Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
O pup si pe Adimercedes si ii doresc succes cu organizarea petrecerii Lisei 

Si mi-am mai amintit de Ellenuta care baga legume la greu ca sa o ajunga din urma pe Ralu cu pregatirile de iarna 

Cea mai fericita
39 + cu 
AMR 4 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
lutoniana spune:
Iulika nu se mai satura de Bruculica 
, nepotelul e si el bine.....si tu zici ca din cateva contractii a fost totul gata, asa ?
Stiam eu ca e floare la ureche ![]()
....

Cea mai fericita
39 + cu 
diamar78 spune:
Luto, te-ai hotarat la un nume de fata? Uite niste nume din vietile sfintilor: Ana, Anastasia, Anisia,Cecilia, Ecaterina, Elisabeta, Irina, Lucia
(13 decembrie), Melania, Natalia, Paula, Tatiana.
36+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Acum ma bag si eu in patut si mai vreau sa spun ca am scris tot din memorie. Daca am omis ceva va rog sa ma iertati, dau cate o prajiturica tuturor fetelor care au intrebat de mine si celor carora nu le-am raspuns cate ceva cu toate ca mi-ar fi placut.
O pup cu drag si pe mama noastra si a lui Dragoselu'
Am mai vazut ca s-a activat in ultima vreme si unombun, ca Techiluta ne mai scrie intre o alaptare si un scancet cristalin
si ca mami de Chiara e prezenta zi de zi langa noi ca o finuta ce se afla 
Cea mai fericita
39 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Luto, te-ai hotarat la un nume de fata? Uite niste nume din vietile sfintilor: Ana, Anastasia, Anisia,Cecilia, Ecaterina, Elisabeta, Irina, Lucia 36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007Doamne ajuta pe toata lumea! |
Esti o draguta
ce lista frumoasa mi-ai pregatit....Imi place Natalia ...dar trebuie sa il bagam in sedinta, la vot Cea mai fericita
39 + cu 
lutoniana spune:
Fetelor multa bafta maine la nascare si daca apar si surprize cu atat mai palpitant va fi 

Hai Miha !!!!!
Hai Anco !!!!!
Asteptam vesti maine 

Cea mai fericita
39 + cu 
devylla spune:
Am ramas datoare cu niste restante.
Melania,Raluk va multumesc din suflet pentru urari!
Iulika promit fata draga ca ma apuc sa povestesc cate ceva.Acum sunt cu ochii in pioneze,aseara Lisa a avut concert.O cam supara colici si cred ca mi-am dat seama de la ce...tocmai aseara m-am infructat cu fanta.Deci acidul bata-l vina.
Fetele care doresc sa nasca natural.Eu va zic ca experienta mai frumoasa nu exista.Intr-adevar epidurala te ajuta sa scapi de dureri.
Insa si aceste dureri nu sunt atat de crunte.Am nascut de doua ori natural,si as face-o si pentru a treia oara fara sa ma gandesc.Prima nastere a fost foarte grea,16 ore de travaliu,ultimile 4 petrecute pe masa,bb era cu fata in sus si drept urmare nu aluneca...doctorul tragea de mine in toate partile...ce sa zic...eram sleita de puteri.
La nasterea Lisei stiti cursul evenimentelor,daca n-as fi avut perfuziile,nasteam sigur mult mai curand.Dar chiar si asa,de la scoaterea perfuzilor mai mult de 2 ore n-a durat.
Doare,dar satisfactia este imensa.
Cui ii e frica de durere poate opta pt epi![]()
x_ggg spune:
Neata, fetelor!!! cand imi vad AMR-ul ma apuca batzaielile...dar cand il vad pe al vostru....brrr..
Parca astept sa treaca timpul mai repede.... ma uit la pozele voastre zilnic si cand vad atatia bebei frumosi iar ma ia plansul....
...cred ca eu am depresie pre-partum...![]()
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
35+ cu
- Rares Costin
AMR 5 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
Dana15 spune:

ANCO

MIHA

Dana 35s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi