America (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Ha! Citisi problema cu porcii? La voi cum e?

E la fel
Avuram ieri o pagina cu d-astea math and languageAdica sunau cam asa:x are 16 toys si ii da lui y 7 toys,cite i-au ramas?In dreapta foii era scris cuvintul toys pe care trebuia sa il copiezi linga cifra care indica raspunsul.Boon.. ajungem noi la ultima problema care zicea ca intr-un tren erau 7 baieti si niste girl.Cite girls erau daca in total erau 15 copii in tren.Pe marginea foii era cuvintul train nicidecum girls cum ma duse capul pe mine ca ar trebui.Ma certai cu copilu degeaba si pina la urma l-am lasat sa scrie cum vrea el
Mai si m-a pacalit Ioana ca in cls a 2a e ca in cla 1a si ca doar din a treia e mai greu.Imi pusesem si eu niste sperante ca respir anul asta si-mi vad de ale mele dar nu mi se arata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Arminad in clasa a treia s-a intimplat de citeva ori ca Marcu sa scrie corect si invatatoarea sa il corecteze. Am zis ca ma duc la scoala si n-am apucat. Ultima oara am trimis foaia inapoi, cu problema incercuita si am scris mare Corect. N-a reactionat in nici un fel. Si nici eu n-am follow ca mai erau citeva zile pina se termina scoala.
Alteori mie mi s-a parut ca le cere un lucru, Marcu zicea altceva si el avea dreptate, desi textul clar nu cerea lucrul respectiv. In scoala ii invatase cum sa raspunda. (stilu meu de explicat).
Vizionat poze. Anamaria ce restaurant era ala (si ala de pancake si celalt indiano-italiano-chinezesc-malaezian parea) si casutele alea de epoca sint de la Mayflower-stuff? Mergem si noi o saptamina la inceputul lui noiembrie poate ne recomanzi ceva. Am mai fost cind era Marcu mic, nu cred ca-si mai aminteste nimic.
Aidan e un ochios, cred ca atrage toate privirile pe unde se duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Anamaria ce de poze!
Ramona chiar imi pare rau de situatia cu teacher.

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui arminad

Citat:
Ha! Citisi problema cu porcii? La voi cum e?

E la fel
Avuram ieri o pagina cu d-astea math and languageAdica sunau cam asa:x are 16 toys si ii da lui y 7 toys,cite i-au ramas?In dreapta foii era scris cuvintul toys pe care trebuia sa il copiezi linga cifra care indica raspunsul.Boon.. ajungem noi la ultima problema care zicea ca intr-un tren erau 7 baieti si niste girl.Cite girls erau daca in total erau 15 copii in tren.Pe marginea foii era cuvintul train nicidecum girls cum ma duse capul pe mine ca ar trebui.Ma certai cu copilu degeaba si pina la urma l-am lasat sa scrie cum vrea el
Mai si m-a pacalit Ioana ca in cls a 2a e ca in cla 1a si ca doar din a treia e mai greu.Imi pusesem si eu niste sperante ca respir anul asta si-mi vad de ale mele dar nu mi se arata

Pai cica a treia ar fi si mai naspa. Vai mama noastra, tb sa renuntam la activitati extra, ca io nu fac fatza. Deocamdata mai treaca mearga, da' nu stiu la anu'.

Pai cu adica trenuri in loc de girls? La noi nu cred ca era gresit cu porcii. Cred ca tb sa se prinda ca sunt zero porci, da' of course ca i-am zis eu, el doar se lamenta ca nu's porcii in text

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Casutele de epoca sint in www.osv.org/" target="_blank">Old Sturbridge Village care este cam la 60 de mile sud de Boston (e fix in drum, nu deviezi de la highway). Merita vazut (iti ia cam o juma de zi daca il faci intr-o viteza...ei zic ca 2 zile dar, nu prea vad cam ce-ai putea face 2 zile). Ai mei au fost super incintati de cercul ala...au zis ca aia a fost cel mai "fun" lucru. Prompt, am cumparat un singur cerc (de rea ce sint, ca sa li se para mai rar)...se inghesuie in fiecare seara sa mine cercul pe trotuar!!!

