Gravidute&Mamici de IASI (102)
Raspunsuri - Pagina 16
aeperju spune:
E tare bine ca reusiti sa scapati de pampersi. Al meu nu vrea si pace. Am tot intrebat la cresa si imi spun ca sta pe olita si cateodata chiar face. Acasa am tot incercat sa-l asez dar nu vrea, fuge de parca-l arde. Mai incercam. Poate reusim, ca tare s-au mai scumpit pampersii astia. Si oricum de acum e baiat mare trebuie sa inceapa si el sa faca la olita.
----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Kriss..... la toate ne pare rau ca tu si Ale treceti prin asta! Stiu ca e fff greu dar ia-ti inima in dinti si "ia taurul de coarne"! Nu crezi ca e mai bine pentru amandoua?! Scuza-ma daca m-am bagat cu bocancii, nu asta mi-a fost intentia! Eu cred ca incertitudinea "omoara" sufletul! E greu sa traiesti in asteptari, sperante, vorbe....si nimic concret! Sunt sigura ca lucrurile sunt mult mai adanci si mai dureroase decat sunt spuse....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Kriss ... imi pare foarte rau, nu cred ca sunt cuvinte care sa te ajute... tati (sotul) nu e perfectiunea intruchipata... dar incearca, are si el momente cand o da in bara dar mergem mai departe.
suntem la inceput ...avem si noi momente grele nu pot spune Nu ca nu totul e roz ... dar incercam sa le trecem
tot ce pot sa iti zic: FRUNTEA SUS, PRINTESA TA E CEA MAI IMPORTANTA, LUPTA PT EA SI VIATA ITI VA FI PLINA DE FLORI SI BUCURIE ... CAND AI SA VEZI CA O SA REALIZATI MULTE IMPREUNA

poate ne vedem la durau... mi-ar face mare palcere
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Emma...si noi suntem la stadiu asta cu pampesul Mi-a pisat si kk-at toata casa! Il pun pe oala/wc si daca il nimeresc face, dar daca il apuca pe undeva ii da drumu fara remuscari! Mi-e asa ciuda! Si nu l-am bruscat/certat! Pur si simplu e comod!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
mamici,ati incercat cu niste olite mai haioase? poate o sa li se faca placere de stat acolo. nu ma refer la din alea care canta ca imi inchioui ca sunt scumpe tare..a mea are una la vreo 70 lei in genul asta.poza e de la 10 luni! de atunci am tot pus-o si ii placea la nebunie sa stea si sa se joace cu olita aia.si acum o mai are. noi avem mai multe ca e casa mare, cam 4-5:)acum am luat mai simple, din alea cele mai ieftine,ca acum e mare..
A mea chiar sta cateodata prea mult, ca ma enerveaza de acum cat stau langa ea..e genul ala cred, care isi ia presa la baie si citeste o ora:))acum se mai uita la tv in timp ce face..
Cred ca la un moment dat o sa vedeti ca nu vor mai vrea cu scutec ei insisi..a mea asa face, face panarama cand vreau sa ii pun scutec cand mai iesim prin oras.mai ales ca daca se uda acum e mai frigut..si uite asa car dupa mine servetele umede, alti pantaloni, sosete sau ciorapi lungi..
Alina, Emma, stiti voi, nu inima comanda pe cine iubesti si de cine te indragostesti..mai ales ca nu era asa, asa e de cam 3 ani..si mereu am mers pe principiul ca mai bine rezolva decat sa strici. asta fac(mai bine zis faceam)in fiecare sapt..era ocupatia mea, dar cand e vb de tine..e cumplit de greu.daca as putea sa il scot din inima, ar fi ideal. dar nu pot, sunt mai sentimentala de felul meu, ne cunoastem de 9 ani..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
inutsa spune:
ramona nastere fara "peripetii", recuperare usoara si un bebe sanatos si papacios
.
katy nu m-am suparat.
