America (175)
Raspunsuri - Pagina 19
ocebine spune:
N-as putea sa fac HS...am admiratie pentru cei care reusesc asta...Ramona, m-ai molipsit cu siteul la Pioneer Woman...sincer nu stiu cum femeia aia se descurca cu atitea lucruri (parca ziua ei are 35 de ore, nu 24)...eu as fi capitulat de mult.
N-am nici pedagogie in mine, nici rabdare si nici timp...
Ai mei sint la scoala "secta" (la ortodocsi) dar nu se inghesuie teribil religia in ei...v-am mai zis, Alex a facut complaint ca le-a schimbat preotul si asta nu-i asa quiet ca cel dinainte, deci nu mai poate sa atipeasca la slujba (o data pe saptamina) Nu se interfereaza cu predatul celorlalte materii deloc (fara creationism, samd).
Ce ma necajeste pe mine aici e neseriozitatea...tipic greceasca (sa vezi ca mi-o iau pe ceafa pentru incalcare de regulament). Zic ca incep la 10:00AM...asta inseamna undeva intre 11:00 si 12:00...posibil in cel mai fericit caz 10:30.
Anul asta e sedinta cu parintii seara, anul viitor facem dimineata...serbarile sint peste masura de multe...ma rog...per total sint multumita (dar eu am ambitii maruntele).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Panteruta, nu stiu cum e la Houston, dar noi avem frunze rosii toamna (nu ca in nord, dar am un sweet gum in curte care se face o nebunie!) si sint flori in bloom primavara. In fata casei am un Bradford Pear, ala trebuie sa zboare ca l-au facut ferfenita vinturile si furtunile texane.
Iarna asta nu vazuram zapada, dar cu un an inainte a nins in vreo trei rinduri. In ziua in care s-a intors sotul meu din Ro a fost snow storm in toata regula. A nins cu niste fulgi imensi, in scurt timp s-au facut cel putin 20 cm de zapada. E drept ca pina seara era mocirla si s-a dus repede. Adica n-ai timp sa pui de un om de zapada, ca se topeste deja.
Din punctul asta de vedere nu mi-e dor, poti oricind sa iei o vacanta iarna in locuri cu zapada.
Multumesc pentru ideea cu HS, o sa iau legatura cu grupul asta sa vad ce zic si ei. Mi se pare un pas imens, mi se stringe stomacul numai cind ma gindesc la pasul asta.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Bostonul e frumos, dar e scump al naibii. Vad ca pe aci lumea e plina de bani , nu prea se comenteaza cost of living ci doar dc. e frumos :) Eu niciodata (vorba cu never say never) nu o sa prefer sa ma mut intr-un loc frumos dar scump, unless I make more than 200K/year (minim). WTF, oricum muncesc tot timpul si nu ma duc nicaieri, daca dau toti banii de chirie, nu imi mai ramane nici de tren sa vad minunatele peisaje. Macar sa imi pot permite o casa si o scoala cat de cat. Din aceste motive, in conditiile in care as gasi job decent, eu as alege TX si nu Boston. De ex Houston, e aproape de ocean, mie imi place. M-as duce acolo oricand. Noi aci in Indiana, fiind frustrati ca zice lumea ca suntem "fly over" zicem "I live in Indiana so I can afford to visit California" :) |
Ruxij....dupa NYC (sau LA) orice ti se pare mai ieftin (ma rog, nu castelele Ramonei de pe valea Loirei). Eu sufer de un soi de claustrofobie...tre' sa fiu pe Coaste neaparat altfel simt ca ma sufoc. Eu sint si infernal de incapatinata sa nu plec de pe East Coast (absolut fara motiv)...cred ca cel mai departe m-as muta undeva in CT
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Ciufuletz nu stiu cand mai ai timp sa respiri! Dar te admir ptentru felul in care faci fata cu brio programului!
Si acum surpriza, ca sa mai detensionam atmosfera:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3909216359/
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3909999982/in/photostream/
Mister a inceput sa paseasca de ceva vreme, prinde curaj pe zi ce trece. Merge in patru labe demult, de pe la 5 luni:))
Ramonel imi cer scuze inca o data, nu am vrut sa fiu indiscreta cu quote-ul ala.
Krissy, zau nu are sens sa te superi asa, sunt sigura ca Andrada a facut ceea ce a crezut ca e mai bine atunci. Te superi chiar degeaba, ca sa nu mai spun ca folosesti niste apelative nu tocmai "dragute".
Peace everybody!