Resto cu pancake a fost la hotel. Noi am stat la www.marriott.com/hotels/travel/boswf-renaissance-boston-waterfront-hotel/" target="_blank">Renaissance Waterfront pentru simplul fapt ca mi-a data cea mai buna rata pentru weekendul respectiv ($104/noapte) si am parcat masina la filiala companiei mele care e vizavi de hotel (altfel parcarea e vreo $30-40/noapte). Hotelul e nou, elegant si are un view superb!

Resto cu oala de supa in mijloc e japonez (in Chinatown) si se chema "ceva-ceva" hot-pot (pun "ceva"-ul ca nu mi-aduc aminte). In orice caz, Chinatown are 3 strazi in intregime asa ca nu-i greu de gasit!

Resto cu crabii se cheama www.barkingcrab.com/" target="_blank">The Barking Crab si acolo mi-a placut cel mai mult (este walking distance de la hotel)...are muzica live (gen country/blues) este foarte low-key si o bunatate de seafood (snow crabs) ...extrem de proaspat si simplu gatit. Am baut o bere absolut delicioasa: Widmer "Drifter" Pale Ale - yum-yum (un pic "citrusy" si aromata)!!!

Dupa colt de hotel este Legal Test Kitchen...si acolo a fost buna mincarea (este un spin-off al Legal Seafood)...mai elegant.

Ne-am invirtit pe la www.neaq.org/index.php" target="_blank">Aquarium (Coney Island e pitic fata de Boston), www.bostonchildrensmuseum.org/" target="_blank">Children's Museum(dar erau cam marisori), www.paulreverehouse.org/" target="_blank">Paul Revere House, ne-am invirtit pe la www.faneuilhallmarketplace.com/" target="_blank">Faneuil Hall mai mult pentru micile showuri, in rest mult shopping...si ne-am plimbat asa fara rost...
Cam atit...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Din experienta mea: clasa II e parfum pe linga clasa III...iar clasa V e CHIN pur (pentru ajustarea la plimbat prina clase, organizare, schimbat la locker, samd).

Complet pe alta lungime de unda: v-am spus ca mi-am luat bilete sa-l vad pe Daniel Craig si pe Hugh Jackman pe Broadway? Normal ca o iau pe mama cu mine, ca daca-l iau pe barbat ma vede cu gura cascata pret de 2 ore si-mi scade credibilitatea...pina in Octombrie e o eternitate!

Deocamdata review-urile sint bunicele: http://www.usatoday.com/life/theater/news/2009-09-09-fall-theater-main_N.htm

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adica si voi ati avut teachers analfabeti? Am crezut ca mi se intimpla numai mie!
Ruxij, inca nu pot sa renunt. Schimbam e-mails care mai de care mai politicoase. Acum facui pe timpita si am intrebat-o pe ea daca stie cu cine pot vorbi la school district (ea tot da vina pe ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, ce nebunie cu profesorii tai.
Multam din nou pt urari.

Va rog eu sa nu-mi mai urati asa de mult pt ca eu nu consider casa o realizare super mareata. Am luat-o mai mult din motive practice: salvat taxe, e la 5 minute de jobul meu, a fost o oferta buna, de nerefuzat - a fost casa parintilor unor prieteni de-ai nostri mai bogatani care au dorit ca noi sa avem prioritate in cumpararea casei daca o vrem, s-au aliniat stelele cu se spune. : )

Eu nu sunt pretentioasa: mansina sa aiba patru roti, casa sa aiba patru pereti..oameni de nadejde :) si de treaba sa am pe langa mine, asta nu ma deranjeaza.

Am incercat sa pun un drawing cu casa facut in 1992 dar nu pot sa-l uploadez acum. Poate mai tarziu putin.

Mergi la inceput

Miere...am dat comanda la Eurofoodmart (pentru halva si Eugenii)...la tine cit a durat pina ai primit comanda?
Ca eu tot astept si nu vine nimic, la emailuri nu raspund, la voice mail nici atit...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ocebine, si eu am o comanda la eeurofoodmart.com de pe 17 Aug ..
Nu raspund la email-uri.
Le-am spus ca anulez plata si nimic..
Ma gandesc daca s-o fac.. dar parca inca imi astept branzele

Mergi la inceput