Criza barbatului de 40 de ani sau altceva?(2)
Raspunsuri - Pagina 21
larissa_79 spune:
danny, sunt tati care ar sta in contiunuare cu mama copiilor doar pentru cu copii. Sincer cred asta. Avand in vedere cat si-a dorit copii e si explicabil, plus comportamentul exemplar fata de ei. Din discutiile anterioare am ineles ca el nu concepe sa traiasca fara copii ba chiar ii ceruse la un moment data Iliei custodia copiilor. Plus ca Ilia a si spus ca se simte neiubita. E o situatie grea, tare grea. Sa speram ca pentru el e ceva pasager si isi va reveni. Din punctul meu de vedere insa....Ilia nu poti sta la nesfarsit intr-o relatie in care te simti neiubita. Exista si alte solutii. Va puteti desparti dar hotari in acelasi timp sa petreceti cat mai mult timp impreuna cu copiii, puteti ramane doi buni prieteni care fac totul sa le fie bine copiilor. Fiecare pe drumul sau insa. Oricum se discuta inutil de amanta, de visele ei...urmaririle ei etc. Voi doua nu sunteti rivale. E vorba de tine si el aici. Problema e cu voi. I se da atat de multa importanta. Si pana la urma conteaza atat de mult ce urmareste ea? Daca ea se retrage acum din joc ai fi mai fericita? Tot neiubita si neimplinita te-ai simti! Pentru ca problema nu e cu ea e cu voi, e cu el. E sub demintatea ta de femeie minunata sa te interesezi atat de mult de amanta in loc sa iei taurul de corane si sa faci ceva! Eu n-as accepta ce accepti tu in momentul de fata nici daca as avea 10 copii acasa. E sub demnitatea mea, repet! Daca prin prezenta fizica e cu tine dar cu sufletul e la amanta tu in momentul de fata ai mai putin decat ea.
O masina buna, o casa frumoasa, un barbat acasa...ce sunt astea in comparatie cu iubirea din sufletul unui om pentru tine? Am zis...daca...ca nu stim daca o iubeste...Trebuie sa afli.
Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
balanta spune:
ilia, citind ce a scris larissa...tu de fapt il mai iubesti?
...nu ca tata, ca sot, ca amintiri, ....il mai iubesti
larissa draga, "O masina buna, o casa frumoasa, un barbat acasa"...sunt suficiente motive pt unele femei mai ales daca mai ai si copii cu el...oricum in timp iubirea se estompeaza...citeste statisticile si ai sa vezi ca familiile longevive sunt cele in care primeaza interesul material si nu cele care se formeaza din dragoste...nu o spun eu ca si eu la varsta mea tot dupa cai verzi pe pereti alerg
larissa_79 spune:
A...balanta normal ca sunt multe femei in situatia asta. Io m-am casatorit din dragoste insa si suntem in continuare bine. Facem luni 7 anisori! Si nici nu ne-am studiat prea tare pana ne-am hotarat...vreo 4 weekendu-ri. Eu insa pe Ilia nu o vad sa faca parte din acea categorie ( pentru care sa conteze materialul). Face acum o incercare pentru copii dar nu prea ii reuseste. E o visatoare Ilia si pune mare pret pe iubirea dintre parteneri. Si cred sincer ca daca va simti cu adevarat ca el nu o mai iubeste va renunta la tot.
P.S Ai mei parinti tot din dragoste s-au luat si-s bine si acum. De altfel tatal meu a zis o data o vorba pe care nu o uit " Am eu multe defecte..( cine nu are, nu vobea de ceva major) insa nu mint si nu mi-am inselat sotia!" Deci sa nu generalizam ca toti inseala, ca toti au crize, ca toti convietuiesc fara iubire. Sigur fiecare iubire cu etapele ei firesti si normale. Eu nu le numesc estompari ale iubirii ci un alt mod de manifestare.
Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/