Prietenie la plesneala*71*kay-bine ai revenit!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

plesnite,vedeti ca aveti un email,pe email-ul comun,ca sa vedeti pe unde am umblat ieri,dar nu zic nimik,va las sa aflati!

andata,am primit pm-ul tau,dar crede-ma ca nu am fost in dispozitia necesara sa vb,cu nimeni...a si poti pune pe blog-ul tau ce vrei cu mihaita..o sa-ti trimit codul banner-ului!mersi!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Cine se indura de mine si imi da si mie mail-ul si parola? Ca mesajul in care le aveam a disparut

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

gata, rezolvat. tks

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

irinuco, te invidiez....49kg?!?! mananci din post in Paste? cu ce traiesti fata mamii? sau esti ca fiimiu, orice mananca nu se vede pe nicaieri...ai mei l-au cainat ca ce slab si osos este

vreau vacanta, vreau sa nu mai fac nimik, vreau sa fie liniste (iara demoleaza astia casa cu mingea) si striga la mine ca vor clatite....

aida, te pupam dulce, si pe micul Eric!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cat nu-i gluma ii panarama, da pe mine ma doare in partea stanga de nu mai pot. o fi de la ovare? e prea sus, zic eu cam pe la rinichi asa. oare mor??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

kari sunt alaturi de tine... VREAU VACANTAAAAA!!!
cica vrem nu vrem tot ne da zilele alea fara platasi or sa fie si libere, deci o sa am ceva vacanta...oricum am zile de CO la sf lunii.

delphinas nu mori...dar e bine sa te cauti la un doctor.
una peste alta si pe mine ma doare stomacul noaptea si dimineata...am o senzatie de foame dureroasa...o fi de la stres, oricum am inceput sa tin un regim , fara fructe care fermenteaza , fara prajeli si rantash, fara grasimi si sucuri acide si fara cafea...ma dau pe ceai...in emintirea perioadei in care am baut mult-mult ceai...in Anglia

eh, si pana acum am gatit...de regim, pilaf sarbesc cu piept de pui si paste cu pui si ciuperci si smantana...vreau sa zic ca mi-a iesit o minunatie si Ema a mancat din toate.
manca si facea mmmmmmmmmmm, ca o pisica
am spalat si aragazul si vasele, ...sunt teleghidatat , mai am de dat cu aspiratorul insa maine dimineata ca nu mai pot....
va pup...maine nu cred ca intru , prietenul meu imi pregateste o surpriza de ziua numelui...o sa va povestesc

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bey,da' Panamea ce mai face?

vazut poze cu puiutzii dragalasi

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Delphi,sa nu fi racit!
ia vezi tu cum umblii pe frigurile astea
mari

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mari sper sa nu mor pana maine
mai am un borcan de castraveti de sterilizat si gata. fug in pat sa stau intinsa poate trece...daca pun un spozitor oare trece? eu pun poate nu o fi mai rau

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

io fac clatite, care vrea....numar limitat.

Mari, eu voi avea doar o saptamana vacanta anul asta, peste doua saptamani abia....hasbandul va avea trei nemtii nu au bagat inca legea aia cu 10 zile obligatoriu fara plata. de fapt la noi se spune, pe la aia de sus ca Germania a depasit criza...care oare?

fug!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput