America (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu-i cenzura mei Krissy, tocmai zisei sa nu te superi, pe aici nu ma dau in barci moderatrice, am sters repede ca nu stiam cind o sa citesti tu si stiu si eu oricine vrea sa isi pastreze identitatile separate.

Sinzi esti mortala. (pentru orice eventualitate am pus stop payment orice in cont).

azi mi-a venit countertopul, o bijuterie fetelor, sotu a pus un papertowel pe el, gasp!!!!! n-are suflet omu asta, si apoi cica sa punem inapoi microundele in colt, i-am zis: spune-i tu lu countertop ca vrei sa ii pui uriciunea aia pe el, ca eu n-am inima.
Asta e break-deal cu sotu l-am pus sa jure ca in viata lui nu atinge countertopu nici daca faint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Arminad care e orasu ala cu stres?
Io daca ma mut plec cu geamantanu si countertopu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Uite aci suntem no 1 in revista cu pretentii
http://www.forbes.com/2009/08/20/stress-unemployment-homes-lifestyle-real-estate-home-values-stressful-cities.html

Citat:
Io daca ma mut plec cu geamantanu si countertopu.

Te credem pe cuvint. Pari deeply in love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, m-ai prins. taman acu tadeam apa la soareci ca maine e ultima ei zi aici. bine, putin imi si plang de mila ca voi fi (iar) singura, numai eu si bebe toata iarna asta care aici dureaza pana-n mai cand numai bine face Nicholas anu'.

in alta ordine de idei, Sanzi ai inceput o scoala?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

stiti proverbu...
razi tu razi...dar nu e rasu tau
gata...fug la mancat ciocolati!!!! hahahaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Ruxi multumesc mult.
Nu pot muta data ca atunci am o pauza de la tratamente, si am si eu o pasarica sa merg undeva si nu stiu unde.
Dar baiatului ia placut la Disney? Stiu ca e aglomerat si nu tin neaparat sa merg, dar ma gandeam ca daca tot suntem prin zona sa fac si motanul meu de 6,5 ani fericit 2 zile ii ajung acolo asa de gust?:)
Inca o data multumesc si mai astept opinii

I-a placut lui, el are 7 ani, dar nu prea i-a placut nici lui aglomeratia. Oricum, merita. Uite ca Ramona zice ca nu e aglomerat in Octombrie. Noi am stat si 2 h la coada la un ride si m-am cam enervat Dc. nu e aglomerat, eu zic ca 2 zile pt Disney ajung. Pt Hollywood o zi ajunge. Dc. vrei altceva in LA, nu prea le stiu, eu am fost (altadata) la Santa Monica beach, m-am mai chiombit prin magazinele invecinate pe acolo. San Diego del Mar mie imi place, e f. dragut, e o statiune mica, am stat la plaja. Nu stiu in Oct cum o fi sa stai la plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Mai Krissy, unde ma gasisi? Poate stergeti linkurile pina nu ma citeste toata po****tia globului!

Ramona, eu imi cer scuze dar nici prin cap nu mi-a trecut ca esti tu, mai ales ca habar n-am unde locuiesti si ala e un forum de Dallas. Chiar am vrut sa te ajut, ca ma vad eu in pielea ta peste cativa ani cam la fel, si am google-it "kid moved back in the class"... Acuma nu e vina mea ca ai popped-up la search... Si dupa mine, daca nu vroiai sa se stie ca esti tu autoarea mesajului, nu trebuia sa o spui aici, imi ziceai privat si stergeam imediat ... Alta data nu mai sar, ca asa m-am ales cu o cenzura de toata frumusetea .

Vad ca de fapt cam asta e la ordinea zilei: link nu, despre stim-noi-cine-Sinzi nu, speach Obama la scoala nu, asa ca ma duc sus sa dau liber din gura la omu' din dotare, pana oi mai putea sa fac si asta.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Trebuia sa pun vreun smiley, ceva! Eu am crezut ca m-ai ghicit. Nu vezi ca toate mi se intimpla numai mie? Ma rog, si lui Buflea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Andrada. Sper ca nu va suparati.

Daiopri, la distractii din astea e foarte bine daca mergi in timpul anului scolar. Daca e si in timpul saptaminii e perfect! Exact asa am fost noi. Acum vad ca nu mai primesc copiii vacanta toamna, a fost doar in anul ala. Numai texani erau prin Orlando!

Andrada, povestesti cu atita patos despre countertopu' ala, ca-i musai sa ni-l arati si noua!

Am gasit in geanta lui Alex o nota atit de draguta de la teacher, de mai sa ma ia plinsul iara! I'm in love cu tipa asta, nu alta! Sa va arat ce e-mails am de la ea, asta in nici trei saptamini de scoala. Cum sa renunt eu la asa o comoara?

Andreea, te-am nimerit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanzi lasa meeeei ciocolata si treci la raport.. hai te ca asteptam mai ceva ca pe urmatorul episod din Desperate Housewives...

Andrada acu-i musai sa pui poze cu countertopu' minune

Ramona

Gravidutele noastre pe cale sa nasca unde sunteti? dati de stire cand sa-ncepem galeria( Adriana, Bianca, pe cine uit..hmmm?)- asa de incalzire..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Legat de eurofoodmart: de fiecare data am luat "teapa" de la ei...pe linga ca am asteptat saptamini sa primesc comanda mi-au trimis si produse expirate ultima data ciocolata expirata de 1 an si cozonac expirat de vreo 5 luni pufarin expirat de vreo 3 luni etc...in plus am obs ca sint intermediari, produsele provin de la maximports de fapt care din pacate nu au site...de aceea dureaza saptamini in sir o comanda pt ca ei comanda la rindul lor produsele...
cei de la http://www.parthenonfoods.com/ par mai seriosi in sensul ca sint mai rapizi si produse in termen de valabilitate dar am comandat doar o data de la ei
aici inca citeva site-uri cu prod rominesti sau est europene nu le-am incercat dar sper ca sint mai seriosi:
http://minosimports.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=bulgaria
http://balkanbuy.com/shop/index.php?l=product_list&c=11

Mergi la inceput