Gravidute&Mamici de IASI (102)
Raspunsuri - Pagina 3
amir10 spune:
Buna fetelor,
La multi ani tuturor Mariilor, sa fiti sanatoase si fericite. Noi ieri am fost la eco, ne schimbam culoarea la carucior, mai nou cica e baiat.
Pt ramona_as, ai vrut tu cezariana sau asa ti-a recomandat dr. M? Ca eu merg tot la el, as vrea sa nasc natural, dar nu stiu daca vine... Chiar daca fac cezariana, as vrea macar sa fie la termen, nu cu programare, ca bebe vine cand e gata, nu dupa programare. Nu am apucat sa vb asta cu el, asa ca sunt putin nelamurita. Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc.
22
ramona_as spune:
LA MULTI ANI MARIILOR!
Da eu am mers cu ideea de a face cezariana de la bun inceput si i-am si zis ca atceva nu vreau. si mai ramane sa ne facem programarea;as putea sa nasc si normal zic eu, dar nu vreau.
iulia-stefy spune:
Ani, eu zic sa-l lasi fara PAmpers si sa-l speli de mai multe ori cu apa cu care ai oparit o lingura de tarate.... la o ceasca de apa... La noi a dat rezultate miraculoase, unde nimic nu a dat rezultate.... Dar cea mai importanta e baia de aer... ca s-o citez pe pediatra... Aerul face mult....
amir10, de-ai sti ca acum 3 ai asa gandeam si eu... si desi am vrut natural... medicul m-a programat la cezariana... ca era mare copilul... Si in ziua cea mare... cand eram programata, dimineata mi s-au rupt membranele ca asa a vrut micuta... si pana la urma am nascut natural... tot ca asa a vrut ea... Si la 4 kg am putut natural... Au fost mai multe imprejurari care au dus la asta.... Asa ca pana la 40 de saptamani mai e timp.... Ai sa vezi ca va veni pe lume exact asa cum vrea el.... Capul sus si ai incredere in DD ca va face el sa fie bine.
Lacramioara si Stefania Iulia
Celia spune:
La multi ani, tuturor celor care se sarbatoresc de Sfanta Maria!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa mamici....peste 2 sapt e ziua de nastere la copii nasilor si pt cea mare am vrea sa ii luam cadou un set pt pat cu THOMAS(e preferatul ei)...dar nu gasesc in magazine... am fost in carrefour, selgros si nu am gasit ... pe unde sa mai incerc???????????????? |
In magazine nu gasesti asa ceva,iti zice o mamica de baietel pasionat de Thomas.
Am vazut intr-o perioada pe quelle.ro dar mi s-au parut scumpe si n-am luat. Acum nu stiu daca mai sunt,poti intra sa vezi,dar nu stiu daca ajung asa repede. Daca le au pe stoc in Romania,s-ar putea sa ajunga.
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DANIELA! Cu intarziere,dar...mai raspunde si tu la telefon.
LA MULTI ANI MARIILOR!
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Anilansa spune:
sunt terminata, de nervi si de lacrimi
- am fost la pediatra... sunt doua variante: 1. sa fie piscat de i insecta si 2. sa fie FURUNG
de ce sunt doua variante: la el nu are cap aceasta bita dar e foarte tare
mi-a dat antibiotic... sau a zis sa ma duc la Sf Maria la Chirurgie.... am zis ca iau antibiotic dar la spital nu ma duc cu el
NUMAI EU SUNT CEA CARE SA SPERIAT DIN TOATA FAMILIA ... TOTI AU ZIS: LASA CA, CU ANTIBIOTIC TRECE... ISI REVINE EL CA E BARBAT
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Katyuscha21 spune:
buna fetelor in sfarsit si eu pe aici de cand nu am mai fost...de mult.
ce mai faceti?cum sunteti?
noi suntem cand mai bine cand mai rau dar mai tot timpul rau ca ma doare capul,burta si spatele de nu stiu pe unde sa o apuc da ce sai fac mai e un pic si gata
Alexandra 30 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 10 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui Anilansa sunt terminata, de nervi si de lacrimi - am fost la pediatra... sunt doua variante: 1. sa fie piscat de i insecta si 2. sa fie FURUNG de ce sunt doua variante: la el nu are cap aceasta bita dar e foarte tare mi-a dat antibiotic... sau a zis sa ma duc la Sf Maria la Chirurgie.... am zis ca iau antibiotic dar la spital nu ma duc cu el NUMAI EU SUNT CEA CARE SA SPERIAT DIN TOATA FAMILIA ... TOTI AU ZIS: LASA CA, CU ANTIBIOTIC TRECE... ISI REVINE EL CA E BARBAT Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
nu stiu ce sa zic ca imi pare ft rau pt puiul tau mic dar eu cred ca e furung.este rosu si duce ca,capul sa fie al sau roz?
Andrei al meu a avutfurung la ureche,avea o luna jumate si mergeam la controale cu el si doctorita il consulta imbracat si cu ,caciulita pe cap si zicea ca are otita ca ii apasa pe urechea care avea furulgul si avea cica otita si cand m-am uitat eu mai bine la urechea lui saracul era umflat si facea temperatura,si cand am fost din nou a luat si la stors la ureche ca si cum din otita sa transformat in furung si nu la ajutat deloc ca la stor mai tare ia facut rau si m-am dus acasa si iam pus cartof ras prin razatoare la ureche si ia tras puroiul cumana,gemea saracul de durere si am fost la spital la pediatru cu el la maternitate(cuza voda)si cand sa uitat la urechea lui sa speriat a zis ca noroc ca am venit,ca altfel ajungea la creier puroiul si murea copilul.si ia dat antibiotic intravenos mai bine de o saptamana si ia trecut.imi venea sa o strang de gat pe doctorita aia si acum daca as vedeao as scuipao in ochi.cu siguranta o stiti lucreaza la policlinica de langa olimp o cheama RADU si nu mai stiu cum.da si astai cu doctorii.
multa sanatate si aveti grija de voi
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui Anilansa sunt terminata, de nervi si de lacrimi - am fost la pediatra... sunt doua variante: 1. sa fie piscat de i insecta si 2. sa fie FURUNG de ce sunt doua variante: la el nu are cap aceasta bita dar e foarte tare mi-a dat antibiotic... sau a zis sa ma duc la Sf Maria la Chirurgie.... am zis ca iau antibiotic dar la spital nu ma duc cu el NUMAI EU SUNT CEA CARE SA SPERIAT DIN TOATA FAMILIA ... TOTI AU ZIS: LASA CA, CU ANTIBIOTIC TRECE... ISI REVINE EL CA E BARBAT Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
pai imi dau seama ca tu ai fost singura care sa speriat ca esti mama si stii prin ce trece copilul tau dar ceilalti eee ii trece.nu cumva ti-au zis ca "ee pe vremea mea se pune niste varza si gata trecea"?
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica