-trei-deputati-senator-din-pnl-racolati.htm
Tactica de racolare e cea uzuala: http://www.inpolitics.ro/articole/47547/Incredibil-PDL-cumpara-parlamentari-ca-la-piata.html
(Deh, au ales si ei sa "imbogateasca" un partid care li se potriveste, bogat in oportunisti, sarac in caractere :).
UDMR, pragmatic as usual :))): va vota motiunea.
Mai vedem ce-o mai fi...
Edit: ca uitasem tocmai visina de pe tort. Sau bomboana de pe coliva? :)
Sondaj CCSB: In turul 2, Basescu pierde indiferent de oponent.
Triunghiul portocaliu *
copiloi spune:
citat din mesajul lui iileana Tactica de racolare e cea uzuala |
Nitzica exemplificare, cand Flutur umbla prin sate sa cumpere voturi
Drept rasplata pentru munca depusa, va fi www.evz.ro/articole/detalii-articol/870077/Flutur-seful-campaniei-lui-Basescu-/" target="_blank">seful de campanie al lui Basescu
Fac si ei tot ce le sta in putinta
Alina
iileana spune:
Flutur? . Da, merita. Acuma sa vezi dantelarii din oi pe dealurile patriei... o splendoare...
Tocmai l-am ascultat pe Antonescu la Guerrilla. Flacaii astia l-au luat la intrebari frontal: daca-i adevarat ca "pretul" de cumparare al parlamentarilor liberali de catre PD-l a variat de la 50.000 euro + o masina pina la 200-300.000 euro. Si despre Johhanis l-au intrebat.
Bai, nimic, da' nimic n-au scos de la el... N-a confirmat/infirmat nimic.
Clar, n-are cum fi presedintele Romaniei, n-are pic de apetenta ptr sopirle...
citat din mesajul lui xenocid Arde'i la vot |
La Oprescu a gresit. Alalalt ochi tre' invinetit :). Stingul.
Pe mine m-a ingrozit de-a dreptul discursul lui de lansare. Asemenea populism gretos si agresiv si cu iz de anii '50 io n-am mai vazut de mult. Oare chiar gindeste ce spune?
Ma intreb ce-as face intr-o ultra-nefericita ipoteza de tur 2 Oprescu-Basescu... ....
P.S. Ce-am mai citit si m-a amuzat: O întrebare pentru relansatul zilei :).
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Ma intreb ce-as face intr-o ultra-nefericita ipoteza de tur 2 Oprescu-Basescu... .... |
Adica institutul lui Alin Teodorescu (Oprescu) ii comanda institutului Cameliei Voiculescu un "sondaj" si tu intri deja in panica vazand rezultatele? De ce nu citezi si Saptamana pe scurt din Romania Mare unde adevaratele servicii secrete dau adevaratele rezultate ale adevaratelor sondaje.
Vad acum ca Boc isi asuma raspunderea pe legea pensiilor. Excelent!
iileana spune:
Xeno, nu vazusem, frate, nici un sondaj. Era o intrebare pur ipotetica...
P.S. Bineinteles ca nu se va ajunge intr-o asemenea situatie, in turul 2 intra Antonescu.
Edit: a, cred ca te referi la sondajul din Cotidianul. (Nu stiam cine e in spatele lui.)
Sondajul acela zice ca Geoana intra in turul 2.
Asa ca nu-ti inteleg postarea. Si nici ce legatura are ea cu mine.
Dar, nah, poate ca ai si tu supararile tale, poate ca iti pregatisei poanta cu Romania Mare si n-aveai cui sa i-o trintesti in fata, poate ca...
Triunghiul portocaliu *