kriss putere sa treci peste toate 
Despre sot ce sa zic... sta cu fata, se joaca, ies la plimbari, dar cand Bia plange intruna... nu o poate calma si e jale, se enerveaza si el. Mi se pare puerila reactia lui, ca nu ai cum sa te enervezi pe un bebelus, dar asa e el, ii sare repede tandara. Nici nu mai zic ca, de cand s-a nascut Bia, nu prea a stat cu noi din lipsa de timp. Era mai tot timpul cu fel de fel de treburi, venea pe 1-2 ore acasa si pleca, seara ce statea cu noi tot timpul. Iar cand a plecat din tara si-a regasit fata gangurind deja. De cand am revenit in Iasi vede si el cum e cu bebe si a cam dat cu fruntea de tavan, din cate se vede
. Incet-incet se obisnuieste si face progrese. Ieri a adormit-o leganand-o, ce mandru era
, se uita la ea si se minuna
. Mie imi e mai usor pt ca ii sunt mama, mai am si ceva experienta cu nepotii, am mai citit etc, pt el e mai greu. O sa preia si el carma ingrijitului pt ca nu o sa aiba incotro, eu din octombrie incep scoala, sa-l vad atunci ![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
iulia-stefy spune:
lorex, ma bucur ca acum ai reusit. Spor la citit.
Katy, tu ai experienta de aproape 3 ani, pe cand Inutsa e abia la inceput.... O sa invete si ea... Si eu la inceput... le faceam pe toate mai ales de dragul ei.... Acum sarcinile se impart... Dimineata de obicei e cu tati, ca eu plec mai devreme, el o trezeste, o spala, o hraneste, o imbraca si o duce la cresa.... Dar de obicei in restul zilei.... adica dupa ce vin de la serviciu si o iau de la cresa sta mai mult cu mine....
Ani, sa stii ca la noi bine la iritatia de la fundulet a facut si apa de tarate.... Foarte bine si repede a trecut.... Cum mai e cavalerul? Un
sa-l lase dintisorii. Distractie placuta la munte.
Locul de joaca se numeste Stanley, dar nici eu n-am mai fost pe acolo de mult...
Kriss, capul sus. Inafara de printesa ta, nu merita sa palngi pentru nimeni altcineva. Pentru Ale merita sa faci totul, ai sa vezi ca o sa fie bine. Dar e greu... 

Distractie palcuta la munte.
Emma, o sa se obisnuiasca el. Ai grija... ca noi ne consumam uneori mai mult decat ei....
Cu olita... la noi a fost intai jucarie, palarie... si apoi s-a asezat pe ea... Daca nu e pregatit, nu are rost sa incerci.... Incearca sa il faci "prieten" cu olita.... Cumatra mea i-a desenat ochisori... a lipit desene colorate....
Alina, baietii sunt mai comozi in general... Foloseste bicarbonat pe unde a pisat si dupa ce se usuca pata il aspiri... Nu ramane patat si nici mirosul nu ramane... La noi covorul era leopard... cu pete albe de bicarbonat... dar dupa o saptamana.... s-a rezolvat...
Kriss, si Stefy sta pe olita uneori... Eu am mutat olita in baie... si o las si ii spun sa ma strige cand e gata.... Acum invatam sa ne stergem... Ca deja e fetita mare si doamna la cresa nu mai are timp... zic eu...
Inutsa, multa bafta sotului.... la leganat.... Incet, incet se va obisnui el... ca doar cate fete are tata?
Lacramioara si
Stefania Iulia
kriss79 spune:
eu intre timp am fost la o comedie la mall![]()
deci, eu propun sa ne adunam la STANLEY PARk.nu pot da link ca se consid. reclama. dar dati cautare pe net dupa stanley park iasi.aveti acolo, cine nu a fost, poze si alte informatii..
Acolo probl. e sa nu fie petreceri si sa fie rezerv. Poate intra Daniela ..o rog sa se intereseze ea cand ar fi liber..joi, vineri..programul acolo e de la 17 la 22, iar samb-dum..daca preferati..e de la 9.
ce spuneti?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Alina, baietii sunt mai comozi in general... Foloseste bicarbonat pe unde a pisat si dupa ce se usuca pata il aspiri... Nu ramane patat si nici mirosul nu ramane... La noi covorul era leopard... cu pete albe de bicarbonat... dar dupa o saptamana.... s-a rezolvat... |
Voi sunteti tari! Noi exersam de 3 luni!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Kriss... noi vrem! Acum sa tina si vremea cat de cat-acum de ex vad ca e tare innourat!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!