Andrada, poze, plsssss:))
Daiopri iti povestesc luni de San Diego. Mie mi-a placut mult si cred ca e o alegere f buna. Sa stii ca noi am fost in iulie si nu mi s-a parut f cald, ma rog eu veneam din Florida:)) probababil ca de aia.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui ruxij Bostonul e frumos, dar e scump al naibii. Vad ca pe aci lumea e plina de bani , nu prea se comenteaza cost of living ci doar dc. e frumos :) Eu niciodata (vorba cu never say never) nu o sa prefer sa ma mut intr-un loc frumos dar scump, unless I make more than 200K/year (minim). WTF, oricum muncesc tot timpul si nu ma duc nicaieri, daca dau toti banii de chirie, nu imi mai ramane nici de tren sa vad minunatele peisaje. Macar sa imi pot permite o casa si o scoala cat de cat. Din aceste motive, in conditiile in care as gasi job decent, eu as alege TX si nu Boston. De ex Houston, e aproape de ocean, mie imi place. M-as duce acolo oricand. Noi aci in Indiana, fiind frustrati ca zice lumea ca suntem "fly over" zicem "I live in Indiana so I can afford to visit California" :) |
Exact asa simt si eu, nu vrea sa fiu intr-un loc frumos dar scump si sa fim saraci sa nu ne [utem bucura de nimic, dar nici in Alabama nu m-as muta pt ca e foarte ieftin :)
TX e inca on the table pt ca are Aerospace Industry ce se ocupa si cu AI, asta il intereseaza cel mai tare pe omu meu.
Dar si Hawaii e on the table :)), am aflat ca GSs nu o duc stralucit in HI dar vreau sa incerc sa vedem daca putem sa traim acolo, adica inainte sa facem un pas in orice directie, vreau sa calculam cum ar fi traiul.In HI de exemplu foarte multe scoli sunt private pt ca sistemul public e la pamant si atunci trebuie sa stiu, imi permit private? imi permit chiria(asta am incerca sa o negociem in salariu cumva, daca se poate)
Sunt multe de gandit...acum parca suntem in limbo :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Hilde spune:
Sotul vorbea la scoala despre stem cell research si despre bolile cu transmisie sexuala(era parte din ceea ce preda el).Cei religiosi( nu multi totusi in zona asta) il challenge ca sa nu mai vorbeasca despre aceste subiecte dar el a insistat mereu ca ei sa inteleaga si dupa ce trec peste bariera aia ca "este interzis sa vorbim despre asta", devin foarte interesati. Apoi, cand se simt confortabil, se plang ca parintii lor nu le vorbeste despre educatie sexuala, ca ei nu inteleg ce este stem cell research dar stiu ca nu este bine...si ii trimit niste scrisori de multumire extraordinare. Trebuie sa va pun scrisoare unei fete care printre altele i-a spus sotului ca-i multumeste enorm ca a facut-o sa nu mai vada viata in alb si negru. Imi e mila de copilasii astia, ca nu sunt obisnuiti sa challange ceea ce invata de la parinti si preiau aceleasi valori fara sa inteleaga.
Puteti sa spuneti sa si sotul meu ii indoctrineaza pe cei de la college, in sens invers. De fapt el nu zice nimic rau de religie dar nu evita subiectele controversate care fac parte din curriculum.
Ramona J spune:
Pazea ca Aidan o ia la fuga!
Are dreptate Ruxij, asa plecaram si noi de la NY, dar intotdeauna e un trade-off. Ca na, life sucks citeodata!
Anamaria, castelul e la gramada, vine ieftin pe cap de locuitor. In rest ce mi-e NY, ce mi-e CT sau Boston. Daca-i bal macar sa stai la NY. Ma rog, din punctul meu de vedere - ca imi place acolo.
Cu scoala nu stiu... poate ma bat si pe mine astia la cap de ma invat sa nu misc in front cind face directoarea cum vrea ea, pina la urma poate ma invat si cu "scoala secta". Sa vedem ce zice rebela din mine.
Macrina spune:
citat din mesajul lui msl1 Legat de eurofoodmart: de fiecare data am luat "teapa" de la ei...pe linga ca am asteptat saptamini sa primesc comanda mi-au trimis si produse expirate ultima data ciocolata expirata de 1 an si cozonac expirat de vreo 5 luni pufarin expirat de vreo 3 luni etc...in plus am obs ca sint intermediari, produsele provin de la maximports de fapt care din pacate nu au site...de aceea dureaza saptamini in sir o comanda pt ca ei comanda la rindul lor produsele... cei de la http://www.parthenonfoods.com/ par mai seriosi in sensul ca sint mai rapizi si produse in termen de valabilitate dar am comandat doar o data de la ei aici inca citeva site-uri cu prod rominesti sau est europene nu le-am incercat dar sper ca sint mai seriosi: http://minosimports.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=bulgaria http://balkanbuy.com/shop/index.php?l=product_list&c=11 |
MSL, mersi ffffff mult
Eu anulez comanda la eurofoodmat. Si mie imi veneau expirate si explodate, e prea de tot.
Mersi frumos...
Ramona J spune:
Anamaria, sint si eu scared de HS. Zau ca nu ma vad facind asta! Pe de alta parte cind esti pushed against the wall faci tot felul de chestii care nu credeai ca sint posibile.
E tare Pioneer Woman, acum mi se pare ca are si o carte. I-ai citit si love story?