Aspirante optimiste >20 (421)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

la multi ani maria alexandra! sa fii sanatoasa si sa cresti mare, frumoasa, desteapta si mereu privilegiata. pupic.

la multi ani mariilor, din inima va doresc multa sanatate si mai ales, dorinta sa vi se indeplineasca. cu drag, va pup.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

multumesc pentru urari!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Deci sunt tare confuza....am cautat pe net recomandarile medicilor in legatura cu sarcina (daca sa las sa treaca un timp intre perioada in care am renuntat la pastile si pana vine bebe)
Unii zic ca ar trebui sa faci pauza 3-4 luni ca sa se "curete" organismul de tot si ca bebe sa nu aiba probleme (malformatii etc...)
Altii zic ca nu e nevoie sa faci pauza si ca bebe va fi sanatos si daca ramai insarcinata imediat dupa ce ai lasat pastilele....SI EU CUM FAC

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Jesia la medic ai fost,el ce ti-a recomandat?Si eu stiam ca trebuie facuta pauza,insa aici pe forum am cunoscut fete care au ramas insarcinate din prima luna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Jesia la medic ai fost,el ce ti-a recomandat?Si eu stiam ca trebuie facuta pauza,insa aici pe forum am cunoscut fete care au ramas insarcinate din prima luna.

Am sa merg saptamana viitoare dar pana atunci caut si eu informatii de colo colo
Am uitat sa adaug ca am uter retrovers si acum vreo 2 ani am avut niste chisturi pe ovare... de care am scapat in cateva luni
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

La multi ani cu sanatate, voiosie si noroc tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelor. Iar aspirantelor noastre ce se serbeaza astazi le urez sa vada dublu cat mai repede.
La multi ani Maria Alexandra de ancadragoman. Sa iti traiasca printesa Anca

Legat de oprirea anticonceptionalelor si cat de repede ramai insarcinata dupa - o fi adevarat, habar n-am ca nu m-am documentat niciodata pe tema asta. La mine a fost cam asa: am luat ac cativa ani, dupa care cam inainte cu un an de a ne apuca de treaba le-am oprit, in timpul asta ne-am protejat cu prezervativ. Pe la inceputul lui septembrie 2006 am hotarat ca ne apucam de bebe, pe 23 octombrie am avut UM, iar anul urmator s-a nascut piciul. Acum....fiecare face cum crede ca e mai bine, eu am preferat sa fac o pauza de pastile inainte de a face un bebe.

In alta ordine de idei eu mai am vreo saptamana pana la ziua Z, ziua cand ar trebui sa vina....sau sa nu vina uratii, si cu toate astea am o durere usoara de sani care au mai capatat si nitel volum. Hmmmmm, om trai si om vedea ce-o fi

toate fetele

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

poate la anul, pe 8 septembrie imi spuneti si mie la multi ani pentru fetita mea. da Doamne!
si daca nu la anul, atunci la anul celalalt...

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

salutari si la toate fetele....bine v-am regasit

am revenit si eu din concediu....si iacata-ma ca am terminat de citit cele "n" pagini pe care le-ati scris

bun venit la aspirante si la toate sarbatoritele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

poate la anul, pe 8 septembrie imi spuneti si mie la multi ani pentru fetita mea. da Doamne!
si daca nu la anul, atunci la anul celalalt...

Blog

sa dea Domnul

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

am vazut ca ati declarat luna NO Stress...multe felicitari!

si iata ca vin si cu o intrebare: de cateva zile...am sanii fierbinti...vb serios...imi ard sanii; intradevar mai sunt cateva zile pana la CM, si sunt mai plini...dar sa imi arda asa nu mi s-a intamplat niciodata; si sunt deja vreo 3 zile de cand sunt asa

a mai patit vreuna din voi asta?

Mergi la inceput