stop caderii parului
Am inteles ca pentru a stopa caderea parului ar fi foarte bun un tratament cu miere, galbenus de ou si ulei de masline ...
Stie cineva ceva despre asta ? Cum se combina, in ce cantitati? Cat si la ce perioade se da ?
Multumesc anticipat de informatii 
Raspunsuri
gabytza25 spune:
pot sa spun ce sa NU incercati: tratamentele de la Gerocossen... imi cade mai rau decat inainte
... mai incerc si altele si cand os a gasesc ceva care sa fie ok o sa scriu.
cgeea spune:
Am patit asta cand am incetat alaptatul
.Si n-a stiut nimeni sa-mi spuna ca e normal. E drept ca nici eu n-am spus nici unei persoane care s-ar fi priceput. Am suferit in tacere
. Pana la urma am ajuns la medic si mi-a zis despre vitamine si despre sampoanele dermatocosmetice.
La mine a functionat urmatoarea combinatie:
- vitamine eurovita pentru par si unghii, timp de 3 luni (nu dau pofta de mancare
) - sampon vichy
- o data pe saptamana masca de par facuta din 1 galbenus amestecat cu ulei de masline si cu vanilie (asta din urma ca sa nu versi de la mirosul celorlalte); la masca de mai sus eu puneam in loc de ulei de masline ulei de ricin . Ideea e sa stai cu masca pe cap timp de cateva ore, cu parul bine acoperit.
Eu m-am tinut de primele 2 din lista, de sportul cu masca de par m-am lasat dupa vreo 4 incercari. Si au dat rezultate.
Ideea e ca, orice tratament ai face, sa nu te astepti la rezultate imediate. Dureaza. Am inceput tratamentul asta acum un an si inca nu folosesc sampon obisnuit. Nu mai folosesc vichy, ci am schimbat cu klorane. si pana acum am facut doua cure de viatmine, toamna si primavara. Chiar ma gandesc ca poate ar trebui s-o reiau.
Mult succes

sotul meu
mamiursulet spune:
Problema asta am auzit-o in ultimul timp la foarte multa lume....eu am patit acelasi lucru la aprox. un an dupa ce am nascut...m-am chinuit tot vreun an cu masti de tot felul: cu galbenus, miere, ulei de masline, usturoi, chiar si gaz!!!! Eram disperata! Am renuntat la vopseaua de par(fusesem blonda vreo 10 ani) si toate degeaba!
Am fost pana la urma, desi cu asta trebuia sa incep!!! la medic. La dermatologi ( au fost 2) si 2 endocrinologi ca sa imi spuna ca totul e din cauza stresului! Sa fiu mai nesimtita! Toti 4 mi-au recomandat sedative de toate modelele...desi nu sunt nervoasa din fire...In cele din urma un al 3 -lea dermatolog mi-a dat o reteta pt: [b]PHYtophanere capsule care se gasesc la farmaciile mai aprovizionate genul Centrofarm, Sensiblu....capsulele aste sunt pt par si unghii, sunt 120 intr-o cutie, iei cate 2 pe zi. Contin vitamine si minerale si nu mai stiu ce, dar la mine au functionat perfect! Am luat mai multe luni intrucat eram disperata si am mai folosit si samponul phytocyane tot din gama Phyto! Au si fiole si tot felul de chestii pt par! Nu vreau sa fac reclama...acum sunt din nou blonda si am parul lung...deci ...succes!
Deus spune:
incercati sa luati de la Plafar drojdie de bere capsule - costa putin, sunt multe pastile este pura si nu platiti aiurea pe niste vitamine care doar contin acest produs! plus contine in mod natural, pe langa B-uri si crom deci nu produce foame!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
cgeea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiursulet Am luat mai multe luni intrucat eram disperata si am mai folosit si samponul phytocyane tot din gama Phyto! Au si fiole si tot felul de chestii pt par! Nu vreau sa fac reclama..! |
Da, da!! Si samponul ala l-am folosit! Ideea e ca nu folosesc o marca de sampon mai mult de 4-5 luni. N-as putea spune exact de ce, ceva o fi totusi in mintea mea...
sotul meu
raluka2600 spune:
eu recomand tonicul capilar folosit la fiecare spalare. este cel mai ieftin remediu.plus unsampon un balsam cate o masca de par din cand incand adica restul e ingrijire normala.am avut toate culorile posibile la par si ma decoloram si saptamanal ca la un moment dat m-a scos coafeza afara din salon si m-am apucat sa-mi fac singura suvite. nu mai aveam cum sa ma piaptan decat daca parul era imbacsit de balsam dar... acum am din nou parul lung si sanatos si ma mai vopsesc dar...mai rar , cam la 2 luni. totul se face cu rabdare.
succes
claudiai spune:
Dupa prima sarcina mi-a facut foarte bine samponul Sunsilk albastru - nu mai stiu exact pt ce era ...
Acum insa nu mai da nimic roade asa incat ma gandeam sa apelez si la remedii naturiste de care pana acum doar am auzit
... sper sa am mai mult noroc 
andreea81 spune:
Eu am un par cretz si lung si des si ma vopsesc blonda de 8 ani... totul era bine pana m-a nenorocit o "stilista" de cartier
, care a folosit un oxidant foarte tare si m-a lasat cu vopseaua in cap o ora, ca deh, era la "tzigare"
...imediat dupa vopsire a inceput sa-mi cada rau de tot, si-mi era groaza de momentul in care faceam baie (era incurcat, se rupea, si-l puteam descurca cu maaare greu). La un alt coafor mi-a fost recomandat uleiul de masline, pe care il torn efectiv pe par si stau asa cel putin o ora. Abia dupa o luna a inceput si parul meu sa aiba stralucire, sa se descurce si cel mai important: sa ramana acolo unde-i sade bine![]()
. Asa ca acum ador uleiul de masline...(singurul incovenient pe care il gasesc ar fi acela ca trebuie sa cumpar mai mult pur si detergent ...pentru cada.)
ANITA75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deus incercati sa luati de la Plafar drojdie de bere capsule - costa putin, sunt multe pastile este pura si nu platiti aiurea pe niste vitamine care doar contin acest produs! plus contine in mod natural, pe langa B-uri si crom deci nu produce foame! „Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi www.de-azi.ro inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate. http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI quod me nutrit me destruit |