Gravidute&Mamici de IASI (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

neata
ati facut careva copilului vaccinul Prevenar?are reactii naspa?
ma bate un gand..dupa 2 otite(1-iunie si 1-aug)

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Kriss noi am facut Prevenar-ul ,nu-mi aduc aminte daca a avut ceva reactii naspa...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Kriss si mie dr. Rugina mi-a recomandat pREVENAR PENTRU dAVID! iNCA NU L-AM FACUT!
Elle...ce mai zici?!
Lacra... ms de raspuns! Ia-i dus flori, bomboane?! Ce preferea, stii?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

multumesc de raspunsuri.
sunt inca in dubii daca sa ii fac prevenarul sau sa merg la un homeopat sa vad ce imi da ca sa mai evitam sa facem otite..
Nusulico, ce mai face printisorul? acusi taiati motul! mai da si tu un semn pe aici..
Al meu sot da azi admitere pt. doctorat, adica a dat dim. scrisul si acum a plecat la oral.Urm. sa intre si sa tina seminarii la orele prof.care ii este indrumator.De 2 sapt. cam sta pe acasa, dupa examen vom avea o discutie sa vedem incotro ne indreptam..poate ii vine mintea la cap avand in vedere statutul de prof/doctorand pe care il va avea..

Septembrie 2009

Mergi la inceput

Kriss dar de ce esti in dubii daca sa faceti prevenar-ul sau nu?Noi l-am facut la recomandarea pediatrei...este vreo problema cu el sau ce?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Elle...ce mai zici?!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Alina suntem bine,eu va citesc zilnic dar...Bia e bine,multumesc lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Azi sunt tare fericita!!!!!!!!! Bia nu mi-a facut deloc febra azi-noapte!!!!!!! Ziceam ca ii mai dau Nurofen, preventiv, pe la 1 noaptea, dar n-am avut cui , caci zmeurica mi-a dormit de la 22h pana la 6 dimineata si nu am trezit-o la 1 noaptea sa-i dau medicamentul. De fapt, si eu dormeam tun la ora aia. Daca se trezea in timpul noptii pt papa, i-l dadeam. Dar asa... Deci, am trecut cu brio peste vaccin. Ar mai fi urmatoarele 48 de ore sa o supraveghez, dar daca primele 24 ore au decurs bine, nu mai am de ce sa ma ingrijorez. Doamne, ce fericita is, zici ca am castigat la loto
Azi am pus la spalat hainele Biei, dar am scapat si niste dresuri de ale ei, rosii. Si cum credeti ca mi-au iesit celelalte haine? TOATE ROSII, ROZ SAU SPALACITE . Cateva haine nu o sa le mai putem purta ca sunt "tarcate" rau de tot

Emma multumesc de sfat

Aly multumim . Sper si mai departe sa creasca la fel de frumos

Katy multumesc . Creaturile alea sunt de speriat doar in poza, in realitate poti sa le tragi de coada si nu-ti fac nimic

Lacra merci de laptic. Incerc sa nu ma stresez, dar, cum e primul copil, toate sunt prima data, sunt noi. nazbatioasa sa nu ia boala.

Alina multumesc . Peste vreo 2 sapt ne luam canapea si o sa fie gata atunci amenajarile. Pan'atunci numai bine-ti pregatesc painea si sarea

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Kriss dar de ce esti in dubii daca sa faceti prevenar-ul sau nu?Noi l-am facut la recomandarea pediatrei...este vreo problema cu el sau ce?

e doar pt. anumiti microbi si ca si orice alt vaccin, contine bacterii care le bagi in corp.eu de ex, baba cum sunt, am avut de la un simplu antigripal niste reactii naspa timp de o luna si ceva pe care nu le doresc nimanui..am auzit si de reactii naspa la unii copii, insa dep. de organismul fiecaruia cred. si, se face doar daca esi "predispus" la a face otite..am sa ma mai interesez..poate intai mergem la homeopat sa vedem ce ne recomanda. stiu pe o fetita care dupa un tratam. homeopat nu a mai facut otite.cred ca e mai ok, decat un vaccin..

Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss...poate se indreapta lucrurile! Stii tu- timpul le decide pe toate!
Inesa...bine ca e bine fetita!

Azi Matei a implinit 4 luni! Nu stiu cand au trecut asa repede!

Fetelor o intalnire ceva???????????????!!!!!!!! Eu sper la o evadare, fie si de 2 ore!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

kriss tinem pumnii sa reintre lucrurile pe fagasul normal

aly LA MAI MULTE LUNITE LUI MATEI

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La mai multe lunite, Matei! Alina ai cavaleri....

Ani, si Stefy a fost agitata noaptea trecuta... dar nu stiu de ce ... a miorlait din ora in ora.... cred ca visa ceva urat....

Kriss, din cate zicea pediatra Stefaniei niciunul din copii la care a administrat dansa Prevenarul nu a avut nici o reactie adversa... Si nici la Stefy nu au fost. Nici n-am simtit ca a facut vaccin si la noi au fost multe belele la toate vaccinarile anterioare.... Noi am facut dupa doi ani si am facut o singura doza. Mie mi l-a recomandat medicul imunolog tinand cont ca megre in colectivitate, ca altfel nu il faceam, dar sa stii ca nu a facut nici o otita si nici pneumonie... Am citit o groaza de chestii despre vaccinuri pana m-am decis sa il fac.... Asa sunt eu... ma decid greu... mai ales cand e vorba de Stefy...

Alina, si mie tot dansa mi l-a recomandat.... si merg pe mana dansei de multa vreme.... si a fost ok.

Inutsa, ai vazut ca a fost bine. Stiu cum e... Iar la noi chiar au fost probleme.... Stefy a facut febra 40.5..... Dar la ea reactiona stafilococul cu vaccinul... dar eu de unde sa stiu ca-l are si ea... Abia pe la 11 luni l-am descoperit.... de fapt a iesit singur...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput